Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Sınavıma girdim geldim ama kaç puan aldığımı hiçbir şekilde anlamadım.
Tek kelime etmedi benimle yetkililer diğer herkese yardımlar 2. vitese taklar ,sağ sinyal ver demeler..Bu durum beni korkuttu çünkü ben herşeyi kendim yapmaya çalıştım.Hiç stop ettirmedim ama merak ediyorum sonucu ..
Arkadaşlar sonucu açıklayan siteyi biliyorsanız lütfen linki paylaşın bulamıyorum

canım gittiğin kursa tlf et bizim burada saat 3 gibi belli oldu kurstan mesaj geldi gerçi istanbul daha kalabalık işler biraz zor ama kursu ara.

bu arada tüm arkadaşlara geçmiş olsun.hayırla atlatmışsınızdır inşallah

Kursun telefonlar meşguldü açılmıyordu sitede açılmıyor neyse sonunda ulaştm 80 almışım moralim bozuldu sizlerin notları nasıl arkadaşlar ?
Aslında iyide gitmiştim daha fazla puan hak ediyordum

benim 83 ama ben bekliyordum kalkarken hata yaptım.bizim hocalar arabayı sorunsuz kaldıran sınavı geçer diyodu.ben kurs zamanı hep sorunsuz kullanmıştım bugün kalkışta çuvalladım.ama bizim sınav güzergahı çok kolay.istanbul,izmir zor oluyodur.moralini bozma arkadaşım 70 alan da 95 alan da ehliyetini alıyor.bundan sonra hakkımızda hayırlısı olsun.Allah kazasız belasız araba kullanmayı nasip etsin. gamyoncuiremsu

yarın saat 11de benimde sınvaım cok heycanlıyım inşallah gecerim yaa arabaya oturunca cok heycan yapıyuorum bildiğimde unutuyorum.tiyolarınız varmı arkadaşalr

hoşsedacım benden hemen bir iki tüyo
1) direksiyona oturur oturmaz koltuk ayna ayarı ve emniyet kemerini unutma el frenin indir,sinyalini ver vites 1e al
2) dönüşlerde birinci vites ve debriyajla dönüşü tamamladığın zaman ayağını debriyajdan çekerken arabanın duracağını hissedersen hafiften gaza dokun( bunu bana yap diyen olmadı ama eğitim sırasında kendim keşfettim,dönüşlerde hiç stop ettirmedim :) )
3) en önemlisi arkada oturan gözetmenleri yokmuş gibi düşün.sakin ol,heyecanını bastır.
inşallah başarıyla sınavını atlatırsın.

çok teşekkür ederim arkaşaşım burada bir arkadaş burdabitki çayı içmiş cok iyi geldi demişdi onada sordumbu cayı bulamadım.cok heycan yapıyorum dreksyon başına gecince.yarın sakinleşmek için ne içmeliyim yada ne yemeliyim arkadaşlar.sizler herhengi bişey yapdınızmı sakin olmak için

KISLAR Rabbim'e hamdü senalar olsun direksiyon sınavımı verdim puanım 89:) elh.
GEÇENLERı TEBRıK EDıYORUM.

bende şimdi sınavdan geldim..komisyon üyeleri çok iyi olduğumu söyledi..hiçbir sorun yok dediler..geçtim yani..puan umrumda değil yeterki geçeyim..
ama hiçbir hata yapmadım çok şükür.bide geç kalktım ucu ucuna koştura koştura yetriştim heyecanlıydım biraz...

ben atlattım inşallah sizde geçersiniz arkadaşlar..savulun caddeler biz geliyoruz :))

kızlar bende dün sınava girdim ve geçtimmmmm yupiiiiiii kaydirigubbakcemile5
artık sıra kendime güzel bir araba seçmekte birde ne alacağıma karar verebilsem süpe olcak aranızda araba almayı düşünen varmı CADIARZU

ehrkese hayırlı olsun darısı benim başıma kızlar daha ben sınava girmedim yazılı sınava girenner yardımcı ollun lütfen nasıl sorular?

ehrkese hayırlı olsun darısı benim başıma kızlar daha ben sınava girmedim yazılı sınava girenner yardımcı ollun lütfen nasıl sorular?

Canım yeni atlattım o devreyi kitap kadar mutlaka internetteki sınav sorularınıda çöz emin ol çok faydası oluyor
benim kursumda ders sistemi iyi değildi ,kitaptan ve netteki sorulardan çözdüğüm halde motor sorusundan 13 taneyi bilmeyerek yaptım. Sonuç çok iyi olsada kendini riske atmaçok kolay ben hiç çalışmadan girdim diyenleride dikkate alma çalış sonuç başarısız bile olsa elimden geleni yaptım diyebilirsin...

gamze ben son 2 gece sadece geçmiş soruları yaparak geçtim..
kitaptan çok onlara çalış..

Cumartesi direksiyon sınavına girdim inşallah geçmişimdir. Çok heycanlandım ya ellerim titredi

26 Aralık'ta girdim direksiyon sınavına. Çok güzel geçti. 93 ile geçmişim. Darısı hepinizin başına. Araba kullanmaktan çok keyif aldığım için sınavda hiç heyecanlanmadım. Umarım girecek olan arkadaşlarım da çok sakin bir şekilde sınavlarını tamamlar. hepinize başarılar opuyorumnanaktan

ehliyetle ilgili sorularınız olursa sorabilirsiniz aydınlatabilirim sürücü kursunda çalışıyorum...:))

yaaa yanlış bişeymi yaptın kalkarken veya duruken..stop ettiridinmi..üzülme ya inşşlah bi dhahkine daha güzel bir şekilde ilerletirsin

ben geçmişim çok şükür...darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…