- 26 Eylül 2007
- 2.844
- 1
- 641
- 39
toplam 4 hafta kurs vardı 2 haftasını kaçırdım, ilk yardımı sadece cd den dinledim arkadaşlarım bazı şeyler anlattı trafik Allahtan kolay çıktı yoksa motordan daha zor gelmişti, motorda kolay geldi dinledim ama sorular biras zor çıktı neyse 28 kasımdı sanırım 80 den aşağı not almadan geçtim, 9 gündür 20 şer dakikalık direksiyon eğitimi aldım son gün baya iyiydim ama pazara sınav var bakalım ne olacak, heyecan bambaşka bişi, tiyosu olan varsa yazsın dicem ama her şeyde belli dimi:))) dua edin
Allah yardımcın olsun sakin olmaya calıs biliyosundur işte arabaya binince koltugunu ayarla aynalarını kontrol et emniyet kemerini tak vitesi 1 e al cık bazı hocalar hususi konusturuyoms dikkatini ölcmek adına sakın arkanı dönüp konusma yada aynadan falan bakma konusurken yoldan gözünü ayırma bana hocamız bunları söyledi benmde dün bitti direksiyon bayramdan sonra sınavım dün son dersti ve bi kaza atlattım :1no2: ama benim degil karsı tarafın yolu kontrol etmeden aniden cıkması nedeniyle ani fren yaptım son anda kurtardım adam bisürü özür diledi ama emniyet kemerim takılı olmasa kesin biyerlere carpardım kafamı
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)