• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

motor : 80
trafik : 93
ilk yardım : 96
direksıyon : 80 tek seferde verdım şükür fakat cıkarmadım henuz dosyada hazırlandı derslere duzenlı gırenler verır gayet kolay

motor:100
ilkyardım:100
trafik:100
direksiyon:90 aldım bende tek seferde bugünde dosyamı aldım sertifikayı falan..

sizleri ve diğer alanları tebrik ederimmm ...
inş bende bu ara yazılmak istıorumm nasipse braya sık gelirim artık zorladımı sizi kızlar ..

Bornova'da beğendiğiniz kurs var mı kızlar bende gitmek istiyorum;ama

gerçekten başarılı olan bir yer neresi?

Kızlar kursum bugün bitti.24 ekimde sınav var.Notlarım şimdilik iyi ama sınavda nolur bilmem...Ehliyet alan arkadaşlar sorular daha önce sorulan soruların aynısımı onu merak ettim..Bu ara sık sık test çözüyorum...Kafam iyice karışıyo valla...Kitaplar, notlar, testler derken içim dışım motor trafik oldu....Benimle aynı gün sınava girecek arkadaşlarada şimdiden başarılar diliyorum....

Çıkmış sorular canım hepsi fazla dert etmeyin...

ayyy bende gircem 24 ekimde sınava napcam bilmiyorum hiç çalısamadım daha kitap acmadım fırsat buldukca gecmiş yılların sorularına bakıyorum çözdüklerim dogru cıkıyor inş sınavda da yapabilirim sınava gircek bütün arkadaslar inş hepimiz direksiyonda dahil tek seferde veririz kızlarrr bu arada direksiyondan kac almamız lazım gecmek için

Çalışmadan olmaz kızlar herkes bunu tiii ye alıo kolay diye ama hiç de çalışmadan olmuoo dosya yakan çok ...................

ayyy bende gircem 24 ekimde sınava napcam bilmiyorum hiç çalısamadım daha kitap acmadım fırsat buldukca gecmiş yılların sorularına bakıyorum çözdüklerim dogru cıkıyor inş sınavda da yapabilirim sınava gircek bütün arkadaslar inş hepimiz direksiyonda dahil tek seferde veririz kızlarrr bu arada direksiyondan kac almamız lazım gecmek için

direksiyon sınavında 70 almak gerekiyo canım ama puana çok takılma stop ettirmezsen ve kemer aynalar sinyal şu bu dikkat edersen birazda kullanabiliyosan geçiriyorlarr :delphin:

cok saol bebusum az kaldı sınava bakalım napcaz dün aralık ayının sınavını yaptım kendime bekledigimden daha iyi cıktı sonuc gerci motor baya zorladı inş sınavda da yapabilirim dua edin kızlar bizim için hepimiz gecelim takılmadan Allahım nolurrr ...

kızlar geçen hafta ben aldım ehliyetimi..darısı sizlerin başına opuyorumnanaktan

Cumartesi sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum..Benim gibi başarı gösterin hadi görüyüm sizi:))))

bende ehliyetimi haziran ayında aldım sınava girecek arkadaşlara bi tavsiyem olcak kesinlikle geç kalmayın almıyorlar içeriye bide geçen sınav sorularını indirip netten onlara çalışın ben motora yüklenmiştim as kalsın trafikten kalıyodum başarılar

kizlar on kayit yaptirdim..kasimda basliyormus kurs..ben haftasonu gitmeyi dusunuyorum..lutfen detayli bilgi verirmisiniz ilk hangi dersleri aliyoruz?sonra hangi sinavlar basliyor?ve arabada egitim nezaman veriliyor?gibi bilgiler verirseniz cok sevinirim..

kizlar on kayit yaptirdim..kasimda basliyormus kurs..ben haftasonu gitmeyi dusunuyorum..lutfen detayli bilgi verirmisiniz ilk hangi dersleri aliyoruz?sonra hangi sinavlar basliyor?ve arabada egitim nezaman veriliyor?gibi bilgiler verirseniz cok sevinirim..

canım kursta önce trafik,motor,ilk yardım dersleri alıyosun o arada direksiyon derside alıyosun sonra trafik motor ve ilk yardımın sınavına giriyosun onları verirsen eğer direksiyon sınavınada giriyorsun.ama veremediğin ders olursa üçünden direksiyon sınavına giremiyorsun bi daha geçemediğin dersin sınavına girip veriyorsun sonra direksiyon sınavına girip veriyorsun sonra onuda geçersen sertifika alıyorsun o sertifikayı trafiğe götürüp harç parasını yatırıp ehliyetini alıyorsun umarım anlatabilmişimdir....:1hug:

Back