Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

tutu tebrik ederim..bende netten ilkyardım dersi gördük bitti onların sorularına çalışıyorum

benim zeki eşimde 3. kez trafikten kaldı...allahım bu adam beni deli edicek eli işte gözü oynaşta nolcek..

bende ehlıyet kursuna gıdıyorum bu hafta son deneme sınavı olcazz.sonra direksiyon başlıyacak .26 aralıktada sınav var gecerım dıye umıt edıyorum.derslerı hiç kacırmadım .ilk yardım deneme sınavından 105 soruda 5 yanlışım çıktıkaydirigubbakcemile2

sınavı geçen arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza..
benimde dersler başladı iki gündür gidiyorum sınavdan şimdilik çok korktuğum söylenemez ama diraksiyon kabusum oldu

canım bende senin gibiydim derslerden degil direksiyondan cok korkuyodum hiç deneyimim yoktu cünkü 1 haftadır direksiyon dersim var ve ilk sürüsümde dahi hiç heycan panik olmadı hocanı iyi dinle zaten gerektiginde müdahale ediyorlar saolsun bizim hocamızda cok iyi ben süremem burdan gecemem bu yolda kesin kalırım dedigim yerlerde bile rahatlıkla sürmeye basladım ve inan bana sürdükce göründügü kadarda zor olmadıgını hatta zevkli oldugunu görceksin ben bugün 100 bile yaptım kaydirigubbakcemile2 tabi şehir içi degil hız yapmaya müsait bir yoldu cok zevkliydi :lepi:

canım bende senin gibiydim derslerden degil direksiyondan cok korkuyodum hiç deneyimim yoktu cünkü 1 haftadır direksiyon dersim var ve ilk sürüsümde dahi hiç heycan panik olmadı hocanı iyi dinle zaten gerektiginde müdahale ediyorlar saolsun bizim hocamızda cok iyi ben süremem burdan gecemem bu yolda kesin kalırım dedigim yerlerde bile rahatlıkla sürmeye basladım ve inan bana sürdükce göründügü kadarda zor olmadıgını hatta zevkli oldugunu görceksin ben bugün 100 bile yaptım kaydirigubbakcemile2 tabi şehir içi degil hız yapmaya müsait bir yoldu cok zevkliydi :lepi:

harikaa yaa inş.inş. çok iyi bir sürücü olmak isityorum ama benim arabam yok ehliyet sadece cüzdanımı süsliyecek..

bizim motor dersi başladı zor değil gibi daha ilk dersti..ama hocaaa varyaa:kedi::ecrin_bebek:.çok güzel anlatıyorr :dance::teytey:

harikaa yaa inş.inş. çok iyi bir sürücü olmak isityorum ama benim arabam yok ehliyet sadece cüzdanımı süsliyecek..

bizim motor dersi başladı zor değil gibi daha ilk dersti..ama hocaaa varyaa:kedi::ecrin_bebek:.çok güzel anlatıyorr :dance::teytey:

şekerim bizde de araba yok ve almamda baya bi zor bende de cüzdan süsliycek ama olsun
ama hoca var yaa diyişinden bişeyler sezinledim sankim laelaelaelaelae

şekerim bizde de araba yok ve almamda baya bi zor bende de cüzdan süsliycek ama olsun
ama hoca var yaa diyişinden bişeyler sezinledim sankim laelaelaelaelae

ayy tipsiz bişey ama ben çok beğendimm anlatımını ilk gördüğümde aa bu mu anlatıcak dedim..şaşırdım çocuk gibi arkadaş kalmış motordan dedim belli anlatamamıştır ne bilicek ki dedim ki yanıldığımı anladım o konuşmaları görsen tane tane meğersem motor öğretmeniymiş..ama bişeyler olmaz beğenmekten başkaakannehirmafoldumben:enbuyukkk:

ben derslere hiç katılmadım kızım vardı 1.5 yaşındaydı ve hiç direksiyon başına geçmemiştim netten geçmiş sınavların sorularını çözdüm verdikleri cdler den notlar aldım onlara çalıştım direksiyon dersinede sadece 3 kere girdim motordan okadar korkmayın trafik daha zor sınava ilk girişte geçtim treksiyondanda 85 aldım ama ehliyet arkadaşın dediği gibi cüzdan süsülüyo okadar

bende kursa 300 lira ödücem 6 taksit yaptırdım.onun dışında 80 lira(40 lirası kursa 40lirası bankaya yatırılıyo)öle verdim.15 lira sertifika ücreti verilcek 280 de emniyete ama biz alana kadar 2010 olucağı için ordaki bayan büüyk ihtimal zamlanır ve 300 küsürü bulur dedi nayağ bi para gidiyo anlayacağın.bide kursun istediği belgeler var 7lira adliyeye verdim 25 lira polikinliğe ama ( sağlık ocağından alınan raporda geçerli oluyomuş ücretsiz veriyolarmış )ben bilmediğim için polikinlikten aldım.

kızlarrr yaa hiç ümidim yok belki hastayım diyedir bilmiyorum ama geçemicekmişim gibi geliyor.

valla bende kursa katıldım henüz direksiyon egitimi almadık 7 aralıkta başlıyacak .trafikten hiçbirşey anlamadım kursta sınav yaptılar 14 yanlışım çıktı bir soru daha yanlış bilsem kalıcam. hoca evde kitabı çok oku dedi.bir taraftan babam sıkıştırıyo nasıl gidiyor diye eger kalırsam eşimden önce babama ne diyecegim diye düşünüyorum

ya kitaba çalışın tamam bişey demiyorum ama tavsiyem önceki çıkmış sorulara çalışın çok faydasını görüceksiniz ben bu şekilde yaptım 96-93-90 aldım..korkmayın direksiyondan da 80 aldım el frenini çekmeyi unuttum da :(( nasıl yaptım bilmiyorum heyecan işte:) kasmayın...

toplam 4 hafta kurs vardı 2 haftasını kaçırdım, ilk yardımı sadece cd den dinledim arkadaşlarım bazı şeyler anlattı trafik Allahtan kolay çıktı yoksa motordan daha zor gelmişti, motorda kolay geldi dinledim ama sorular biras zor çıktı neyse 28 kasımdı sanırım 80 den aşağı not almadan geçtim, 9 gündür 20 şer dakikalık direksiyon eğitimi aldım son gün baya iyiydim ama pazara sınav var bakalım ne olacak, heyecan bambaşka bişi, tiyosu olan varsa yazsın dicem ama her şeyde belli dimi:))) dua edin

nihayet bende bugün kursa başladım ben ençok direksiyon sınavından korkuyorum heyecanıma yenilirim diye

Back