benim oglum bu sabah girdi sınava az önce kurstan ögrendik 90 geçmiş darısı herkesin başına
Daha önceden hiç deneyimim yoktu canım.Kursta öğrendim.
tebrik ederim.yazdıklarını okuyunca nasıl heyecanlandım.umarım bende kazasız belasız geçerim..
valla süpermiş o zaman
şoförlük hayatın şimdiden hayırlı olsun :)
benim oglum bu sabah girdi sınava az önce kurstan ögrendik 90 geçmiş darısı herkesin başına
slm bende bugun ılk dıreksıyon kursuna gıttım superdı ben dogudayım suan hocamızda bayan cok tatlı bırıydı kankı olduk. 4 bayan vardık sadece 4. Ben gectım dıreksıyona hep 40 ıle 60 arası gıttık ama ben ılk kez araba surmeme ragmen 60 gectım ve hıç hatamı bulup mudahale etmedı cok rahattım sureklı muhabbet ettım sorular sordum u dönuşu yaptım ve cesarettım okadar fazlakı sollama bıle yaptım gerı gerı gıttım çok guzeldı bı ara karsıdan bı grup dogu ınsanı pestamallı yuruyup gelıyordu bıze dohru ben hemen butun kapıları kıtledım hoca teprık ettı cok profosyonel ve ılgımı dagıtmadıgımı söyledı
Dersımız bıttı 3 kışının evı yakındı sürüş alanına onları orda bıraktı hoca arabada hoca ben bırde bayan kaldık suruş alanı ordu evıne yakındı rıca ettım ben göturebılırmıyım dedı ve kırmadı verdı ordu evının ,nune getırdım esıme korna calıp park ettım ve hocayla vrdalasıp ındım çok guzeldı esım dondu kaldı
Yarın bıdaha kurs var esım ve oglumda gelcek .ok zevklıydı
sagol cnm benım herzaman rahat olmak ıyı gelıyor bırde hoca bayan olunca daha rahattım valla
Teşekkürler canım...Allah hiç birimize kaza bela yaşatmasın...Darısı senin de başına
merhaba arkadaşlar,bende 17 nisandaki sınav için hazırlanıyorum,teorik derslerim 22 martta başlayacak ama bugün direksiyon derslerim başladı.niye böyle oldu bilmiyorum, benim bildiğim teorik dersler bitince direksiyon dersleri başlar.benim gittiğim kursta direksiyon dersleri tek tek veriliyormuş yani sadece hoca ve öğrenci hemen direksiyona geçirdi ve pata küte kullandırmaya başladı önce çok heyecanlandım çünkü hiç deneyimim yok sonra alıştım debriyaj olayı biraz kafamı karıştırdı ikinci direksiyon dersim önümüzdeki hafta inşallah iyi geçer..
Teke tek daha iyi emin ol yerimseniben
Benim de öyle oldu,bayağı stres yapmıştımSonradan geçti
Bir iki sayfa öncesinde benim direksiyon dersi ve sınavıyla ilgili bazı izlenimlerim var;oku istersen.
okudum canım teşekkür ederim,hatta yazdım defterime ezberime almak için::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?