Egzama Tedavisi

varsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
195
34
35
Kızlar 2 senedir egzama sorunu çekiyorum. Avuç içlerimde ve ayaklarımda var. Neler yapmadım ama geçmedi 3 kez doktora gittim verdiği ilaçları düzenli kullandım. Önce sonuç aldım ama sonra yeniledi.Ne yaptıysam geçiremedim. Sonrasında saçım için aldığım yüzde yüz doğal hindistan cevizi yağını kullanırken farkettim ki ellerimdeki egzamalarım geçti! Link göndermem yasak mı bilmiyorum. Ben aliekspressten aldım linkini paylaşabilirim sizle eğer mesaj atarsanız. Soğuk sıkım ve yüzde yüz doğal olması önemli. Sonrasında araştırdım çünkü ve gerçekten haklıymışım meğer gerçekten iyi geliyormuş. Çok çok uygun bir fiyata aldım hemde. Umarım yardımcı olabilirim size de. İsteyen olursa eski elimin halinden bir foto olacaktı arar bulurum. ve şimdiki halini de çeker atarım inanmıyorsanız

Bende kullanıyorum ama geçti gibi oluyor tekrarlıyor ne kadar kullandınız.3 aydır tekrarlıyor

Bende kullanıyorum ama geçti gibi oluyor tekrarlıyor ne kadar kullandınız.3 aydır tekrarlıyor

basta tekrarliyordu. Duzenli bile kullanmadim. Banyodan banyoya. Kullanali 2 ay kadar oluyor. Hic kalmadi ve tekrarlamiyor. Mutlaka kullanmaya devam edin. Basta tekrarliyordu onemsemedim. Stres ve gececegini dusunmek de etkiliyor sanirim. Sonra azaldi azaldi ve en son yerleri belliydi ama sonmustu. Artik yerleri bile yok. Tamamen yok oldu derim yenileniyor. Pes etmeyin mutlaka devam edin. Egzamada derinin nem dengesi onemli diye okudum. Surekli surmek de fayda saglamaz saniyorum. Ama belli aralikla surekli devam ederseniz gececektir. Umuyorum ki herkes kurtulur bu illetten.

Canım ne kullandin adı ne söyler misin

Markasi hic önemli degil canim. %100dogal soguk sikim hindistan cevizi yagi kullandim. benimkinin markasi vita ama gercekten galiba marka onemsiz.
Tamam canım çok çok sagol hayırlı cumalar Hayırlı bayramlar canım

İnşallah bende günde iki kere kullanıyorum ama dediğiniz gibi stres olduğumda artıyor.Teşekkür ederim.

İnşallah bende günde iki kere kullanıyorum ama dediğiniz gibi stres olduğumda artıyor.Teşekkür ederim.

Gunde iki kere belki fazla geliyordur. Zaten deri alcagini kadarini alip fazlasini almiyor. Birde 2gunde bir deneyebilirsiniz. 1 gun yagi emer diger gun kendini toparlamaya calisir. Rica ederim. Umarim yardimim olur.

Bu hastalığın başı stresle başladı daha önce hiç yaşamamıştım .sadece kolumda dirsek içlerinde var güneşe çıktığımda,terlediğimde,stres olduğumda banyo yaparsam suya değerse artıyor bende şaşırdım artık doktora gittim kortizonlu krem verdi oda 10.000 de bir görülen ilaca alerji bende görüldü dudaklarım şişti boğazım şişti.doktor kullanma senin bünyen alerjik dedi.sadece doğal olan şeyler kullanıyorum ama malesef tekrarlıyor.bide böyle deneyeyim teşekkürler

Cok benziyormusuz. Benim de bünyem cok alerjik malesef. Kesinlikle stres ilk nedeni, hep kuru tutmaya calis fazla suya degdirme. Aynen bana da doktor kortizonlu ilac verdi sadece kullandigimda geciyordu tekrar gittigimde gecmedi diye yine ayni ilaci verdi! kutu kutu hep ayni ilaci verdi. Zaten bir tup kullanmistim gecmedi diyorum ayni ilaci veriyorlar! Tesadufen bu tedaviyi buldum anlattigim gibi, ama cok sasirdim. Umarim sen de ennnn yakin zamanda iyilesirsin. Ne demek rica ederim, hic onemli degil : )

Benim kulagimda var egzaman delirtiyor beni kasintidan.bide kasiyinca sulaniyor ve kulagimda isitme kaybina yol aciyor.ilac kullaninca geciyo sonra yine iyice gicik etti.

Allah bu hastalığı çeken herkese tüm hastalara şifa versin

Benim kulagimda var egzaman delirtiyor beni kasintidan.bide kasiyinca sulaniyor ve kulagimda isitme kaybina yol aciyor.ilac kullaninca geciyo sonra yine iyice gicik etti.

Acaba kulaga bu yagdan surulur mu? Hic bilmiyorum ama bir arastir istersen. Cok zor gercekten Kulaga zeytinyagi damlatiyorlar ama hindistan cevizi yagini hic duymadim. Iyice arastirmadan denememelisin tabiki. Umarim bi caresini buluruz sana da.

Acaba kulaga bu yagdan surulur mu? Hic bilmiyorum ama bir arastir istersen. Cok zor gercekten Kulaga zeytinyagi damlatiyorlar ama hindistan cevizi yagini hic duymadim. Iyice arastirmadan denememelisin tabiki. Umarim bi caresini buluruz sana da.
Bayram sonu bi daha gidicem doktora bakalim.ins bi sonuc alirim bu sefer.

Bende bu durumdan cok çektim ayak tabanında açık yaralar oluştu 2 gün önce bi kaç kişinin yardımı ile yürüyordum ki doktor balıklara iyi gelir diye annem bir termale götürdü beni sabaha o kadar mutlu ve acisiz uyandım kı bu ağır bir süreç ve ben şuan düzenli tedavideyim isteyen olursa severek yardimci olabilirim çok zor bi durum

Siz ne kullanıyorsunuz.bende şimdi doktordan geldim yine bir sürü krem verdi inşallah bu defa şifa olur artık bitsin bu hastalık.Allah bütün hastalara şifa versin

Siz ne kullanıyorsunuz.bende şimdi doktordan geldim yine bir sürü krem verdi inşallah bu defa şifa olur artık bitsin bu hastalık.Allah bütün hastalara şifa versin
Tereamycın kullan mutlaka yara iyileştirmeye birebir kasintiyi hafifletilmesi ve kurutmamasi çok iyi bişey
Ayrica içten tedavi için enginar çayı ve macunu kullanıyorum karaciğer temizlensin tekrarlamasin diye bakalım bi kaç gündür çok rahatım umarım sizlerede çok iyi gelir

Bayram sonu bi daha gidicem doktora bakalim.ins bi sonuc alirim bu sefer.
bende enginar hapı ve balık yağı hapı kullanıyorum biraz daha iyi geldi çok şükür.doktorun verdiği ilaçların sonu yine hüsran.daha kötü oldum bazı bünyeler hassasmış yapcak bişey yokmuş.kendi yöntemlerime devam daha iyiydim.Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…