Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizlerinki yine iyiymiş ben sınav sonucunu ögrendikten sonra aradım kursu ne demesinler bana..sizin sınavınız şubatın sonunda..bir yandan sevindim rahat rahat çalışırım acele etmicem diye ama herkes ya 23 yada 30 ocakta giriyor bizim kurs niye böyle yaptı anlamadımm direksiyon dersi almaya şubatta başlıcakmışım şubatın sonundada sınav yapılacakmış böyle yanii
aynı dertten bende muzdaripim ocak 31 derken sınavım şubat 27 miş. Aşırı yoğun olduğu için sıra gelmemiş birde benim adım alfabenin son harfiyle başlıyor ondanda sona kalmış olabilirim
ooo kızlar aranızda aylar öncesinden direksiyon dersi alan var.benim geçen hafta açıklandı bu hafta başlayacağım daha direksiyon dersine nasıl yetiştirecekler çok merak ettim doğrusu..30 ocaktaymış bizim sınav..sinir oldum ya 2 haftada öğretilip ehliyet verilirmi.
Ohh hadi atlattım ben kızlar darısı başınıza. Korktuğum gibi değildi geçerim herhalde
direksiyon sınavı için tüyolar aşağıdaki linkte,bu konuyu da bir kere okumalı bence.
netertua teşekkürler gerçekten iyi bi önbilgi oldu
rica ederim.faydası olmuşsa ne mutlu!
bana bayağı bir faydası oldu.
netertua arkadaş yanlış bilmiyorsam bugün sınavı vardı nasıl geçti acaba merak ediyorum
ilgin için teşekkür ederim.
sınavım gayet iyi geçti.
nette bazı sorunlar olduğu için hemen cevap yazamadım,kusura bakma.
benim bu pazar sabah 8 de burda olun dediler.
size de başarılar dilerim.
slm kızlar ehliyet kursuna yazılcam çerkezköyde çok istiyolar üstelik kursa gitmicem direk sınava giricem 1.000tl istiyolar fiyatları bilen varmı fazla ücret verip paramı çöpe atmak istemiyorumm
kullanıcı profiline yazdım.istersen oraya bir gözat.
BAKTIM CNM BNM SAOL TEŞEKKÜRLERRzemuszemusopuyorumnanaktan
direksyon sınavı sonucu ne zaman belli oluyor acaba aynı gün dediler ama dogrumu.
rica ederim :asigim:
umarım bir faydası olmuştur.
bugün birşey duydum acaba ne kadar dogru direksiyon dersinde hocanız size yardım edebilirmiş dogrumu acaba