canım ben kursa gidiyorum
sen daha fazla soru çözmeye çalış,
aslında evde de öğrenilebilir konular...
kolay gelsin:)
saol canım elimden geldigince soru cözüyorum iştee bebegim küçük oldugu için kursa gidemiyorumkii?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben kursa gidiyorum
sen daha fazla soru çözmeye çalış,
aslında evde de öğrenilebilir konular...
kolay gelsin:)
slm benimde bugun dıreksıyon sınavım vardı 83 almışım darısı almak ısteyenlere
kızlar şimdi kurstan aradılar en yüksek puanı bayanlardan ben almışım oyuzden 2 saatlik özek şehır ıçı dıreksıyon egıtımı verceklermış bana ödül olarak çok mutlu oldum
Slm hanımlar bende kursa gittim yazılı sınav 17 sinde nisanın bakalım nolucak hayırlısı inş. :)
valla tebrik ederim çok güzel:)
hayırlısı olsun canım umarım kazanırsın
(kazanırız):))
malasef bende 65 le kaldım. emniyet kemerini takmayı unutmuşum.
canim sende mi ehliyet aliyorsun bende dün yazildim yazili sinav icin kagitlarimi bugün alicam yalniz ordada varmi 6 saatlik bir ilk yardim dersi almadan ehliyet sinavina giremiyorsun bakalim hayirlisi insben daha motor dersleri alıyorum trafiği görmedik
trafikte zor kısım geçiş hakları gibi belki onlarda kolaydır öğrenince
ama motor zor yahuuu
hiç ilgimi çekmiyor radyatör, karbüratör,distribütör...
a.s.sagol bitanem ins hayirlisiyla alirizoo seydam hayırlı olsun canım benim kazasız belasız alır ve kulanırız arabaları inşaallah:)
canım burda motor, trafik ve ilk yardım dersleri alınıyor
derslere katılmak şart değil bildiğim kadarıyla
ama ben katılıyorum canım
hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda:)))
kızlar azmin zaferi basarmaktır sız de alıcaksınız emınımkı
kızlar hiiiç telaş yapmayın şubatta direksiyon sınavım vardı 95 aldım Sınavdan ise motor 100 trafik 98 ilkyardım 97 120 soruda 118 çektim Eğer kafa yorupta çalışırsanız hiç korkulacak bişey yok Eminim sizinde iyi olacak ama tembellik etmeyin Eşim bile şok oldu :1shok: AZMİN ZAFERİ diyorum :lepi: