Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kızlar hiiiç telaş yapmayın şubatta direksiyon sınavım vardı 95 aldım Sınavdan ise motor 100 trafik 98 ilkyardım 97 120 soruda 118 çektim Eğer kafa yorupta çalışırsanız hiç korkulacak bişey yok Eminim sizinde iyi olacak ama tembellik etmeyin Eşim bile şok oldu :1shok: AZMİN ZAFERİ diyorum :lepi:

tebrik ediyorum şekerim doğrudur çalışınca oluyor.erkeklerde şaşırıyor sanki araba kullanmak,ehliyet almak onlara has konular::))))

bende bugün sertifikamı aldım...
çok şükür geçti bittii..
hocalar dediki bugün bu zamana kadar yapılan en disiplinli direksiyon sınavıymış.
heycanlanı bile bırakmışlar...
bu zaman kadar hiç bu kadar öğrenci kalmamış direksiyon sınavından..
disiplin yapacakları bize denk geldi..
ama çok şükür ben kurtuldum tek sferede darısı isteyen herkese olsun inş...

sınav yaklaştı kızlar.bol bol geçmiş soruları çözüyorum.son hafta kitap tekrarı yapıcam.karıştırdığım bazı konular var.ama genelde yaptığım her testen 3 veya 4 yanlış yapıyorum.ben üzülüyorum ama eşim saçmalama mükemmel yapıyorsun gerçek sınavda da böyle yaparsan 90 üstü alırsın hepsinden diyor ama.ne bileyim sıkıntı yapıyorum kendime.17 gün kaldı sınava kesinlikle kalmak istemiyorum.bazılarına söyledikleri lafı yedirmem lazımda.

bende bugün sertifikamı aldım...
çok şükür geçti bittii..
hocalar dediki bugün bu zamana kadar yapılan en disiplinli direksiyon sınavıymış.
heycanlanı bile bırakmışlar...
bu zaman kadar hiç bu kadar öğrenci kalmamış direksiyon sınavından..
disiplin yapacakları bize denk geldi..
ama çok şükür ben kurtuldum tek sferede darısı isteyen herkese olsun inş...

tebrik ederim canım benim.darısı başıma artık..

sınav yaklaştı kızlar.bol bol geçmiş soruları çözüyorum.son hafta kitap tekrarı yapıcam.karıştırdığım bazı konular var.ama genelde yaptığım her testen 3 veya 4 yanlış yapıyorum.ben üzülüyorum ama eşim saçmalama mükemmel yapıyorsun gerçek sınavda da böyle yaparsan 90 üstü alırsın hepsinden diyor ama.ne bileyim sıkıntı yapıyorum kendime.17 gün kaldı sınava kesinlikle kalmak istemiyorum.bazılarına söyledikleri lafı yedirmem lazımda.

yürü be mevcan kim tutar seni:)))

şaka bi yana da hakkaten bir süre sonra gurur meselesi oluyor bu ehliyet işi ....

tebrik ediyorum şekerim doğrudur çalışınca oluyor.erkeklerde şaşırıyor sanki araba kullanmak,ehliyet almak onlara has konular::))))

:olmaz: Yanlız en sinir olduğum konuya değindin ya... Trafikte erkeklerden nefret ettim... Direksiyon derslerinde zaten acemisin öğrenmeye çalışıyorsun, yolda seni telaşa sokmak için ellerinden geleni yapıyorlar... Özellikle rampada araba kaldırmaya çalışıyorken arkadan o kadar yaklaşıyolar ki... :oklava: Ayrıca trafiğe açık fakat kalabalık olmayan yolda eğitim gördük ve trafik korkumuz için eğitim yerine giderken de gelirken de hocamız bize kullandırıyordu... Ama muhteşem günlerdi...Çok eğlenceliydi... Arabamız henüz yok ve araba kullanmayı özledim... :jeyyar:

Ooooo senin işin de kolay değil gurur meselesi olduysa sen mükemmel not alıcaksın eminim... süprizzzzz Benim kursumda görümcem ve eltim de vardı olumunekankayizsmile Çok iyi geçiniriz ama insan bi yarışta buluveriyor kendini işte.. sengözlerimebaksanab Ama zafer benimdir...:hooray:

