Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

bizim için sınav bu pazarmış malesef eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
eger sizin sınav pazar günü olsaydı muhakkak daha önceden çağırılrardı eğitime.
demek ki her ilde farklı tarihlerde oluyormuş.
en azından 1 hafta daha uzasaydı.

arkadaşım nekadar kaçsakta o gün gelicek bence bitsinde kurtulalım bizim burda 30 yada31 indeymiş benim kurs bittiği gibi sınav olucak galiba.

evet sen de haklısın melon.
yarın sınav yerinde sürüşe gideceğiz.
bazı kurslar bugün de sınav yerinde çalışıyordu.

slm arkadaşlar bende arranıza yeni katıldım banada yardımcı ollursunuz inş kısaca kendimden söz eddiyim 1987 doyumluyum evliyim 5 yasında kızım var ben 13 ehliyet sınavına giricem amma cok korkuyorum kolaymı sorular tırafiyi cözdüm ilk gardımıda cözdüm amma moturda takılıyorum bütürlü bişey annamıyorum tesi cözüyorum sürekli moturdan 18 tane cevap buluyorum yukarı cıkamıyorum eşim sen allamasın ehliyeti diyor ummudumu kırıyor ehliyeti hakında bana nolur yardımcı ollurmusunuz lüfen?

slm arkadaşlar bende arranıza yeni katıldım banada yardımcı ollursunuz inş kısaca kendimden söz eddiyim 1987 doyumluyum evliyim 5 yasında kızım var ben 13 ehliyet sınavına giricem amma cok korkuyorum kolaymı sorular tırafiyi cözdüm ilk gardımıda cözdüm amma moturda takılıyorum bütürlü bişey annamıyorum tesi cözüyorum sürekli moturdan 18 tane cevap buluyorum yukarı cıkamıyorum eşim sen allamasın ehliyeti diyor ummudumu kırıyor ehliyeti hakında bana nolur yardımcı ollurmusunuz lüfen?

öncelikle umudunuzu kimsenin kırmasına izin vermeyin.
kursun verdiği kitaba çalışın.
ayrıca cd alın onu izleyin.özellikle motoru orada çok güzel anlatıyorlar.tavsiye ederim.
hatta bir arkadaşım sadece cd dinlemekle kazandı.
sonra bol bol çıkmış soru çözün.
bunları yaparsanız geçersiniz.

selamm bnimde kursum pazartesi başlıyor ama daha kitabı açamadım yaws 10 aylık bi kızım var onula çalışmak mümkün olmuyor bakalım nasıl olçak..

Selam kızlar benim yarın direksiyon sınavım var. Şans dileyin. Benim kursun arabası baya eski dandik bişey.. O yüzden çok tırsıyorum eyvahedigeldismile

Selam kızlar benim yarın direksiyon sınavım var. Şans dileyin. Benim kursun arabası baya eski dandik bişey.. O yüzden çok tırsıyorum eyvahedigeldismile

başarılar dilerim vereliniortak
demek sizin de sınavınız yarın.
benim sınavımda yarın sabah.

bende diyorumki keşke kursun arabası (fiat palio) çıksa bana :Saruboceq: :Saruboceq:

ooo kızlar aranızda aylar öncesinden direksiyon dersi alan var.benim geçen hafta açıklandı bu hafta başlayacağım daha direksiyon dersine nasıl yetiştirecekler çok merak ettim doğrusu..30 ocaktaymış bizim sınav..sinir oldum ya 2 haftada öğretilip ehliyet verilirmi.

Ohh hadi atlattım ben kızlar darısı başınıza. Korktuğum gibi değildi geçerim herhalde

inşallah geçersin darısı başımıza haftaya benim detayları ile biraz anlatırmısın soru sordularmı veya
nasl davranmamız gerekiyor.

ya sürekli tes cözüyorum ehliyete yazıldımdan beri calışıyorum kafam allak bulak oldu su sınavlar olsada bitse sitresden sürekli başım arrıyor calışıcam diye evvin işlerinide yapmıyorum napıcam bilmiyorum allahım sen büyüksün nolur bize yardım et?

sizlerinki yine iyiymiş ben sınav sonucunu ögrendikten sonra aradım kursu ne demesinler bana..sizin sınavınız şubatın sonunda..bir yandan sevindim rahat rahat çalışırım acele etmicem diye ama herkes ya 23 yada 30 ocakta giriyor bizim kurs niye böyle yaptı anlamadımm direksiyon dersi almaya şubatta başlıcakmışım şubatın sonundada sınav yapılacakmış böyle yanii

Back