Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kursa yazıldım ayın 17'sinde başlıyor acaip panik bir haldeyim... :1shok:
sınavı geçen arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza..
benimde dersler başladı iki gündür gidiyorum sınavdan şimdilik çok korktuğum söylenemez ama diraksiyon kabusum oldu
canım bende senin gibiydim derslerden degil direksiyondan cok korkuyodum hiç deneyimim yoktu cünkü 1 haftadır direksiyon dersim var ve ilk sürüsümde dahi hiç heycan panik olmadı hocanı iyi dinle zaten gerektiginde müdahale ediyorlar saolsun bizim hocamızda cok iyi ben süremem burdan gecemem bu yolda kesin kalırım dedigim yerlerde bile rahatlıkla sürmeye basladım ve inan bana sürdükce göründügü kadarda zor olmadıgını hatta zevkli oldugunu görceksin ben bugün 100 bile yaptım kaydirigubbakcemile2 tabi şehir içi degil hız yapmaya müsait bir yoldu cok zevkliydi :lepi:
harikaa yaa inş.inş. çok iyi bir sürücü olmak isityorum ama benim arabam yok ehliyet sadece cüzdanımı süsliyecek..
bizim motor dersi başladı zor değil gibi daha ilk dersti..ama hocaaa varyaa:kedi::ecrin_bebek:.çok güzel anlatıyorr :dance::teytey:
şekerim bizde de araba yok ve almamda baya bi zor bende de cüzdan süsliycek ama olsun
ama hoca var yaa diyişinden bişeyler sezinledim sankim laelaelaelaelae
bu ehliyeti almak için toplam nekadar ödüyosunuz kızlar