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar
en zorlandığınız ve anlamadığınız konu nedir?
paylaşalım..az kaldı sınava..
sınava giren diğer arkadaşlr da geçmişte en çok çıkan ve zorlandığı konular vs. varsa biizmle paylaşırsa güzel olur inş.
Sınava girecek tüm kardeşlerime kolay gelsin..
Rabbim zihin açıklığı versin inş....

merhaba kızlar bende 3 ay önce aldım ehliyet motor 98 ilk yardım 100 trafik88 çok kolay önce motor zor gibi geliyor ama gerçekten çok kolay Allah yardımcınız olsun

kızlar nasıl gidiyor çalışmalar
en zorlandığınız ve anlamadığınız konu nedir?
paylaşalım..az kaldı sınava..
sınava giren diğer arkadaşlr da geçmişte en çok çıkan ve zorlandığı konular vs. varsa biizmle paylaşırsa güzel olur inş.
Sınava girecek tüm kardeşlerime kolay gelsin..
Rabbim zihin açıklığı versin inş....

amin canım hepimize inşaallah:)
ben biraz motorda sıkıntılıyım ama sınava kadar çok daha iyi lurum diye düşünüyorum...

kızlar bende geçmiş sorularda iyiyim ama kitaba çalışınca herşey birbirine giriyor.az kaldı sınava zaten, gireceğimiz yerler ne zaman belli olur bilgisi olan varmı.

bu arada dün gecenin bi vakti eşimin başının etini yedim araba ile iki tur attır diye.eşim yok desede ok verip çıktık.daha önceleri iyiydim ama akşam resmen çuvalladım.gece olmasına rağmen yollar kalabalıktı serseriler ,polisler eşim eve geri getirdi hemen.akşam araba kullanmak kolay deil gündüz gözü her şey çok farklı ışık insanı aldatıyor üzülme felan dedi ama yinede moralim alt üst oldu. sanırım önce sakin bi yolda ayak kontrolü salamam lazım.çok sert fren yapıyorum bide debriyajı geç bırakıyorum.bundan sonra her pazar boş araziye gidcez.
hakikaten diğer arabalar insanı çok şaşırtıyor.farlardan anlayamıyorum arabaların nereden yaklaştığını. bide içkili manyağın biri önümde el freni çekip patinaj yaptı.banada el salladı çekti gitti.
eşim küplere bindi tabi bu saatte çıkarsan olacağı buydu daha yenisin gece vakti nasıl öğreteyim dedi.

off ya yazılıdan çok korkmuyorum ama tek sıkıntım direksiyon.

mevcan canım zaten zamanla alışıyor insan sürücülüğe
sen sadece sınavda rahat olmaya çalış sırf heyecandan puan kırabilirler
o güne kadar da biraz daha geliştir kendini merak etme sonrasını
benim tanıdığım bir çok insan var 50 yaşından sonra hiç araba sürmemiş ve ehliyetini almış olan
ve şimdi benim diyen şoförlere taş çıkartırlar...

bu arada az önce kurstan aradılar.direksiyon dersleri başlamış.hafta içi grubuna yazıldım.çarşamba ve perşembe 2 saat haftaya salı ve çarşamba 2 saat bide sınav döneminde 1 kez daha ders.

zaten moralim çok bozulmuştu kendime olan güvenim gitmişti üstüne kurstan aradılar.umarım eşim yokken daha rahat olurum.malum beceremeyince arabada kavga çıkıyorda.:))

çok iyi denk gelmiş mevcan sende iyice geliştirirsin malum beylerle sürüş amma sıkıntılı oluyo
ben nasıl öğrendim hala inanamıyorum...

kızlar ablamla aynı binada oturuyoruz eniştem meb de memur.göreve gitti bugün sıra ondaymış hemde nereye biliyormunuz 17 nisan ehliyet sınav sorularını maatbada basmaya.:))ya enişte bu revamı ben burda deli gibi soru çözüyorum sen ise hadi eyvallah diyip sınav sorularımızı basmaya gidiyorsun dedim.şaka gibi denk geldi valla.of of inşallah kolay sormuşlardır.

Motor sorularını biraz söylesin sana :))

Bir de kızlar bir şey soracaktım şimdi bizim 70 puan almamız için

Kaç netimizi çıkması gerekir eyvahedigeldismile

Back