Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

Ya ben daha ehliyetimi alamadım.Emniyet süper kalabalık yok böyle bir şey millet sabahın 5'inde gidiyormuş sıra almak için.Yılbaşından sonraya kaldı mecbur:(((

kızlarrr yarınn büyük gün sınav olucaz şimdilik sakinim ama uzun süredir ilk sınavım ...daha levhaları hiç bilmiyorumm ..

bende ne derslere katıldım nede ders çalıştım biraz sonra çıkmış sorulara çalışıcam okdar umarım kalmam kalırsamda napıyım artık yapacak bişi yok hepimize başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı verir inş.şansımızın yaver gitmesi dileğiyle hoşçakalın...

saol ankara ankara..inş..güzel sınav sonuçları alırız..bende herkese şimdiden başarılar diliyorumm

ya kızlar ben 2 yıldır sözde ehliyet içinn kursa yazılcam bi türlü yapamadım ya babam yanımdayken kendi arabamızı bikaç kez sürmüşlüğüm war ama çok korkuyorum şu direksiyon sınwından nedne böyle oldu anlamadım ya aslında hiç öyle bi insan değilimdir ama arabayı kullanamycam gibi geliyor

Sınavdan geliyorum arkadaşlar, yakarsa motor yakar çok çalışmama rağmen çalıştığım sorular çıkmadı.:gitme:

ben ehliyetimi yazın aldım hem yazılı sınav hemde direksiyon sınavı iyi idi..çok kolay..rahat olun..ben motordan kalırım diyodumm..ama geçtimm..başarılarr..

ayy kızlar üzerimden yükün bişr kısmı kalktı sınavı geçersem bir kısmıda kalkıcak direksiyonuda geçersem kurtulucam

nasıl geçti kızlar sınavınız aklımızda kalanları paylaşsak sanırım çarşamba günü yayınlıcaklarmış soru ve cevapları.ben motordan korkuyorum ama inş geçerim.çok zor değildi ama tuhaf sorularda yok değildi yaniiii

bence sınav bu zamana kadar olan sınavların hepsinden zordu bence ben geçmiş sınavlara çalışmıştım çokta iyiydim ama bu sınav sonucumdan emin değilim hep kontrol ettiklerimin doğrularını silip yanlışlarını işaretlemişim moralim bozuldu kursa sadece trafiğin sınavına katılmıştım ondanda birinden 92 birindende96 almama rağmen bu sınavdan umudum yok sorular çok farklı şekilde bilinenden farklı geldi bana kurslarada katılamadığım için zorlandım hayırlısı bakalım ne olacak

Allah'a şükür iyi geçti.cevaplar açıklanmadan birşey diyemem yinede.
ama üzerimden dağ gibi bir yük kalktı.
pazartesiye smilatör eğitimine başlayacağız inşallah.

benimde iyi geçdi ama kendimden şüpheleniyorum aöf sınavlarında hiç cok iyi gecdidiyemezdim bunda cok rahatım bu rahatlık endişelendirmeye başladı:).arkadaşlar hadi hatırladığımız soruları paylaşalım

trafikden
bir soru vardı ehliyet almak için 8 yıllık eğitim şartı ne zaman girdi diye.onu ne yaptınız arkadaşlar ben 2010 yaptım

bence sınav bu zamana kadar olan sınavların hepsinden zordu bence ben geçmiş sınavlara çalışmıştım çokta iyiydim ama bu sınav sonucumdan emin değilim hep kontrol ettiklerimin doğrularını silip yanlışlarını işaretlemişim moralim bozuldu kursa sadece trafiğin sınavına katılmıştım ondanda birinden 92 birindende96 almama rağmen bu sınavdan umudum yok sorular çok farklı şekilde bilinenden farklı geldi bana kurslarada katılamadığım için zorlandım hayırlısı bakalım ne olacak

aynen geçmiş yılların hepsini su gibi biliyordum kitappçığı görünce şok oldum
daha önce hiç çıkmamış bir sürü soru vardı..emin değilim inanki..o bilmediklerimi de salladım..70 de olsa geçeyim sadece başka bişey istemiyorum yaa..

hayır 2011 olak netten araştırırsanız görürsünüz.30.6.2011 tarihine kadar geçerli diye okudum çünkü 2011diye işaretledim

Back