• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Bende 9 sene önce aldım ehliyetimi trafik ve sağlık çok kolay aslında ezber yaptınızmı iş basit.
Motora dikkat edin çok şaşırtmacalı sorular çıkmıştı o zaman.
İmkanı olan daha önceden direksiyon dersi alsın çok faydasını görürsünüz.
Vites değiştirirken dikkat edin araba sallıyor resmen .
Oklavayı alın elinize bacağınızın arasına koyun vites atmaları kolay öğrenirsiniz hocalar söylemişti.

benimde korkulu rğyam motor :teselli:internetten anlatımlı motor derslerini indirdim çok faydası oluyo

Canım saol tabi sınav parası içinde değil toplamda tam 615 liram gitmiş olacak kurs müdürüyle açıklamalı konustum nereye nekadar verilicek diye hayırlısıyla alırız inşallah:teytey:
Evet canım hayırlısı..
Bende 9 sene önce aldım ehliyetimi trafik ve sağlık çok kolay aslında ezber yaptınızmı iş basit.
Motora dikkat edin çok şaşırtmacalı sorular çıkmıştı o zaman.
İmkanı olan daha önceden direksiyon dersi alsın çok faydasını görürsünüz.
Vites değiştirirken dikkat edin araba sallıyor resmen .
Oklavayı alın elinize bacağınızın arasına koyun vites atmaları kolay öğrenirsiniz hocalar söylemişti.
Hım ilginç bir uygulama oklava ama yardımcı olur evet.Vites değiştirmek bana şimdi çok zor geliyor zaten ya bilmediğim için...İnşl erkek gibi kullanırım şu arabayı...
benimde korkulu rğyam motor :teselli:internetten anlatımlı motor derslerini indirdim çok faydası oluyo
Hım evet faydası olur canım ama benim ilk önce dersleri almaya başlamam lazım galiba..

bende geçen sene gittim kursa.trafik ve ilkyardım biliyorum diye çalışmadım motora çalıştım yapamam diye sınavda en yüksek motordan almışım.önceki sınav sorularını çözmekte fayda var ne tip sorular geliyor diye bir göz atın bence.direksiyon sınavında çok heyecanlanmıştım bir de bana soru sordular okuyomusun diye ben hayır diyeceğime evet dedim kadın evet mi hayır mı dedi hayır dedim.kafamçokkarıştı 92 alıp geçmişim

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım o zaman sana darısı bize inşallah..Sürüyomusun şimdi?

peki Hollandada ehliyet kursuna giden varmi,bana biraz bu konuda bilgi verebilirmi,geri ben simdi istiyom ama esim hamile oldugum icin istemiyomafoldumbendogumdan sonra iyisallah,,,hepinizinde ALLAH yardimcisi olsun,bide ben cok heycanli bi insanin,herseyi yapsam bile,bu heycanimdan kaybederim gibime geliyo,fakat direksiyon basina gecince hic bise kalmiyo diyolar,bana biraz bilgi verin kizlar,,opuyorumnanaktan

canım öncelikle allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.hamileysen ve panikliysen zor tabi.ben kısmetse yarın sınava giriyorum.normalde bende panikliyimdir ama direksiyon başına geçince okadar panik kalmıyo inşallah sınavı geçerimm

Kızlar direksiyon sınavında yapmayacağınız tek şeyi söyleyeyim sizlere

Müfettişler arka koltukta oturuyorlar ve sizleri konuşturuyorlar tabi cevap veriyorsunuz.

Kesinlikle arkaya dönüp konuşmayın onlarla nede dikiz aynasından bakıp cevap verin.

Sadece gözünüz yolda olsun ve konuşun acayip puan kırıyorlar bundan dolayı.

Bir arkadaş yapmış kızmışlar hatta neden arkana dönüp cevap verdin diye.

peki Hollandada ehliyet kursuna giden varmi,bana biraz bu konuda bilgi verebilirmi,geri ben simdi istiyom ama esim hamile oldugum icin istemiyomafoldumbendogumdan sonra iyisallah,,,hepinizinde ALLAH yardimcisi olsun,bide ben cok heycanli bi insanin,herseyi yapsam bile,bu heycanimdan kaybederim gibime geliyo,fakat direksiyon basina gecince hic bise kalmiyo diyolar,bana biraz bilgi verin kizlar,,opuyorumnanaktan

kır dizini otur şimdilik sen :umursamaz:
ne işin var bebeni doğur sonra alırsın ehliyetini :olmaz:

Müfettişler arka koltukta oturuyorlar ve sizleri konuşturuyorlar tabi cevap veriyorsunuz.

Kesinlikle arkaya dönüp konuşmayın onlarla nede dikiz aynasından bakıp cevap verin.

Teşekkürler canım bunu paylaştığın için,önemli bir konu..

benim en büyük korkum motordu.ama en kolayı kesinlikle motor kaydirigubbakcemile3 tamamen ezber yapmanız gerekiyo.ben motordan 98 almıştım..

benim en büyük korkum motordu.ama en kolayı kesinlikle motor kaydirigubbakcemile3 tamamen ezber yapmanız gerekiyo.ben motordan 98 almıştım..

Gerçekten ezber mi yapmak gerekiyor çalışsak olmazmı?

Gerçekten ezber mi yapmak gerekiyor çalışsak olmazmı?

hem ezber hem çalışmak lazım
çok şaşırtmacalı sorular çıkmıştı motordan bize
bir örnek size
hangisi motorun parçalarından biridir diyor
cevap yazıyorsun
aynı soru tekrar çıkıyor
ceva şıkları biraz daha değişik oluyor

hem ezber hem çalışmak lazım
çok şaşırtmacalı sorular çıkmıştı motordan bize
bir örnek size
hangisi motorun parçalarından biridir diyor
cevap yazıyorsun
aynı soru tekrar çıkıyor
ceva şıkları biraz daha değişik oluyor

Hadi yaa ay çok dikkat etmek lazım walla.zemuszemus

güzel yazmışsın.seni denemek için soru soruyolar arkana dönüp bakarsan yandın onlar sana soru sorduklarında dikkatini bozmayacaksın.
bir de ben sınava girdiğimde sonlara doğru yoldan dönüp park edecektim baktım bir dolmuş bir araba geliyor bende döneceğim için arabalar geçsin diye bekledim terslik olmasın diye bana niye dönmedin dediler bende arabaşlar geçsin diye bekliyorum dedim.:bbo:

kızlar şimdi sınavdan geldim motor ve trafik çok kolaydı ama ilk yardım kolay gibi görünüyo ama biraz zorladı çok dikkatli okumak lazım.bakalım inşallah geçiyorum

Back