10 yıl dermografizm (kronik ürtikerin bir çeşidi) çektim. Sonra bu hastalık mutasyona uğradı. Egzema ya dönüştü. Kaşıntım o kadar delirtti ki beni sırtımı tırnaklarım ile parçaladım. En son sıcak duşa girdim kaşıntı azaldı. Sonra Çeşme’yi en sıcağa çevirdim kaşıntım durdu. O günden beri bu sıcak beni tedavi etti. Duş alamadığım zamanlar fön Makinesinin sıcağını açıp o bölgeye tutuyorum (egzama yada üriker olan cildime) kaşıntım kesiliyor kızarıklık biraz artıyor ama 10 dakika sonra kızarıklıkta kesiliyor. Sıcak su yada sıcak fön kaşıntılı bölgeyi daha çok yakıyor sağlıklı deriye göre ama çivi çiviyi söküyor. Bu tedaviyi oğlumun egzemasında sivrisinek ısırdıklarında da da kullanıyorum. İlk 1 yıl sadece o anlık tedavi yani antihistaminik etkisi yaptı. Ama 1 yıl sonra yüzde 90 iyileşme sağladı. Aynı tedaviyi Uçuk Herpes içinde uyguluyorum. Kız kardeşim, babam, eşim ve birkaç dostumu da bu şekilde tedavi ettim. Not beyazbanyo sabunu ve kese ile ovalanarak yıkanmak ürtikeri arttırıyor ve yeniden hortlatıyor. Siz bilirsiniz ben böyle iyileştim.