Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cevap motordu kızlar.
canım ben difransiyel yapmıştım onu sonra o kadar kafamı karıştırdıki düşün düşün çatlıcaktım ama bildiğim şeyide yanlış yapmaktan korkuyodum sonra sildim motoru işaretledim gerçekten cevap motormu ya ben o soru hiçe gitti diye üzülüyodum eminisin ben hiçbir sorunun cevabından emin olamadım çünkü kitapta yok bunların cevabı
canım bana motor dediler cvba yoksa diferansiyelmi? bende şaşırdım gitti,
ama ben motor ve difarensiyel içerisinde kaldım yengem motor diyor bi arkadaşda motor dedi çoğu motor dedi bana
birde canım trafikte 2010 2011 li soru vardı ya onun cvbı 2011 miymiş biliyormusun?
kıslar birde ne oldu biliyormusunuz sınavda bizim hocalar çok sinirdi sınava girdim bana telefon varsa yasak dedi bende almadım dedim gerçektende götürmemiştim,
çocuğun biri size vereyim hocam dedi hayır almıyoruz git nereye veriyorsan ver diyip yolladılar çocukta napti bilmiyorum, şayet telefonu olanları tespit edersek sınavınız iptal olur dedi,
benim arkamda oturan bayan sınav formunu imzaladı kalemini bana verdi bende tükenmez kalem ile imzaladım oysa tükenmez kalem ile imzalanmayacakmış( sınav sonunda forumlarımızı verdik bize çok kızdılar, iptal olursa sınavlarınız karışmayız dediler
siz hangi kalemle imzaladınız sınav forumlarınızı?
sınavda bi ben kalınca arkamda oturanlardan biri çıkıcaktı çıkamazsınız dedi oda beni bekledi,sonra hoca bi biz kaldık dedi,bende kontrol ediyorum dedim tek tekmi ediyon evet dedim, biz ve bu adamda seni bekliyor dediler sinir oldum, birşeyler söyleyecektim vazgeçtim,kontrol edip ayağa kalktım ilk yardımdan bir soru değiştiricektim hadi neyse boşver dedim bir sorumda öyle gitti ühü ühü
sürücü kursunun müdürüne söyledim tükenmez kalem ile imzaladım diye birşey olmaz dedi inş olmaz kıslar.
iptal olursa çok üzülürüm sizce olurmu?
cvplarınızı bekliyorum siz hangi kalemle imzaladınız?
aktarma organlarına güç vren motordur.
diferansiyel virajlarda lastiklerin farklı açılarda dönmesini sağlar ve lastiklere güç verir.
aktarma organlarına güç vren motordur.
diferansiyel virajlarda lastiklerin farklı açılarda dönmesini sağlar ve lastiklere güç verir.
canım bana motor dediler cvba yoksa diferansiyelmi? bende şaşırdım gitti,
ama ben motor ve difarensiyel içerisinde kaldım yengem motor diyor bi arkadaşda motor dedi çoğu motor dedi bana
birde canım trafikte 2010 2011 li soru vardı ya onun cvbı 2011 miymiş biliyormusun?
ah canım bi bilsem tam sordugun iki soru benim en çok takıldıgım sorulardı ben onu 2011 yaptım diğerinide motor yaptım ikiside güme gitti diyodumki burdaki yorumlar içimi ferahlattı neyse sonuçlara bakıp görcez kalmadıgımız sürece sorun yok
netertua canım sağol cvplamışsın yeni gördüm,
ya bizim hocalar çok aksiymiş sınavdan biri çeyrek geçe çıktım diken üstünde oturttular beni birşey diyemedim , birşey derler diye,
belki 15 dk daha dursaydım tekrar kontrol edip değiştirecektim
ben sürücü kursunun müdürüne birde direksiyon hocasına sordum birşey yok onda dediler.
İmzanı kurşun kalemle imzalaman lazımdı inşallah iptal olmaz sınavın