Egzama Tedavisi

bende enginar hapı ve balık yağı hapı kullanıyorum biraz daha iyi geldi çok şükür.doktorun verdiği ilaçların sonu yine hüsran.daha kötü oldum bazı bünyeler hassasmış yapcak bişey yokmuş.kendi yöntemlerime devam daha iyiydim.Teşekkür ederim
Aşırı kuru cildim malesef, nemlendirici bişey kullanıyormusun.

Ben teşekkür ederim canım arada durumu bildirelim belki bi çare buluruz
Çok sevinirim 3 aydır çekiyorum ben.senin hastalık başlayalı nekadar oldu ama pişmanım keşke baştan şu enginar hapını içseymişim gerçekten çok fark ediyor.ben enginar hapına başlayalı 10 gün oldu.

10 yıl dermografizm (kronik ürtikerin bir çeşidi) çektim. Sonra bu hastalık mutasyona uğradı. Egzema ya dönüştü. Kaşıntım o kadar delirtti ki beni sırtımı tırnaklarım ile parçaladım. En son sıcak duşa girdim kaşıntı azaldı. Sonra Çeşme’yi en sıcağa çevirdim kaşıntım durdu. O günden beri bu sıcak beni tedavi etti. Duş alamadığım zamanlar fön Makinesinin sıcağını açıp o bölgeye tutuyorum (egzama yada üriker olan cildime) kaşıntım kesiliyor kızarıklık biraz artıyor ama 10 dakika sonra kızarıklıkta kesiliyor. Sıcak su yada sıcak fön kaşıntılı bölgeyi daha çok yakıyor sağlıklı deriye göre ama çivi çiviyi söküyor. Bu tedaviyi oğlumun egzemasında sivrisinek ısırdıklarında da da kullanıyorum. İlk 1 yıl sadece o anlık tedavi yani antihistaminik etkisi yaptı. Ama 1 yıl sonra yüzde 90 iyileşme sağladı. Aynı tedaviyi Uçuk Herpes içinde uyguluyorum. Kız kardeşim, babam, eşim ve birkaç dostumu da bu şekilde tedavi ettim. Not beyazbanyo sabunu ve kese ile ovalanarak yıkanmak ürtikeri arttırıyor ve yeniden hortlatıyor. Siz bilirsiniz ben böyle iyileştim.

10 yıl dermografizm (kronik ürtikerin bir çeşidi) çektim. Sonra bu hastalık mutasyona uğradı. Egzema ya dönüştü. Kaşıntım o kadar delirtti ki beni sırtımı tırnaklarım ile parçaladım. En son sıcak duşa girdim kaşıntı azaldı. Sonra Çeşme’yi en sıcağa çevirdim kaşıntım durdu. O günden beri bu sıcak beni tedavi etti. Duş alamadığım zamanlar fön Makinesinin sıcağını açıp o bölgeye tutuyorum (egzama yada üriker olan cildime) kaşıntım kesiliyor kızarıklık biraz artıyor ama 10 dakika sonra kızarıklıkta kesiliyor. Sıcak su yada sıcak fön kaşıntılı bölgeyi daha çok yakıyor sağlıklı deriye göre ama çivi çiviyi söküyor. Bu tedaviyi oğlumun egzemasında sivrisinek ısırdıklarında da da kullanıyorum. İlk 1 yıl sadece o anlık tedavi yani antihistaminik etkisi yaptı. Ama 1 yıl sonra yüzde 90 iyileşme sağladı. Aynı tedaviyi Uçuk Herpes içinde uyguluyorum. Kız kardeşim, babam, eşim ve birkaç dostumu da bu şekilde tedavi ettim. Not beyazbanyo sabunu ve kese ile ovalanarak yıkanmak ürtikeri arttırıyor ve yeniden hortlatıyor. Siz bilirsiniz ben böyle iyileştim.

Aa gercekten cok sasirdim. çünkü doktorum bana kisin daha iyi olacagini söylüyordu hep. Yazin egzamalar artar kışın daha cok söner diyordu. Sıcağın egzamaya iyi gelmedigini oradaki bakterileri virüsleri costurdugunu söylüyordu. Tam tersini uygulayarak iyileymişsin, önemli olan iyilesmen tabiki. Cok sasirdim ve iyi geldigine sevindim senin adina.

Ben bunu tesadüfen keşfettim. Yıllarca ürtiker çektim sonra 1 yıl kadar egzama. Sırtımda Çamaşirın lastik kısmını ve ensemi seçmişti egzama. Bir gece Sırt kaşınmasından çıldırmak üzereydim sırtımda ki egzama (öyle sulu bir yara değil ) kaşımaktan kanatıyordum ne sürsem kesilmedi. Sıcak su ile en az 10 dakika duşun altında durunca hafifledi tabi ilk başta çok yandı. Azalınca kaşıntı en sıcağa çevirdim suyu. Alıştıra alıştıra yani. Birden kaynar su yapmadım.

Ben çok doktora sordum hem cilt doktoru hem kalp damar cerrahına hem dahiliye doktoruna. İlginç dediler. Sanırım sıcak ile kan akışı hızlanıyor sonra histamin etkisi yapıyor

Ama haberiniz olsun normal ciltten daha çok yanıyor enfekte olmuş cilt. Ben biraz acıya dayanıklıyım demek ki. O sıkıntıyı çekmek bana daha zor geliyor kaşınma tahriş vb

X