en zoru bana göre trafik
inş. sınavdada zorlanmayız
henüz çalışmaya fırsatım olmadı malesef..
pc de çalışayım diyorum ama bu seferde kk forumunu okumakla geçiyor..şu anda olduğu gibi :)
hehehe aynı ben yaaa:::))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en zoru bana göre trafik
inş. sınavdada zorlanmayız
henüz çalışmaya fırsatım olmadı malesef..
pc de çalışayım diyorum ama bu seferde kk forumunu okumakla geçiyor..şu anda olduğu gibi :)
kızlar hiiiç telaş yapmayın şubatta direksiyon sınavım vardı 95 aldım Sınavdan ise motor 100 trafik 98 ilkyardım 97 120 soruda 118 çektim Eğer kafa yorupta çalışırsanız hiç korkulacak bişey yok Eminim sizinde iyi olacak ama tembellik etmeyin Eşim bile şok oldu :1shok: AZMİN ZAFERİ diyorum :lepi:
hayirlisi olsun canim benimkide mayis sonu ins aliriz rabbim yardimcimiz olsun insinşaallah canım
sınavımız 17 nisan da
şimdilik çalışıyoruz işte...
bende bugün sertifikamı aldım...
çok şükür geçti bittii..
hocalar dediki bugün bu zamana kadar yapılan en disiplinli direksiyon sınavıymış.
heycanlanı bile bırakmışlar...
bu zaman kadar hiç bu kadar öğrenci kalmamış direksiyon sınavından..
disiplin yapacakları bize denk geldi..
ama çok şükür ben kurtuldum tek sferede darısı isteyen herkese olsun inş...
sınav yaklaştı kızlar.bol bol geçmiş soruları çözüyorum.son hafta kitap tekrarı yapıcam.karıştırdığım bazı konular var.ama genelde yaptığım her testen 3 veya 4 yanlış yapıyorum.ben üzülüyorum ama eşim saçmalama mükemmel yapıyorsun gerçek sınavda da böyle yaparsan 90 üstü alırsın hepsinden diyor ama.ne bileyim sıkıntı yapıyorum kendime.17 gün kaldı sınava kesinlikle kalmak istemiyorum.bazılarına söyledikleri lafı yedirmem lazımda.
tebrik ediyorum şekerim doğrudur çalışınca oluyor.erkeklerde şaşırıyor sanki araba kullanmak,ehliyet almak onlara has konular::))))
sınav yaklaştı kızlar.bol bol geçmiş soruları çözüyorum.son hafta kitap tekrarı yapıcam.karıştırdığım bazı konular var.ama genelde yaptığım her testen 3 veya 4 yanlış yapıyorum.ben üzülüyorum ama eşim saçmalama mükemmel yapıyorsun gerçek sınavda da böyle yaparsan 90 üstü alırsın hepsinden diyor ama.ne bileyim sıkıntı yapıyorum kendime.17 gün kaldı sınava kesinlikle kalmak istemiyorum.bazılarına söyledikleri lafı yedirmem lazımda.
kızlar nasıl gidiyor çalışmalar
en zorlandığınız ve anlamadığınız konu nedir?
paylaşalım..az kaldı sınava..
sınava giren diğer arkadaşlr da geçmişte en çok çıkan ve zorlandığı konular vs. varsa biizmle paylaşırsa güzel olur inş.
Sınava girecek tüm kardeşlerime kolay gelsin..
Rabbim zihin açıklığı versin inş....