bu arada hani bir arakadaş soruyu yazmış en çok 8 kişi alabilen araç çeşidii ben minibüsle otomobil arası kalmıştım soroyu birazdana dikkatli okuyarak otomobil dedim ama bir ablamız vardı oo kamyon yapmış biz gül allah gül allah öldük ya birde düşünmüşki minibüz en az 14 kişi olmaz diye düşünmüş otomobile 8 kişiyi sığdıramamış ve kamyonu işaretlemiş 2 kişi öne oturur diğerleri kasada rahat rahat giderler diyeekaydirigubbakcemile3
bu arada hani bir arakadaş soruyu yazmış en çok 8 kişi alabilen araç çeşidii ben minibüsle otomobil arası kalmıştım soroyu birazdana dikkatli okuyarak otomobil dedim ama bir ablamız vardı oo kamyon yapmış biz gül allah gül allah öldük ya birde düşünmüşki minibüz en az 14 kişi olmaz diye düşünmüş otomobile 8 kişiyi sığdıramamış ve kamyonu işaretlemiş 2 kişi öne oturur diğerleri kasada rahat rahat giderler diyeekaydirigubbakcemile3
26 aralık 2009 sınavı çok zordu(
benim testlerimde güzeldi kitabı su gibi çalışmıştım,eşim hep soru soruyordu takılmadan cvplıyordum ama sınavda motordan çok değişik şekilli sorular vardı,
kursta deneme sınavı olduk hocalar yeter artık çözme diyip gönderdiler 90 dan aşağı almıyon dediler,
motorda aktarma ile ilgili soru sordular ben onu diferansiyel işaretledim ühü ühü,
motordan yanlışlarım var sonucu merak ediyorum açıklansada kurtulsak...
onun cevabı neymiş ki benim en çok ikilem yaşadıgım soruydu
umarım herkes geçer.
sınav soruları ve cevapları en kısa zmanda yayınlansa.
yayınlanırsa birbirimizi haberdar edelim
soru tam olarak neydi.??
hatırlayamadım da fisfisfis[/QUOT
aktarma organlarına güç veren şekilde işaretlenmiş yer diye sormuşlar ya tam difransiyelin oldugu yere koymuşlar o soruyumu diyosun canım
soru tam olarak neydi.??
hatırlayamadım da fisfisfis[/QUOT
aktarma organlarına güç veren şekilde işaretlenmiş yer diye sormuşlar ya tam difransiyelin oldugu yere koymuşlar o soruyumu diyosun canım
evet canım ama cvp motordu
aktarma organı ile ilgili sorunca hemen diferansiyel yaptım uf ya uffff. motor diyolar cvba siz ne yaptınız?
evet canım ama cvp motordu
aktarma organı ile ilgili sorunca hemen diferansiyel yaptım uf ya uffff. motor diyolar cvba siz ne yaptınız?
canım ben difransiyel yapmıştım onu sonra o kadar kafamı karıştırdıki düşün düşün çatlıcaktım ama bildiğim şeyide yanlış yapmaktan korkuyodum sonra sildim motoru işaretledim gerçekten cevap motormu ya ben o soru hiçe gitti diye üzülüyodum eminisin ben hiçbir sorunun cevabından emin olamadım çünkü kitapta yok bunların cevabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?