kızlar sonuclar bekledıgımden daha guzel hatta hemen hemen aynı çok mutluyum ilkyardım 100
Motor 98
Trafık 96
Ben sıraya gıtmışım hıç kursa gıtmedım evde hep kendım calıştım ona ragmen super puanlarım darısı herkesın ve dıreksıyon sınavını gecmeye
MOTOR 93
TRAFİK 100
İLKYARDIM 90
işte benimkilerde bunlarrrrrrrrrrr
trafik 90
motor 90
il yardım 93 benimde....
ofiste azcık çalışmayla bu kadar
merhaba arkadaslar bende kursa kaydoldum ve 17 nisanda sınavım varr bide 6 aylıkk oglum varrr:) nasıl calısıcamm bilmiyorumm kitabı okuyarak peek bişey anlamıyorumm testmi cözsem diye düşünüyorummmmm offffff cok heycanlıyım yaaaaa
Kızlar merhaba,
Türkiyede ehliyet fiyatları nasıl beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olucam şimdiden teşekkürler.
Ben kıbrıstayım burada 1400 lira 10 saatlik sürüş eğitiminden sonra sınavsız veriyorlar,ama türkiye ye dönüşte değiştirmek gerekiyor ve ekstradan ücret ödüyorsun o yüzden kararsız kaldım araba kullanmayı biliyorum sadece ehliyet lazım
kızlar bugun benı kurstan aradılar cumartesı gunu dıreksıyon kursum varmış çok mutlu oldum
saol canım ya denemişliğim olduğu halde en korktuğum şey direksiyon sınavı bi hata yaparsam diye şimdiden karnıma ağrılar giriyor..
hayırlı olsun canım yollar artık seni bekliyor desene
bende rahat olacağımı tahmin ediyorum
darısı bize inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?