Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

teşekkür ederim çok heyecanlıyım benim pazar günüsaat 8 de burda olun dediler.soru falan soruyorlarmış dogrumu acaba

teşekkür ederim çok heyecanlıyım benim pazar günüsaat 8 de burda olun dediler.soru falan soruyorlarmış dogrumu acaba

Allah kolaylık versin arkadaşım.
sınava heyecanlı girersen 10 puna kaybederesin.verdiğim linkte yazıyor.

sınavda heyecanlı,telaşlı,panik olanlar 10 puan kaybediyor.bilgin olsun.
ben sınava girmeden 1 saat önce relax çay içtim.
gerçektende çok rahattım sınavda gören de zanneder ki usta şöför :roflol:

heyecanlanma ben de geçen cumartesi girdim sınava..soru falan sormadılar sadece rahatlatmak için ne iş yapıyosun nerelisin gibi sorular sordular merak etme ..heyecanını da yenmeye çalış sonuçta yeni öğrendin ve ordaki herkes de senin gibi olacak..başarılar şimdiden..

bana da ne iş yapıyorsun falan dediler.
eğitimciyim deyince branşımı sordular.
bir arkadaşa geri vitese almalarını ayrıca 3. vitese geçmesini söylemişler.

evet bazılarını uyarmışlar şöyle yap böyle yap diye ama ben de öyle bir şey olmadı ama heyecan yüzünden normalden daha kötü kullandım :) neyseki geçtim ..

ben sanırım biraz heyecan yapıyorum .bugün eşimle biraz çalıştık yarın sabah saat 6 kalkıp sınav yerine gidelim dedik trafik çok yogun orada trafik yogunlaşmadan biraz daha çalışalım diye düşündük.egerki geçersem ilk size yazacagım , inşallah geçerim

benim sınav haftaya bugün 3. derse girdim..hopcaya kalırsa ileride usta şoför olurmuşum.çok çabuk kavradığımı söyledi..ilk kez kursta oturdum koltuğa..ama inşallah sınavdada dediği gibi yapabilirim..yalnız ben bu debriyaj işini hiç sevmiyorum ya...

arkadaşlar ehliyet sınavına giren bayannar motor soruları nasıl biraz bilgilendirmisiniz ben 13 şubata giricem motordan cok korkuyorum yardımcı ollursanız cok sevinirim?

arkadaşlar ehliyet sınavına giren bayannar motor soruları nasıl biraz bilgilendirmisiniz ben 13 şubata giricem motordan cok korkuyorum yardımcı ollursanız cok sevinirim?

gittiğin kurs sana kitapçık vermedi mi ordaki konulara bak ,konu sonundaki testleri çöz zaten aynı sorular çıkıyor sınavda..

arkadaşlar kaldımya sınavı geçemedim 50 puan almışım.çok üzgünüm 6 şubatta tekrar sınav var vitesleri çok karıştırdım hocada çok kızdı.

arkadaşlar kaldımya sınavı geçemedim 50 puan almışım.çok üzgünüm 6 şubatta tekrar sınav var vitesleri çok karıştırdım hocada çok kızdı.

üzüldüm geçmiş olsun umarım 6 şubatta geçersin sorun etme tekrar denersin

bu arada benim sınava daha çok var şubatın sonundaymış sinir oluyorum herkes sınavlarına giriyor ben daha beklicemm..bugün ilk defa araba kullandım eşimle birlikte.eşim şaşkına döndü ilk defa sürmeme ragmen profesyonelce arabayı kaldırdıgımı söylüyor arabadan indiremedi beni ben daha dolaşcaktım diyorum hatta bi yolda geri dönmem gerekti onu da yaptım. heyecanda yapmadım hiç inşallah sınavdada heyecan yapmam

sınavda hiç yapmadıgım hatayı yaptım,çıkarken vites karıştırdım yolun ortasında kaldımarkadan gelen arabayı farkedemedim nerdeyse çarpıyordum hoca napıyorsun sen dedi eşimin emeginemi kaç haftadır çalıştırıyor sabah erkenden ablam babam eniştem herkes aradı başarılar diledi çok üzüldüm yaa

slm arkadaşlar ben bu kursun verdi kitabı iççini ezberledim arkadaşlar kitabtan soruyorlarmı yoksa başka sorumu soruyorlar? resmen piskoloşi ollarak daldım ya napıcam bayannar yardımcı ollun

Bugün aldım ehliyetimi ancak elime geçti.Darısı başınıza kızlar...

benimde yarın direksiyon sınavım var çooooooooookk heycanlıyım ya. Elim ayağıma dolaşmaz inşallah :(

geçen hafta pazar günüydü direksiyon sınavımız ama yoğun kar nedeni ile iptal oldu ve bu hafta kısmetse sınav olucaz heyecan var tabii inşallah..tek seferde verebilirim

Yarın 7 de kursta olup sınav yerine geçeceğiz düşündükçe miğdeme kramplar giriyor aşırı derecede heyecanlıyım yapmam gereken herşeyi biliyorum ama kalırsam sırf panik yüzünden kalacağım...eyvahedigeldismile
Lütfen geçeyim lütfennnnnnnnnn........:gitme:

Ve bu arada tüm sınavı olan arkadaşlarada başarılar diliyorum inşAllah sonuç hepimiz için çok güzel olur....

Back