hayır 2011 olak netten araştırırsanız görürsünüz.30.6.2011 tarihine kadar geçerli diye okudum çünkü 2011diye işaretledim
sınav sonuçları ne zman açıklanıyor.
yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonra falan açıklanır diye duymuştum.
16 ocakta direksiyon sınavı var ve daha hiç direksiyon eğitimi almadık
sınavda karşılaştığım biri (başka bir kusrtan)
şöyle söyledi,2 haftadır direksiyon eğitimine başlamışlar ve direksiyon eğitimi 1 ay sürecekmiş.
biz daha başlamadık bile,ve bizde eğitim sadece 2 hafta buna moralim bozuldu açıkcası
sınav sonuçları ne zman açıklanıyor.
yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta sonra falan açıklanır diye duymuştum.
16 ocakta direksiyon sınavı var ve daha hiç direksiyon eğitimi almadık
sınavda karşılaştığım biri (başka bir kusrtan)
şöyle söyledi,2 haftadır direksiyon eğitimine başlamışlar ve direksiyon eğitimi 1 ay sürecekmiş.
biz daha başlamadık bile,ve bizde eğitim sadece 2 hafta buna moralim bozuldu açıkcası
2011 olacaktı nette bakarsanız görürsünüz 30.6.2011 tarihinde ilkokul mezunlarına son .sınav ise motor çok zorladı biraz şüpheliyim inşallah hepimiz geçeriz .tekrar baştan başlamak istemiyorum
İlkokul mezunları ehliyet alabiliyor:
30.06.2006 tarihi itibariyle ilkokul mezunlarının ehliyet alabilmelerine olanak sağlayan yasa tasarısı meclis oturumunda kabul edildi. İlgili kanunda öngörülen A1, A2, B, C, D ve E sınıfı sürücü belgesi alacak olanlarda aranan en az ortaokul veya sekiz yıllık temel eğitimi bitirmiş bulunmaları şartı, bu Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren beş yıl süreyle (30.06.2011 tarihine kadar) aranmaz. İlkokul mezunu veya ikinci kademe okur yazar belgesi sahibi olmaları yeterli sayılır. sürücü kursu, ehliyet sınavı
Ayrıca 14 kasım 2006 tarihli genelge gereği İlköğretim bitirme şartı aranmadan 6-7-8 sınıftan ayrılmış olanlar da ehliyet alabilecekler.
alıntıdır
canım onu yanlış yapmışsın o otomobil olacaktı minibüs en az 8 en çok 16 kişilik oluyor
Kızlar sınavda kopya vermek isteyen oldumu size de? Benim önümde oturan çocuk habire bana kopya vermeye çalışıp durdu.Sinir etti beni.Zaten tam yerime oturdum bana "Önce motordan başla ben sana söylerim" dedi.Teşekkür ederim ama ben yaparım dedim."Tamam" dedi ve sürekli "Bizim kııız,bizim kııız" diye söylendi durdu.Ay başımı yakcaktı yaaa,gıcık şey.Allah'tan 45 dk. sonra çıktı gitti de kurtuldum.Onun yüzünden 2 soruya abuk sabuk cevap vermişim,düzelttim kontrolde..
kıslar bende ehliyetle ilgili çok şey yazdım foruma demek konumu görmediniz
artık bende aranızdayım,sayfanıza sık sık bakıp yazıcağım inş, dün bende ilk defa ehliyet sınavına girdim:)
trafikten 2010 2011 li soruyu merak ediyordum doğru cvp 2010 mu ? bende 2010 yaptım:)
ooo sınavlar olmuş çok zormuydu bu sınava gırcektım fakat ertelettım bıraz ıyıkıde erteletmışım herkes zordu dıyor gercı esım supersın dıyor her soruya dogru cevap verıyorum fakat sınavda ne olur bılemem
Darısı bızım basımıza 2 ay oldu yazılalı daha sınava 1.5 ay var ben erken calışmaya basladım sanırım
Ama ben sınavdan çok dıreksıyon kursuna heyecanlanıyorum çünkı yanımda esım ve oglumda olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?