• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kızlar stajer sürücü kursu dönemi ne zaman başlıyor biliyomusunuz?
sanırım ocakta canım.
bende ehliyete gideceğim ve küçük bebeğim var o yüzden haftasonları gideceğim..artık almak ve trafiğe çıkmak istiyorum yaa..bi nasip olmadı:((

çok heveslisin sende belli benim gibi umarım en yakın zamanda alırsın..

ben kursa başladım 2 hafta önce 24 Ekimde sınav var sınavdan 1 ay sonrada direksiyon sınavı olacakmış.

inşallah geçerim.çok istiyorum araba kullanabilmeyi

daha o tasarı kanunlaşmadı ocaktan sonrada bu düzen devam eder

her 2 ayda bir sınav oluyor demekki aralıktada var

kızlar yarın kısmetse ehliyetimi almaya gidicem de ..ben sabahtan giderim diyodum ama arkadaşımın iş görüşmesi varmış .öğlen gitsek işimiz çok uzar mı acaba ..bence uzar kalabalık oluyo sıra artıcak ama arkadaşım sıra olmaz bence diyofisfisfisfisfisfis

Ohhh bende kazanalı 1 yıl olcak şubatta alcam inşallah 1 yıldır ona sıra gelmedi bir türlü......kafamçokkarıştı

ben kursa başladım 2 hafta önce 24 Ekimde sınav var sınavdan 1 ay sonrada direksiyon sınavı olacakmış.

inşallah geçerim.çok istiyorum araba kullanabilmeyi

Geçersin canım azimliysen 1 kerede geçersin.Ben oturduğum koltuğa hemen kaldırdım arabayı,gayet relax bir şekilde 2 dkada indirdiler beni.Tamam yeterli diye.95 ALDIM direksiyondan.Benim direksiyon sınavına girdiğimde çok yağmur vardı,benimde en korktuğum şeydi ya yağmur yağarsa diye ama hocalrın verdiği eğitimde çok hırs yapmıştım.Alcam diye 1 kerede.Sınavda herkes 10 dk araba kullaırken ben 2 dka kullandım ve indim

Geçersin canım azimliysen 1 kerede geçersin.Ben oturduğum koltuğa hemen kaldırdım arabayı,gayet relax bir şekilde 2 dkada indirdiler beni.Tamam yeterli diye.95 ALDIM direksiyondan.Benim direksiyon sınavına girdiğimde çok yağmur vardı,benimde en korktuğum şeydi ya yağmur yağarsa diye ama hocalrın verdiği eğitimde çok hırs yapmıştım.Alcam diye 1 kerede.Sınavda herkes 10 dk araba kullaırken ben 2 dka kullandım ve indim

Ben de istiyorum da kuzum sen hangi kursa gittin

Ben bornovadayım da burdan bir yer mi?

Canım Ankarada değilim ben. maalesef taşradayım:(

cnm bende ankarada taşradayım aynı sorunu bende yasadım oyüzden baska kurslarlada görüştüm burda 4-5 tane var bitanesi haftaiçi sabah 8de gelirseniz ona göre ayarlayabilirim dedi iş yerimdende yarım saat izin aldım 10 gün sürcekmiş direksiyon 10gün ise 9da gitcem öyle anlastık kursla biz arkadasımla
bu arada sınava az kaldı daha hiç baslamadım calısmaya ya off:(((

arkadaşlar eğer bu 3 sınavdan trafik,ilk yardım ve motor dan herhangi birini geçemesek sonra hepsine birden mi yoksa sadece geçemedğimiz dersin sınavına mı gireceğiz.

benım hıc direksiyon deneyimim yok ama ehliyet almak istiyorum.
hastalığı var v.s var.
benım gıbı hıc deneyımı olmadan ehlıyet alan arkadaslar var mı?
yasadıklarnzı anlatrmsnz,?

arkadaşlar eğer bu 3 sınavdan trafik,ilk yardım ve motor dan herhangi birini geçemesek sonra hepsine birden mi yoksa sadece geçemedğimiz dersin sınavına mı gireceğiz.
sadece kaldığın dersten tekrar sınava gireceksin cnm.
benım hıc direksiyon deneyimim yok ama ehliyet almak istiyorum.
hastalığı var v.s var.
benım gıbı hıc deneyımı olmadan ehlıyet alan arkadaslar var mı?
yasadıklarnzı anlatrmsnz,?

ben. daha önce direksiyon deneyimim yoktu..kendine güvenip çok heyecan yapmadığın sürece rahat yaparsın ..sadece yapamazsam diye tedirgin olma.ilk başlarda belki bikaç kere arabayı stop ettirirsin ama zaten yeni öğreniyosun hocan bişey demiyo..hata yapınca eyvah hata yaptım deme onu unut önüne bak aynı hataları yapmamaya dikkat et.. yani bence sen en iyisi hocana bırak kendini:roflol:

motor : 80
trafik : 93
ilk yardım : 96
direksıyon : 80 tek seferde verdım şükür fakat cıkarmadım henuz dosyada hazırlandı derslere duzenlı gırenler verır gayet kolay

motor:100
ilkyardım:100
trafik:100
direksiyon:90 aldım bende tek seferde bugünde dosyamı aldım sertifikayı falan..

Back