iyiyim hassas kuşumikramayam naabbeerrrr..
Buyrun benim....
waaauuvvvvv diyorum başka da bişe demiyom..
muhteşem görünüyor hepsi..
eminim lezzetleri de öyledir..ciskek bunu göstermişti..
muhteşem bi lezzetti.. bizzat denemiştim..
tebrikler..
ilk fırsatta deniyciim çökertme kebabını
canımmmm herşey ayrı ayrı çok güzelllllll bayıldım hepsine. ellerine sağlık..Eki Görüntüle 769914 Eki Görüntüle 769914 Eki Görüntüle 769914
Aşkısımmm her zamanki gibi mikemmel görünüyor..Ellerine kollarına sağlık..
evet sanırım olacaktık
neyse katılıcam zaten, yarın artık hıc bısey tutamaz benı, giriyorum mutfaga
deli gibi hazırlayıp cekıcem resımlerı
yarın arkadaslarımı çağırdım :) akrabalardan daha möğümmm bir davet
Aman Allahim, ne marifetli bayanlar var. Baktikca bakasim geliyor. O neydi oyle kiz? 5 yildizli restorant gibi, offf acayip canim cekti hepsinden. Super otesi birsey bu. Masallah, Allahim sana guc kuvvet versin. Kiprit patatesleri nasil yapildigini ogrendim sonunda, rendeyleymis :) Super menu, tuttum bunu. Masa harika, ayyy orda olmak vardi simdi, hangisine saldiracagimi bilemezdim. Dur agzimin suyunu sileyim :) :2:
Her şey çok güzel ellerine sağlık becerikli arkadaşım,çökertme kebabını denicem inşallah zaten diğerlerini de yapamam.yok ben de o yetenek.
Tek kelimeyle bayıldımmmm....
Ellerinize sağlıkk çok güzel olmuş valla menüde süper ...
canımcım ellerine sağlık harika ötesi görünüyor herşeyy..
maşallah subhanallahhh maharetli hatunum benimm.. kusursuz lezzetler ortaya cıkarmışsın..
ellerine emegine sağlık kuşummmmm
valla olaydık etinden sütünden yaralanırdım :)canıımmmmm aynı memleketin ayrı uçlarında yaşıyoruz komşu olmalıydık evet kesinlikle
valla olaydık etinden sütünden yaralanırdım :)
Egunalimmm bebişimm yine mükemmeliyetçi kişiliğini ortaya çıkaran şahane bir menü muhteşem bir sofra kurmuşsun ..diyecek söz anlatacak cümle bulamıyorumm ilk gördüğümdekaldımm..böreklee uuzn uzun bakıştık baklavaylaa randvulaştık çökertmeylee kendimden geçmişimm...ezmenin sunumuna bittim ...pilavın bile bir asaleti var arkadaşım...
Ramazan sofrası dediğin böyle olur zatenn....memleketimde dört kız kardeş kurduğumuz bayram sofralarını hatırlattı bana..ellerine kollarına emeğine sağlık..
tadarız cnm inşallah bi gün o da olur belkiiçlerinden çökertmeyimi seçtin sadece diğerlerinide yapsana tızıımmmm
saol canım beğenine layık olmak için elimden geleni yapıyorum
teşekkürler kuzum
tattırmak isterdim fena halde:13:
tadarız cnm inşallah bi gün o da olur belki
Çok lezzetli sunumlar , çok şık bir masa.
Ellerine emeğine sağlık , başarılar...
ohh maaayyyy gaattttt çok fena benzetme olmuş
ben minnak kızını alırdım daha da bırakmazdım yemek işi sana kalırdı bi kere