Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kaç yanlışın olduğunu düşünüyorsun pamugum?

cnm 27 tane dogru var emin oldugum 4-5 tane hatırlayamadıgım soru var emin degilim ne yaptıgımdan yani 8 tane yanlıs var umarım 1-2 tane daha dogru cıkarda gecerim 28 dogru olunca tam 70 alıyosun umarım 28 tane olur :Saruboceq:

inşallah hatırlayamadıklarından vardır doğru evet 28 olunca 70 oluyor ama şöyle bişi var acaba her soru eşit puan mı ?

sonuçlar 9 kasımda açıklanacak diye duydum

evet kızlar yazıldım ehliyete..çok korkmaya başladım direksiyonla hiç bir bilgim yok kullanamazmışım gibi geliyor hadi hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Slm Kızlar..Bende çıkan sorulara baktım ve geçiyorum.Zaten yazılı sınavdan korkmuyordum.Beni tedirgin eden direksiyondu.Şu an 2 saatim kaldı direksiyon dersi için.2 hoca ders verdi şu ana kadar.Kafam iyice karıştı off yaa.Toplam 8 saat ders alıyorum.2 saatim kaldı ama hata yapıyorum yaa.Direksiyonda kendimi sıkıyorum.Mesela bugün 2. vitesten 5 e attım. :1no2: Daha önce olmamıştı.Bugünkü araç farklıydı.Gerçi bunlar bahane değil ama niye kendimi kasıyorum anlamıyorum.Duracağım zaman heyecan yapıyorum.Hocada aynı şeyleri söyledi kendini bu kadar sıkma dedi.Bunlar geçecekmi bilmiyorum.Dönüşlerde biraz sıkıntı yaşıyorum.Yine panikten oluyo.Ama dikkatimi tamamiyle trafiğe veriyorum.Artılarımda var ama yinede hiç hata yapmak istemiyorum işte.Bazen diyorumki bendemi bi anormallik var diye..Sizlerdede benzer veya farklı sorunlar yaşayan varmı?Hadi kızlar burdan birbirimizi motive edelim......

evet kızlar aldım ben ehliyetimi..çok korkmaya başladım direksiyonla hiç bir bilgim yok kullanamazmışım gibi geliyor hadi hayırlısı bakalım

ehliyetini alan arkadaşlar hadi bize biraz moral verin.olmaz mı??
cesaret toplayıp yazılmak istiyorum kursa.ama birkaç kere ıssız bir yolda sürdüm,o kadar,başka pratiğim yok.sizce kursta iyi öğrenebilir miyim?
ayrıca araştırdığım kursta smilatör varmış.faydası olur gibi geldi bana.

bizim daha direksiyon baslamadı haftaya baslıycakmıs yani gruplara ayırmıslar bana daha sıra gelmemiş öyle dediler bakalım bekliyorum ama benimde hiç sürmüşlüğüm yok bakalım ne yapcam

yazılıcam ben beraber yazılalım :)

kızlar vallaha hiç korkmayın heycanda yapmayın ben derslere gırmemıstım netten cıkmıs sorulara calısmıstım ve sınavı yarım sat bıtırıp cıkmıstım eve geldıgımde herkez sasırmıstı sınavlarıda gecmıstım dıreksıyonuda gecmıstım hıc heycan ve panık yapmayın kafanızı karıstırmayın netten cıkmıs soruların cıktılarını alın yapamadıgız sorular uzerınde durun zaten cogu sorular hep aynı cıkıyo

canım evet zamanında bende ılk baslarda hata yaptım ama sonradan duzeldı hersey önemli olan özguvenın olması birde dıreksıyon sınavına gırınce zaten ders veren hoca caktırmadan yardım edıyor korkmayın sadece ilk arabayı kaldırmaya dıkkat edın istop ettirirseniz direk kalıyorsunuz ama kuçük hatalarda puan kırıyorlar

ssuperr bende arabayi stop ettiriyorumm zaten tek korkumda bubakalim kursa gidince asacam insallahh..otomatik viteste iyiyimm amaaananiknanik:roflol:

ahh canım yaa ben yanlış yazmışım farkında bile değilim ehliyete yazıldım yazıcama aldım diye yazmışım özür dilerim yaa..benimde ihtiyacım var cesarete:gitme:

ssuperr bende arabayi stop ettiriyorumm zaten tek korkumda bubakalim kursa gidince asacam insallahh..otomatik viteste iyiyimm amaaananiknanik:roflol:
önemli olanda zaten manuel kullanmak sınavı otomatik vitesle yapmıyorlar sırnaşık şey

önemli olanda zaten manuel kullanmak sınavı otomatik vitesle yapmıyorlar sırnaşık şey

biliyorum canim bende zaten otomatikte iyiyim diye guldum cunku onda stop ettirme diye birsey olmuyor..ehliyeti alana kadar viteslide gecmek derdim.otomatik vitesle ehliyet verecekler demedim.kursta ogrenecegim insallah.nasilsa sonra otomatik vitesli kullanacam kismetsee

sana tavsiyem kendini kasma zaten hocalar sınavda çaktırmadan yardım ediyorlar

kızlar gectimm bütün derslerden gecmişim nasıl rahatladım ya cok şükür bugün sabahda direksiyon dersim vardı oda iyi gecti cok heycan yaparım sanıyodum gayet rahattım ay cok mutluyum ya cok şükür motordan cok korkuyodum 75 almısım hihoyyyt:sm_cool:

pamugum tebrik ederim.opuyorumnanaktanhayirli olsun canim..darisi basimaaaasositososito

tebrik ederim arkadaşlar..

bende motor 75 trafik 86 ilkyardım 90 aldım..çok mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…