• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

canım kursta önce trafik,motor,ilk yardım dersleri alıyosun o arada direksiyon derside alıyosun sonra trafik motor ve ilk yardımın sınavına giriyosun onları verirsen eğer direksiyon sınavınada giriyorsun.ama veremediğin ders olursa üçünden direksiyon sınavına giremiyorsun bi daha geçemediğin dersin sınavına girip veriyorsun sonra direksiyon sınavına girip veriyorsun sonra onuda geçersen sertifika alıyorsun o sertifikayı trafiğe götürüp harç parasını yatırıp ehliyetini alıyorsun umarım anlatabilmişimdir....:1hug:

canim cok tesekkur ederim.:asigim:baya bir heyecanliyim bendee:icecream:dersler sozel evde calisirim diyordum gitmeden motor vs sinavdan sonrada direksiyon egitimi veririler ozaman giderim demistim ama duzenli takip etmem en iyisi sanirim..2 ayda cok geliyor gozume.benneyaptımkimesela 3 dersten birinden kalirsam gecemedigim dersin sinavi ve ardindan da direksiyon sinavi yine 1-2 ay atarmi?cunku sinav 26 aralik sanirim daha da atarsa zor olur..

Son düzenleme:
evet bugün bende girdim sorular çok kolaydı...netten eski çıkan sınav sorularına çalışın çok faydası oluyor..başarılar.....

tebrik ederim kizlar..zemuszemusewet nette eski sorular ve ders notlari var.bende onlara bakiyorum arada..

kızlar benimde sınavlarım güzel geçti nişanlımın motora çalıştırması ve bide netten soru çözmem cok işime yaradı:lepi:

bende cumartesi günü girdim sınıava.trafik ve ilkyardım iyi geçti

motorda yanlışlarım var ama geçerim büyük ihtimalle

bende girdim bu cumartesi sınava kızlar eski soruları takır takır cözüyodum ama bu biraz karısık geldi bana yada heycan yaptım ondan zorlandım :(( hepsinden gecerim diye bekliyorum ama bakalım nolcak cok merak ediyorum

evet ben baktım trafikle ilkyardım hatırladıgım kadarıyla geciyorum ama motorda tam sınırdayım hatırlayamadıgım sorular var 1 tanesi dogru olsa onuda geciyorum inşş dogrudur Allahım nolur geciyim sorunsuz bi şekildeee

Kızlar bende ehliyet almak için tüm evraklarımı hazırladım..önümüzdeki hafta içi evraklarımı götürüp kayıt olucam 9 kasımdada kurs başlıyor..heyecan yaptım çok..bugün aralık 2008 sorularını çözdüm ilkyardımda 30 sorudan 7 yanlışım oldu trafiktende 50 sorudan 13 yanlışım oldu motordanda 40 sorudan 18 yanlış..ilk yardım neysede hadi trafikte günlük yaşantımızda var ama motordn hiç bir bilgim olmamasına rağmen yarı yarıya bana hiç ders almamama rağmen iyi gibi geldi bakalım ne olacak..ama en çok korktuğum arabayı kullanmayı öğrenemessem

ay ben ne heyecan yapmıştım alırken. geçen yıl aldım. nerdeyse son 10 yılın sınav sorularını çözdüm. motordan kalırım diye korkuyordum. en yüksek puanı ondan aldım. 1 yanlış yapmışım o da iki şık arasında kararsız kalmıştım. sonra birini seçtim yanlış çıkmıştı :)

internetten geçmiş sorulara çalış

bana da arkadaşım dediki ocak ayından itibaren zorlaşacak.muhakakak kasım ayında yazıl ve ehliyet al .
çok az bir deneyimim var.sürüş sınavından korkuyorum.

birkaç kursa baktım birinde smilatör vardı her halde onu tercih edeceğim.
smilatörle çalışan var mıydı aranızda??

Ehliyetimi 2 ay once aldım ama trafıge cıkamıyorum korkuyorum. bırıne carparsam dıye ödüm patlıyor. Bu ıkı yıl olacak dıyorlar ya bence o daha mantıklı sürücüyü 2 yılda trafıge hazır hale getırırler . biz ehlıyetı aldıgımız tam bılerek alamıyoruz bu cok kotu

trafik canavarı burda kaydirigubbakcemile3

geçen sene aldım ehliyetimi
hiç kasmayın sorular gayet basit
direksiyonda kolay..

ben istanbul trafiğinde kullanıyorum

burda kullanabiliyorsanız fizanda bile kullanırsınız..
rahat olun

slm kızlar bende kurs araştırıyorum yarın eve yakın bır yerle görüşcem en kısa zamana kursa başlıycaminşallah bırazdan netten sorulara bakıcam bende en çok motordan korkuyorum direksıyon bilgim az çok var ama sehır trafiğinde nasıl olur o kısmı bılme en kısa zamanda alıcam inşallah ehliyetımı...

Back