Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kızlarr..2010-2011 li soruyu malesef 2010 yaptım stajerlikle ilgili söylentilere dayanarak =( neyse trafşkten yanlış yapma hakkımız 15 olduğu için rahatım biraz o kadar yanlış yapmamışımdır inş..ilkyardımdan pek korkmuyorum motordan az korkuyorum trafikten çok korkuyorumm yinededelikafaduldenbirde arkadaşlar siz 1 ay direksiyon 2 hafta direksiyom falan diyorsunuz yaa ben ilk bugün başladım ve bizim sadece 8 gün yani 8 saat..ilk kez araba kullandımm sanki ben kllanmadım gibi inanamıyorum yaa abartığım kadar değilmiş yani ilk derse göre idare ederdimm

bu arada hani bir arakadaş soruyu yazmış en çok 8 kişi alabilen araç çeşidii ben minibüsle otomobil arası kalmıştım soroyu birazdana dikkatli okuyarak otomobil dedim ama bir ablamız vardı oo kamyon yapmış biz gül allah gül allah öldük ya birde düşünmüşki minibüz en az 14 kişi olmaz diye düşünmüş otomobile 8 kişiyi sığdıramamış ve kamyonu işaretlemiş 2 kişi öne oturur diğerleri kasada rahat rahat giderler diyeekaydirigubbakcemile3

bu arada hani bir arakadaş soruyu yazmış en çok 8 kişi alabilen araç çeşidii ben minibüsle otomobil arası kalmıştım soroyu birazdana dikkatli okuyarak otomobil dedim ama bir ablamız vardı oo kamyon yapmış biz gül allah gül allah öldük ya birde düşünmüşki minibüz en az 14 kişi olmaz diye düşünmüş otomobile 8 kişiyi sığdıramamış ve kamyonu işaretlemiş 2 kişi öne oturur diğerleri kasada rahat rahat giderler diyeekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

gerçekten komikmiş :roflol:

umarım hepimiz geçeriz.
bizim bir hafta smilatör .(istediğin kadar,bunda süre yok esasında )
2 hafta da direksiyon eğitmi var.
(toplam 10 gün ve her ders 20 dk.)

heebizim 8 gün ama 1 saat demekki müfredata göre yapıyorlar...keşke vakit olsada bana iyice öğretseler çünkü araba kullanmak çok zevkli

26 aralık 2009 sınavı çok zordu:((

evet bencede zordu diğer sınavlara oranla ..internette soru çözerken aaa kolay kolayy diyebiliyordum eski sorulardan çok fazla çıkmadı zaten..bakalım geçmişimdir gibime geliyor ama evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef

benim testlerimde güzeldi kitabı su gibi çalışmıştım,eşim hep soru soruyordu takılmadan cvplıyordum ama sınavda motordan çok değişik şekilli sorular vardı,

kursta deneme sınavı olduk hocalar yeter artık çözme diyip gönderdiler 90 dan aşağı almıyon dediler,
motorda aktarma ile ilgili soru sordular ben onu diferansiyel işaretledim ühü ühü,
motordan yanlışlarım var sonucu merak ediyorum açıklansada kurtulsak...

benim testlerimde güzeldi kitabı su gibi çalışmıştım,eşim hep soru soruyordu takılmadan cvplıyordum ama sınavda motordan çok değişik şekilli sorular vardı,

kursta deneme sınavı olduk hocalar yeter artık çözme diyip gönderdiler 90 dan aşağı almıyon dediler,
motorda aktarma ile ilgili soru sordular ben onu diferansiyel işaretledim ühü ühü,
motordan yanlışlarım var sonucu merak ediyorum açıklansada kurtulsak...

onun cevabı neymiş ki benim en çok ikilem yaşadıgım soruydu

umarım herkes geçer.
sınav soruları ve cevapları en kısa zmanda yayınlansa.
yayınlanırsa birbirimizi haberdar edelim

kıslar birde ne oldu biliyormusunuz sınavda bizim hocalar çok sinirdi sınava girdim bana telefon varsa yasak dedi bende almadım dedim gerçektende götürmemiştim,
çocuğun biri size vereyim hocam dedi hayır almıyoruz git nereye veriyorsan ver diyip yolladılar çocukta napti bilmiyorum, şayet telefonu olanları tespit edersek sınavınız iptal olur dedi,
benim arkamda oturan bayan sınav formunu imzaladı kalemini bana verdi bende tükenmez kalem ile imzaladım oysa tükenmez kalem ile imzalanmayacakmış:(( sınav sonunda forumlarımızı verdik bize çok kızdılar, iptal olursa sınavlarınız karışmayız dediler:(

siz hangi kalemle imzaladınız sınav forumlarınızı?

sınavda bi ben kalınca arkamda oturanlardan biri çıkıcaktı çıkamazsınız dedi oda beni bekledi,sonra hoca bi biz kaldık dedi,bende kontrol ediyorum dedim tek tekmi ediyon evet dedim, biz ve bu adamda seni bekliyor dediler sinir oldum, birşeyler söyleyecektim vazgeçtim,kontrol edip ayağa kalktım ilk yardımdan bir soru değiştiricektim hadi neyse boşver dedim bir sorumda öyle gitti ühü ühü:(

sürücü kursunun müdürüne söyledim tükenmez kalem ile imzaladım diye birşey olmaz dedi inş olmaz kıslar.
iptal olursa çok üzülürüm sizce olurmu?

cvplarınızı bekliyorum siz hangi kalemle imzaladınız?

soru tam olarak neydi.??
hatırlayamadım da fisfisfis
[/QUOT

aktarma organlarına güç veren şekilde işaretlenmiş yer diye sormuşlar ya tam difransiyelin oldugu yere koymuşlar o soruyumu diyosun canım

evet canım ama cvp motordu

aktarma organı ile ilgili sorunca hemen diferansiyel yaptım uf ya uffff. motor diyolar cvba siz ne yaptınız?

ben hocaya sordum hangi kalemle diye o da kendi sınav kaleminizle dedi bende sınav kalemimle imzaladım ama ondan bişey olmaz canım merak etme

evet canım ama cvp motordu

aktarma organı ile ilgili sorunca hemen diferansiyel yaptım uf ya uffff. motor diyolar cvba siz ne yaptınız?

canım ben difransiyel yapmıştım onu sonra o kadar kafamı karıştırdıki düşün düşün çatlıcaktım ama bildiğim şeyide yanlış yapmaktan korkuyodum sonra sildim motoru işaretledim gerçekten cevap motormu ya ben o soru hiçe gitti diye üzülüyodum eminisin ben hiçbir sorunun cevabından emin olamadım çünkü kitapta yok bunların cevabı

Back