kızlar vallaha hiç korkmayın heycanda yapmayın ben derslere gırmemıstım netten cıkmıs sorulara calısmıstım ve sınavı yarım sat bıtırıp cıkmıstım eve geldıgımde herkez sasırmıstısınavlarıda gecmıstım dıreksıyonuda gecmıstım hıc heycan ve panık yapmayın kafanızı karıstırmayın netten cıkmıs soruların cıktılarını alın yapamadıgız sorular uzerınde durun zaten cogu sorular hep aynı cıkıyo
pamugum tebrik ederim.opuyorumnanaktanhayirli olsun canim..darisi basimaaaasositososito
Bende ilk seferimde verdim tüm sınavları.
Ehliyet sınavına girecekler bolca geçmiş sınavlarda çıkan sorulardan çözün sorular genelde değişmiyor çok soru çözünce zaten ezberleniyor sorular. Kolay gelsin arkadaşlar
sağlık raporu için ne kadar ödediniz arkadaşlar.
ne kadar sürede aldınız sağlık raporunu.(aynı soruyu savcılık belgesi için de soruyorum)
Canım ben sağlık raporunu ana sağlıktan aldım.Hiç ücret ödemedim.Anında raporu verdiler.Tansiyonumu ölçtüler, göz muayenesi yaptılar.Dr kalbimi falan dinledi tamam dedi.10 dakika sürmedi işlemlerim..Savcılık belgesi içinde dolduracağım formu alırken 1 TL ödedim.Doldurduktan sonrada temyiz kağıdı alırken 5 TL ödedim.Hepsi bu kadar yani....
verdiğin bilgiler için çook teşekkür ederim.a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?