Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

netertua arkadaş yanlış bilmiyorsam bugün sınavı vardı nasıl geçti acaba merak ediyorum

sizlerinki yine iyiymiş ben sınav sonucunu ögrendikten sonra aradım kursu ne demesinler bana..sizin sınavınız şubatın sonunda..bir yandan sevindim rahat rahat çalışırım acele etmicem diye ama herkes ya 23 yada 30 ocakta giriyor bizim kurs niye böyle yaptı anlamadımm direksiyon dersi almaya şubatta başlıcakmışım şubatın sonundada sınav yapılacakmış böyle yanii

aynı dertten bende muzdaripim ocak 31 derken sınavım şubat 27 miş. Aşırı yoğun olduğu için sıra gelmemiş birde benim adım alfabenin son harfiyle başlıyor ondanda sona kalmış olabilirim

aynı dertten bende muzdaripim ocak 31 derken sınavım şubat 27 miş. Aşırı yoğun olduğu için sıra gelmemiş birde benim adım alfabenin son harfiyle başlıyor ondanda sona kalmış olabilirim

ben kursa sordum nedenini bana dedikleri dosyaların milli eğitime gönderiliş sırasına göre sıralama yapılıyomuş yani benden önce kayıt olanlar oldugu içinmiş..ben 24 ekimdeki sınavdan çok önce kayıt oldum ama anlamadım dosya gönderiliş sıram sonra olmuş o yüzdenmiş. ama problem etmiyorum aceleye gelmicek en azından daha iyi ögrenmiş oluruz heyecanımızı atarız

ooo kızlar aranızda aylar öncesinden direksiyon dersi alan var.benim geçen hafta açıklandı bu hafta başlayacağım daha direksiyon dersine nasıl yetiştirecekler çok merak ettim doğrusu..30 ocaktaymış bizim sınav..sinir oldum ya 2 haftada öğretilip ehliyet verilirmi.

kesinlikle haklısın.
ya biz ne yapalım.pazartesi sonuçlar açıklandı ya hemen öğleden sonra eğitime başlıyoruz,sınav pazar günü dediler.yani arada 1 hafta bile yoktu.ama şükür korkutuğum gibi olmadı.geçen hafta bayağı bir yoruldum ama değdi.
sizin zamanınız daha var.eğtime düzenli giderseniz başarılı olursunuz.
size başarılar dilerim.

Ohh hadi atlattım ben kızlar darısı başınıza. Korktuğum gibi değildi geçerim herhalde

size de çok geçmiş olsun.

Kızlar hiç panik yapmayın rahat olun. Emniyet kemerinizi takın, aynanızı ayarlayın, basın gaza gitsin. Dönüşlerde sinyalleri unutmayın sakın. Zaten adamda da gaz fren oluyo o yardımcı oluyo. Bana extra soru falan sormadılar. Sadece sürdüm gitti. Bir de kalırmışım böyle rahat rahat anlatırken :roflol: Gerçekten panik olmaya hiç gerek yok, insan heyecanlanınca bildiğini de unutuyo. Benim eşim sabırla çalıştırmıştı beni sağolsun. Ders mers almadım o yüzden. Hepinize başarılar.

slm kızlar ehliyet kursuna yazılcam çerkezköyde çok istiyolar üstelik kursa gitmicem direk sınava giricem 1.000tl istiyolar fiyatları bilen varmı fazla ücret verip paramı çöpe atmak istemiyorumm

direksiyon sınavı için tüyolar aşağıdaki linkte,bu konuyu da bir kere okumalı bence.

netertua teşekkürler gerçekten iyi bi önbilgi oldu

rica ederim.faydası olmuşsa ne mutlu!
bana bayağı bir faydası oldu.

netertua arkadaş yanlış bilmiyorsam bugün sınavı vardı nasıl geçti acaba merak ediyorum

ilgin için teşekkür ederim.
sınavım gayet iyi geçti.
nette bazı sorunlar olduğu için hemen cevap yazamadım,kusura bakma.

benim bu pazar sabah 8 de burda olun dediler.

size de başarılar dilerim.

direksiyon sınavını 90 la geçtim arkadaşlar.
gerçekten de çok mutluyum.

yakında sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

slm kızlar ehliyet kursuna yazılcam çerkezköyde çok istiyolar üstelik kursa gitmicem direk sınava giricem 1.000tl istiyolar fiyatları bilen varmı fazla ücret verip paramı çöpe atmak istemiyorumm

kullanıcı profiline yazdım.istersen oraya bir gözat.

bugün birşey duydum acaba ne kadar dogru direksiyon dersinde hocanız size yardım edebilirmiş dogrumu acaba

rica ederim :asigim:
umarım bir faydası olmuştur.

evet cnm bnm olmazmı burda tek kişi fiyatına orda iki kişi alabiliyoz elşimle istden alcaz ehliyeti saol cnm bnm evde hazırlancaz ni,sandaki sıonavlara ben bebekle kursa gidemem 4aylık çünkü daha herkese hayırlı olsun şimdiden ehliyetleriopuyorumnanaktan

bugün birşey duydum acaba ne kadar dogru direksiyon dersinde hocanız size yardım edebilirmiş dogrumu acaba

zaten sınavda yanımızda olacaklar.
debriyaj ve fren onun ayaklarının altında da olduğu için gerektiği zaman müdahele ediyorlar.
bence bu güvenlik için de gerekli.

Back