Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

ilkyardım 2 yanlış
trafik 1 yanlış
motor 5 yanlış inş sınavım iptal olmaz ve umarım kodlamalarımda bir hata yokturdur..

bende geçtim gibi hatırlamadıgım sorular var birde kaydırma yoksa yırttım .sürücü kursu sitelerinde yayınlanmış

allahım şükür yaa trfik 90 motor 95 ilkyardım 90 en korktugummotordu en yüksek ondan aldım .şimdi sıra dreksyonda

5 yanlışımın 4 tanesi doğrusunu silip yanlışını yaptıklarım kontrol etmeseymişim 1 yanlışım olacakmış kendime çok kızıyorum ama hayırlısı buymuş napalım

kızlarrrr bende baktım şimdi korka korka bikaç soru var tam olarak hangisini işaretlediğimi hatırlamadığım ama size yanl sayılarımı yazayım

ilkyardım :2
trafik: 7 açıkcası daha fazla bekliyordum
motor: 3 2 ye düşebilir 1 soruda yanlışı silip doğruyu işaretleyip işaretlemediğimi unuttum =(

ayy yürüğüme su serpildi resmen motor ve ilkyardımdan değilde trafikten çok korkuyordum 7 tane hatırladığıma göre daha fazlada olsa geçtimm yaa içim çok rahat

trafikten 2011 li soruyu yapabilseydim trafik 100 olacaktı hayırlısı olsun trafiktan bir 2010 lu olan soruya yanlış cvp vermişim. ilk yardımdan da birini düzelteyim dedim sonra vacgeçtim düzeltse idim ilkyardımdan da 1 yanlışım olacaktı hayırlısı olsun, geriye direksiyon sınavımız kaldı ALLAH CC.hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

sağolun kızlarr tahminen işaretlediğim cvplara bakarakk bende geçtimmm galibaaa motordan çok korkuyodum amaa doğruymuş yaptıklarımm 90 olabilir motor ilk yardımda bitane çıktıı yanlışım trafikten de 7 tane ama ikilemde kaldıklarım oldu işaretlemede hata yapmadıysamm geçtimm yüreğime su serpildi vallaa sağolun siizn sayenizde öğrendim açıklandığını ben hep çalıştıım sürücü kursu sitelerine bakıyodum orda açıklanmadı daha diyodu sağolun kızlar şimdi sıra direksiyon da orda napıcaz bakalımm

benim trafik 100 gelcek motor 95 gelir ilkyardımda 90 gelir kızlar sormayın ilkyardımda hani bi soru vardı ya yaralı sedyede ne yönde taşınır diye..işte onu bize kursta herzaman başı önde olur demişlerdi o öyle yanlış çıktı bi de ben donmayı hiç çalışmamıştım en sondaki konu olunca bakmamıştım hiç bide onu yanlış yaptım

kızlar ben bugün sordum direksiyon sınavını 24 ocak dedi değişiklik olmassa imiş..bugün 2 kez kullandım araba ama pek iyi olduğum söylenemez=(

Kızlar biraz önce baktım sorulara ve hepsinden geçiyorum çok şükür sositososito

benim yarın direksiyon eğitimim başlıyo hiç araba kullanmadım bakalım napıcaz 1den 5e kadar olcakmış sanırım.

Back