Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kızlar ben çok cesaretliyim ama çevremdekiler kazaların %90'ı aşırı cesaretten olur diyorlar
buna katılıyor musunuz?

evet biraz fazla cesaret,biraz gözü karalık kazalara sebep olur diye düşünenlerdenim bende.cesaretin ne kadar çoksa kendine o kadar çok güveniyorsun bana bi şey olmaz,herşey benim kontrolümde şeklinde bi sürücü olup çıkıyorsun.
sanırım ne kadar iyiyim desekte biraz korkak ta olmalıyız.
misal evimizin önündeki dik yokuş kardan ve soğuktan ötürü buz tuttu.araba çıkmasının imkanı yoktu ama ben yaparım diyen cesareti fazla insanlar sayesinde o cadde 10 dakika içinde araba hurdalığına döndü.ambulanslar polisler neden böyle oldu diyince ben çıkarım bi şey olmaz zannettim demeleri oldu.olan kendi mallarına oldu.sanırım fazla cesarette iyi bi şey deil ha.

bence kazaların cesaretle alakası yok.
tamamen kuarllara uymamaktan kaynaklanıyor..tamam ben çok cesaretliyim ama kurallarıda asla es geçmem..trafiğe çıktığımdan beri bir sürü kaza olabilecek durumdan yırrtım..buda sadece benim dikkatim sonucu kurtuldu..neden diyeceksiniz..mesela dün sinyal verdiğim halde adam yanımdan geçmeye çalıyor tam dönüyorum girmiş kapımın dibine hemde bir anda..motorsikletli bu arada bu şahsiyet..yinede ben bi bakayım dedim son anda öyle yırrtım hemen fren yaptım adamada bağırdım..ağzını açmadan gitti çünkü haksız..
geçen gece yne bi sokağa döneceğim sinyali önceden veriyorum ki bi kazayla karşılaşmayayım diye..tam dönüyorum karşıdan motorsikletli geliyor yine ve üstelik farları yanık değil..eşim ne biçim kızdı adama..
cesaretli olmazsanız bence başaramazsınız..
bi arkadaşımla aynı anda aldık ehliyeti ama onda cesaret olmadığı için trafiğe çıkmaıyor çıkıncada sürekli stop ediyor,direksiyon hakimiyetini sağlayamıyor..çalışmak için çıkıyoruz bazen valla çok kaza atlattık.
kavşaklarda,4 yolların tam ortasında çok kaldık..bide ne yapması gerektiğini söylediğim halde cesaretlenip yapamıyor..belki 10. denemeden sonra şans eseri kalkıyoruz.tabi bu arada her yönden arabalar korna çalıyor.rampalarda sürekli geri kaçırıyor..halbuki kursta iyiydi ama ehliyeti alıpta trafiğe çıkınca kendine güvenemedi..
bende çok şükür heryere götürebiliyorum bana usta olmuşsun diyor kendisi bile.

Son düzenleme:
evet biraz fazla cesaret,biraz gözü karalık kazalara sebep olur diye düşünenlerdenim bende.cesaretin ne kadar çoksa kendine o kadar çok güveniyorsun bana bi şey olmaz,herşey benim kontrolümde şeklinde bi sürücü olup çıkıyorsun.
sanırım ne kadar iyiyim desekte biraz korkak ta olmalıyız.
misal evimizin önündeki dik yokuş kardan ve soğuktan ötürü buz tuttu.araba çıkmasının imkanı yoktu ama ben yaparım diyen cesareti fazla insanlar sayesinde o cadde 10 dakika içinde araba hurdalığına döndü.ambulanslar polisler neden böyle oldu diyince ben çıkarım bi şey olmaz zannettim demeleri oldu.olan kendi mallarına oldu.sanırım fazla cesarette iyi bi şey deil ha.

o olayın bence yakından uzaktan cesaretle alaksı yok..körmüymüş onlar,bilmiyorlarmı buz tutmuş yokuşta kayacağını..düz yolda gidemezken.ona ben cesaret değil kusura bakamayın ama aptallık derim..eşim 13 yaşından beri araba kullanıyor süper bir şofördür..o bile çok cesaretli olduğu halde böyle bi saçmalığa kalkışmaz.

Bende ehliyetimi alalı 2 yıl oluyor, ama toplam 4 defa trafiğe çıktım birilerinin denetiminde.
Şimdi araba aldık, alıştırmalara başladım.
Cesarette önemli ama kadın sürücü olmak zor.
Her hatanda bi korna yiyosun, korkutmaya çalışıyolar, sıkıştıryolar seni.
Artık bende alışıyorum bende korksunlar iyice diye sıkıştırıyorum onları :))
Çok zor değil ama dikkatli ve hızlı olmak gerk.
Bi kere dalgınken kullnılmamalı bence.
Peki aktif sürücüler ilk başlarda ne sıkıntılar yaşadılar nasıl aştılar?
Bende bunu merak ediyorum.

Bende ehliyetimi alalı 2 yıl oluyor, ama toplam 4 defa trafiğe çıktım birilerinin denetiminde.

valla korkma canım..erkek sürücüler hiçte söylenildiği yada bizim korktuğumuz kadar iyi sürücüler değiller..
berbat kullananları var trafiğe iyice çıkınca anlayacaksın sende..o kadar fazla kural ihlali yapıyorlarki şaşıp kalıyorum bazen..birkaç kişiyle onların hatalrı yüzünden burun buruna geldim ve kızdığımdada hiçbir şey diyemediler..çünkü çok haksızlar..nasıl ehliyet aldılar anlamıyorum..bir zahmet anayola çıkarken yavaşlada bak bakalım gelen varmı..

Otomobilimiz olmadığı için devamlı araç kullnma moduna geçemedim ama kurs alırken yaşanan sıkıntılardan farklı olmasa gerek.

ben cumartesi girdim direksiyon sınavına...
o kadar heyecanlandım ki araba istop etti.bu zamana kadar hiç ettirmedim üstelik sınavda başıma geldi..
cehennem zebanisi gibi oturuyorlar arkaya..
çok korkuyor insan..
çok şükür 78 le geçtim...
ama benimle aynı anda giren görümcem 58 le kaldı...

Kızlar trafik sorularını nereden bulabilirim netten baktım sadece 1 tanesini bulabildim.

Sizler nereden buldunuz?

Kızlar trafik sorularını nereden bulabilirim netten baktım sadece 1 tanesini bulabildim.

Sizler nereden buldunuz?

canım,milli eğitim bakanlığının sitesinde sınavlar bölümü var,orada motorlu taşıtlar sınavı adı altında geçmiş sınav sorularını bulabilirsin

malasef bende 65 le kaldım. emniyet kemerini takmayı unutmuşum.

ay canım ya geçmiş olsun inşaallah alırsın.

inşaallah sınav stresi olmazda alnımızın akıyla başarırız kızlarr...
benim derslerde yarın başlıyor...

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba 17 nisanda sınav var ben calısamıyorumm 6 aylık bebegim varr netten soru cözmeye calısıyorum ama oda kısıtlı sizler gunde nekadar calısıyosunuzzz?

arkadaslar merhaba 17 nisanda sınav var ben calısamıyorumm 6 aylık bebegim varr netten soru cözmeye calısıyorum ama oda kısıtlı sizler gunde nekadar calısıyosunuzzz?

canım ben kursa gidiyorum
sen daha fazla soru çözmeye çalış,
aslında evde de öğrenilebilir konular...
kolay gelsin:)

Back