Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kızlar vallaha hiç korkmayın heycanda yapmayın ben derslere gırmemıstım netten cıkmıs sorulara calısmıstım ve sınavı yarım sat bıtırıp cıkmıstım eve geldıgımde herkez sasırmıstı :D sınavlarıda gecmıstım dıreksıyonuda gecmıstım hıc heycan ve panık yapmayın kafanızı karıstırmayın netten cıkmıs soruların cıktılarını alın yapamadıgız sorular uzerınde durun zaten cogu sorular hep aynı cıkıyo

tavsiyelerin için ve verdiğin moral için çok teşekkürler arkadaşım.a.s.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ehliyet alan arkadaşları da kutluyorum ayrıca .darsı başımıza :)​
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

pamugum tebrik ederim.opuyorumnanaktanhayirli olsun canim..darisi basimaaaasositososito

cok saol canım benim inşş darısı sana ve tüm isteyenlere ben kursun derslerinede dogru düzgün gidememiştim işte oldugum için fazla calısmadımda ama gecmiş yılların sorularının cözmüştüm bolbol soru cözün özelliklede cıkmıs sorularıa.s.

Bende ilk seferimde verdim tüm sınavları.

Ehliyet sınavına girecekler bolca geçmiş sınavlarda çıkan sorulardan çözün sorular genelde değişmiyor çok soru çözünce zaten ezberleniyor sorular. Kolay gelsin arkadaşlar

Bende ilk seferimde verdim tüm sınavları.

Ehliyet sınavına girecekler bolca geçmiş sınavlarda çıkan sorulardan çözün sorular genelde değişmiyor çok soru çözünce zaten ezberleniyor sorular. Kolay gelsin arkadaşlar

çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.​
alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

bende hepsini geçtim yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii habarahubalalalalalalalaal:hulya:
çok zekiyim yaaa hoff yaaa:hulya:

kızlar bende geçtim hepsinialkisalkisalkisalkisalkisalkissıra direksiyonda.....bu arada sınavı geçen herkesi tebrik ediyorumŞeniz

sağlık raporu için ne kadar ödediniz arkadaşlar.
ne kadar sürede aldınız sağlık raporunu.(aynı soruyu savcılık belgesi için de soruyorum)

sağlık raporu için ne kadar ödediniz arkadaşlar.
ne kadar sürede aldınız sağlık raporunu.(aynı soruyu savcılık belgesi için de soruyorum)

Canım ben sağlık raporunu ana sağlıktan aldım.Hiç ücret ödemedim.Anında raporu verdiler.Tansiyonumu ölçtüler, göz muayenesi yaptılar.Dr kalbimi falan dinledi tamam dedi.10 dakika sürmedi işlemlerim..Savcılık belgesi içinde dolduracağım formu alırken 1 TL ödedim.Doldurduktan sonrada temyiz kağıdı alırken 5 TL ödedim.Hepsi bu kadar yani....

Canım ben sağlık raporunu ana sağlıktan aldım.Hiç ücret ödemedim.Anında raporu verdiler.Tansiyonumu ölçtüler, göz muayenesi yaptılar.Dr kalbimi falan dinledi tamam dedi.10 dakika sürmedi işlemlerim..Savcılık belgesi içinde dolduracağım formu alırken 1 TL ödedim.Doldurduktan sonrada temyiz kağıdı alırken 5 TL ödedim.Hepsi bu kadar yani....

verdiğin bilgiler için çook teşekkür ederim.a.s. a.s. a.s.

sınavı geçen arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza..
benimde dersler başladı iki gündür gidiyorum sınavdan şimdilik çok korktuğum söylenemez ama diraksiyon kabusum oldu

Haftaya kursa yazilicam 26 araliktaki sinava giricez sanirsam korkuyorumda biraz ama burdaki arkadaslarin yorumlarini okudukca mutlu oldum .ztn eski sorulara calismak aklimda vardi kesinlikle aksatmadan calisacagim . * gunlukte direksiyon icin calistim arabayi fln kaldirabiliyorum ins sinavlardada rahat veririm ehliyetimi alirim :)

önceki çıkmış sorulara çalıştım ve motor:90 trafik:96 ilkyardım:93 aldım... hiç kasmayın bence...ben şimdi pazar direksiyon sınavına giricem...

Back