kaç yanlışın olduğunu düşünüyorsun pamugum?
evet kızlar aldım ben ehliyetimi..çok korkmaya başladım direksiyonla hiç bir bilgim yok kullanamazmışım gibi geliyor hadi hayırlısı bakalım
sonçlar nezaman açıklanacak yaa heycanlıyım:)))4 ile 8 iarası demişlerdi ama hala tık yok((((((
Slm Kızlar..Bende çıkan sorulara baktım ve geçiyorum.Zaten yazılı sınavdan korkmuyordum.Beni tedirgin eden direksiyondu.Şu an 2 saatim kaldı direksiyon dersi için.2 hoca ders verdi şu ana kadar.Kafam iyice karıştı off yaa.Toplam 8 saat ders alıyorum.2 saatim kaldı ama hata yapıyorum yaa.Direksiyonda kendimi sıkıyorum.Mesela bugün 2. vitesten 5 e attım. :1no2: Daha önce olmamıştı.Bugünkü araç farklıydı.Gerçi bunlar bahane değil ama niye kendimi kasıyorum anlamıyorum.Duracağım zaman heyecan yapıyorum.Hocada aynı şeyleri söyledi kendini bu kadar sıkma dedi.Bunlar geçecekmi bilmiyorum.Dönüşlerde biraz sıkıntı yaşıyorum.Yine panikten oluyo.Ama dikkatimi tamamiyle trafiğe veriyorum.Artılarımda var ama yinede hiç hata yapmak istemiyorum işte.Bazen diyorumki bendemi bi anormallik var diye..Sizlerdede benzer veya farklı sorunlar yaşayan varmı?Hadi kızlar burdan birbirimizi motive edelim......
ehliyetini alan arkadaşlar hadi bize biraz moral verin.olmaz mı??
cesaret toplayıp yazılmak istiyorum kursa.ama birkaç kere ıssız bir yolda sürdüm,o kadar,başka pratiğim yok.sizce kursta iyi öğrenebilir miyim?
ayrıca araştırdığım kursta smilatör varmış.faydası olur gibi geldi bana.
Slm Kızlar..Bende çıkan sorulara baktım ve geçiyorum.Zaten yazılı sınavdan korkmuyordum.Beni tedirgin eden direksiyondu.Şu an 2 saatim kaldı direksiyon dersi için.2 hoca ders verdi şu ana kadar.Kafam iyice karıştı off yaa.Toplam 8 saat ders alıyorum.2 saatim kaldı ama hata yapıyorum yaa.Direksiyonda kendimi sıkıyorum.Mesela bugün 2. vitesten 5 e attım. :1no2: Daha önce olmamıştı.Bugünkü araç farklıydı.Gerçi bunlar bahane değil ama niye kendimi kasıyorum anlamıyorum.Duracağım zaman heyecan yapıyorum.Hocada aynı şeyleri söyledi kendini bu kadar sıkma dedi.Bunlar geçecekmi bilmiyorum.Dönüşlerde biraz sıkıntı yaşıyorum.Yine panikten oluyo.Ama dikkatimi tamamiyle trafiğe veriyorum.Artılarımda var ama yinede hiç hata yapmak istemiyorum işte.Bazen diyorumki bendemi bi anormallik var diye..Sizlerdede benzer veya farklı sorunlar yaşayan varmı?Hadi kızlar burdan birbirimizi motive edelim......
ehliyetini alan arkadaşlar hadi bize biraz moral verin.olmaz mı??
cesaret toplayıp yazılmak istiyorum kursa.ama birkaç kere ıssız bir yolda sürdüm,o kadar,başka pratiğim yok.sizce kursta iyi öğrenebilir miyim?
ayrıca araştırdığım kursta smilatör varmış.faydası olur gibi geldi bana.
önemli olanda zaten manuel kullanmak sınavı otomatik vitesle yapmıyorlar sırnaşık şeyssuperr bende arabayi stop ettiriyorumm zaten tek korkumda bubakalim kursa gidince asacam insallahh..otomatik viteste iyiyimm amaaananiknanik:roflol:
önemli olanda zaten manuel kullanmak sınavı otomatik vitesle yapmıyorlar sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?