Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

slm kızlar ben bişey merak ediyorum kısmetse 26 sınavına giricem geçerim inş.tek seferd peki bu direksiyondan kalırsak yine sınavdan kaldığımız ücreti ödüyormuyuz..

bildiğim kadarıyla söyliyeyim.100 tl ödüyoruz.
bu arada başarılar dilerim.bende 26 aralıkta sınava gireceğim.
kolay gelsin.

bildiğim kadarıyla söyliyeyim.100 tl ödüyoruz.
bu arada başarılar dilerim.bende 26 aralıkta sınava gireceğim.
kolay gelsin.

hadi yaa sınav tarihi yaklaştıkça bende endişerde artıyor geçemem gibi..cnm hiç çalışmak istemiyor ilk yazıdığımdaki heves gitti bende 100tl birde benim için çok önemli şuan birsürü alıcak şey var o yüzden geçmeliyim çok çalışmam gerekli çok:enbuyukkk:

Kızlar ya yazılı sınav zaten çok basit iş sadece direksiyon sınavına kalıyor bence çünkü orda heyecanlanma faktörü daha çok...

Ben ehliyetimi 2009 nisan ayında aldım ama hala tek başıma şehir trafiğine çıkamyorum..

hadi yaa sınav tarihi yaklaştıkça bende endişerde artıyor geçemem gibi..cnm hiç çalışmak istemiyor ilk yazıdığımdaki heves gitti bende 100tl birde benim için çok önemli şuan birsürü alıcak şey var o yüzden geçmeliyim çok çalışmam gerekli çok:enbuyukkk:

eger konu çalışmasını bitirdiysen bol bol geçmiş yıllarda çıkan soruları çöz.

arkadaşlar bende sınava gireceğim çok tedirginim ya herseyi unutursam die. çalıştım ama yinede eksiğim var motorda herseyi unutuyorum direksiyon sınavı 30 ocağa çekildi ayrıca ehliyetten kalınca sadece ehliyet sınav pparası veriliyor..

arkadaşlar bende sınava gireceğim çok tedirginim ya herseyi unutursam die. çalıştım ama yinede eksiğim var motorda herseyi unutuyorum direksiyon sınavı 30 ocağa çekildi ayrıca ehliyetten kalınca sadece ehliyet sınav pparası veriliyor..

arkadaşım unutmamamn için bol bol çıkmış sorulardan test çöz.böylelikle pratikleşmiş olursun.
başarılar dilerim.

sınav yerleri belli olmuş.heyecanlandım şimdi ya :))
meb 'in sitesinden girip tc numaranızla öğrenebiliyorsnuz.

kızlar nerelerde gireceksiniz sınava?

ınşallah hepimiz yazılıdan geçeriz kızlar

inş geceriz benim kurs biteli 1 hafta oldu ama bi haftadır hiç kitap acmadım sadece arada cıkmış sorulara calışıyorum zaten ders değilde son 4 yılın cıkmış sorularını cözücem yeterli oluyormuş

kızlar ben hiç gitmedim kursa
elimize bi belge falan vereceklermi
napacağız direk sınav yerine gitsek olurmu

hayır kayıt oldugun kurstan sınav giriş belgesi alacaksın biz bugün aldık .belge olmadan sınava giremezsin

ben meb in sitesine tc.kimlik numaramla girdim ve oradaki bilginin çıktısını aldım.onunla sınava girilecekmiş.

kızlar gün geldi sayılır bu cumartesi sınav var durumlar nasıl valla ben kolay sanıyodum kursada gidemedim öle ders çalışıyorum çok zormuşşş akannehir
allah yardımcımız olsun şimdiden başarılar

kızlar gün geldi sayılır bu cumartesi sınav var durumlar nasıl valla ben kolay sanıyodum kursada gidemedim öle ders çalışıyorum çok zormuşşş akannehir
allah yardımcımız olsun şimdiden başarılar

hımm.evet çalışınca kolay çalışmayınca gerçekten zor.
başarı dileğin için teşekkürler a.s.
ben de sınava girecek herkese başarılar dilerim.

ayyy bende cumartesi sınava giricemm yakın tarihteki çıkmış sorulara baktım hepsi birbirine benziyor ama inş..kalmam..bende şimdiden herkese başarılar diliyorum

bende ehliyet almak istiyorum ama yeni kanun mu ne çıkmış stajer oluyormuşsun 4 yıl kadar falan bilen var mı kanunu

Back