Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

aktarma organlarına güç vren motordur.
diferansiyel virajlarda lastiklerin farklı açılarda dönmesini sağlar ve lastiklere güç verir.

canım ben difransiyel yapmıştım onu sonra o kadar kafamı karıştırdıki düşün düşün çatlıcaktım ama bildiğim şeyide yanlış yapmaktan korkuyodum sonra sildim motoru işaretledim gerçekten cevap motormu ya ben o soru hiçe gitti diye üzülüyodum eminisin ben hiçbir sorunun cevabından emin olamadım çünkü kitapta yok bunların cevabı

canım bana motor dediler cvba yoksa diferansiyelmi? bende şaşırdım gitti,

ama ben motor ve difarensiyel içerisinde kaldım yengem motor diyor bi arkadaşda motor dedi çoğu motor dedi bana

birde canım trafikte 2010 2011 li soru vardı ya onun cvbı 2011 miymiş biliyormusun?

kıslar birde ne oldu biliyormusunuz sınavda bizim hocalar çok sinirdi sınava girdim bana telefon varsa yasak dedi bende almadım dedim gerçektende götürmemiştim,
çocuğun biri size vereyim hocam dedi hayır almıyoruz git nereye veriyorsan ver diyip yolladılar çocukta napti bilmiyorum, şayet telefonu olanları tespit edersek sınavınız iptal olur dedi,
benim arkamda oturan bayan sınav formunu imzaladı kalemini bana verdi bende tükenmez kalem ile imzaladım oysa tükenmez kalem ile imzalanmayacakmış:(( sınav sonunda forumlarımızı verdik bize çok kızdılar, iptal olursa sınavlarınız karışmayız dediler:(

siz hangi kalemle imzaladınız sınav forumlarınızı?

sınavda bi ben kalınca arkamda oturanlardan biri çıkıcaktı çıkamazsınız dedi oda beni bekledi,sonra hoca bi biz kaldık dedi,bende kontrol ediyorum dedim tek tekmi ediyon evet dedim, biz ve bu adamda seni bekliyor dediler sinir oldum, birşeyler söyleyecektim vazgeçtim,kontrol edip ayağa kalktım ilk yardımdan bir soru değiştiricektim hadi neyse boşver dedim bir sorumda öyle gitti ühü ühü:(

sürücü kursunun müdürüne söyledim tükenmez kalem ile imzaladım diye birşey olmaz dedi inş olmaz kıslar.
iptal olursa çok üzülürüm sizce olurmu?

cvplarınızı bekliyorum siz hangi kalemle imzaladınız?

sorun olmaz merak etme.hem kurs hocası da öyle demiş.içini ferah tut. :teselli:
benim iki sıra önümde oturan kişi cep telefonu ile yardım alıyordu :kızgın:
hemde tuş takımı seslerini bile kapatmamış :1ninca:
görevliye söyledik.görevli sadece uyardı.sınavını iptal etmedi.
ki bunun yanında senin yaptığın çok çok basit bir hata.hata bile değil.

Son düzenleme:
diferansiyel virajlarda lastiklerin farklı açılarda dönmesini sağlar ve lastiklere güç verir.

aynen böyle düşündüm şaşırtmalı bi soru oldugunu anladım çünkü difransiyel vites kutusundan güç alıp tekerlere yön verir o yüzden motoru işaretledim

evet motor ama soruyu nasıl şaşırtarak sormuşlar değilmi? hatta bi ara motor diyip değiştirecektim değiştirmedim:( inş geçeriz netertua benim soruma cvp verirmisin canım?

canım bana motor dediler cvba yoksa diferansiyelmi? bende şaşırdım gitti,

ama ben motor ve difarensiyel içerisinde kaldım yengem motor diyor bi arkadaşda motor dedi çoğu motor dedi bana

birde canım trafikte 2010 2011 li soru vardı ya onun cvbı 2011 miymiş biliyormusun?

ah canım bi bilsem tam sordugun iki soru benim en çok takıldıgım sorulardı ben onu 2011 yaptım diğerinide motor yaptım ikiside güme gitti diyodumki burdaki yorumlar içimi ferahlattı neyse sonuçlara bakıp görcez kalmadıgımız sürece sorun yok

netertua canım sağol cvplamışsın yeni gördüm,

ya bizim hocalar çok aksiymiş sınavdan biri çeyrek geçe çıktım diken üstünde oturttular beni birşey diyemedim , birşey derler diye,

belki 15 dk daha dursaydım tekrar kontrol edip değiştirecektim:(

ben sürücü kursunun müdürüne birde direksiyon hocasına sordum birşey yok onda dediler.

netertua canım sağol cvplamışsın yeni gördüm,

ya bizim hocalar çok aksiymiş sınavdan biri çeyrek geçe çıktım diken üstünde oturttular beni birşey diyemedim , birşey derler diye,

belki 15 dk daha dursaydım tekrar kontrol edip değiştirecektim:(

ben sürücü kursunun müdürüne birde direksiyon hocasına sordum birşey yok onda dediler.

rica ederim ne dmek.
umarım biraz olsun ferahlatmışımdır seni.
gerçektende üzerinde bile durlmaması gereken bir durum.
kopya çekenin,zamanında sınava girmeyennin sınavı iptal olur.
seninki önemli birşey değil.

kızlar cevaplar açıklanmış..öylesine eşim bakmıştı aa bak açıklanmış hadi bakalım dedi korka korka baktım..çünkü motordan hatta ilk yardımdan bile daha önce görmediğim sorular vardı..

ama korktuğum gibi değilmiş çok şükür ya
ilk yardımdan 2 yanlış
trafikten 4 yanlış
motordan 4 yanlışım var

ilk yardım full
trafik 4
motor 1 yanlış çok şükür inşallah kodlamamdada bişey yoktur

evet kızlar açıklanmış

ilkyardımdan ful beklerken hayal kırıklıgına ugradım

ilkyardım 3yanlış
trafik full hiç yanlışım yok
motorda 2 yanlış

valla acaip korkarak baktım yaa tir tir titredim resmen cevaplara bakarken..ne kursa gittim ne kitap açtım son gece geçmiş sorulara baktım..ama sınavdan çıkınca çok kızdım kendime..bari kitabı okusaydım ya..bilmediğim bir sürü şey çıktı..kendimi tehlikeye attım resmen yaa..
neyse bakalım inşallah direksiyondan da geçeriz ilk seferde..asfaltları ağlatalım..:)))

Back