Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık.Çok beğendim ama bu sofrada yapabileceğim tek şey salata
Teşekkürler canımSahiden süper bir lezzet
ayyyy yeni gördümmmmm ellerine sağlık valla sabah sabah kahvaltı yapmamışım olsada yesem derttin bana..
çok güzel görünüyor
Teşekkürler canımSahiden süper bir lezzet
Benim kızlar bayıldılar.Bundan sonra daha sık yaparım bayağıdır yapmıyordumyeğenlerim geliyor aklıma düşürdün bak onlara yapayım ben bu kebabı
Benim kızlar bayıldılar.Bundan sonra daha sık yaparım bayağıdır yapmıyordum
Mantı mıEllerine sağlıkKolay gelsin canımçok kolay bencede sık sık yapılabilir..
patates detayı çocukların en sevdiği kısmı tüm detaylar bir araya gelince çok seviyorlar gerçekten...
sen yaptın yedirdin sıra bende mantı yapcam bugün buzluktan kıymamı çıkardım ondan sonrada kebabı da yarın yapcam ne yapsam diye düşünüyordum
Mantı mıEllerine sağlıkKolay gelsin canım
Bize de ikram edersin artıksaol nevrestecim şimdi başlıyorum yapmaya
Bize de ikram edersin artık
Egunal yarışmada birinci olmuşsun.Tebrik ederim.Böreklere de katılırsan rakiplerinin vay haline.Çok çekişmeli geçecek anlaşılan:)
Ellerine sağlık canımHazır olmuşTabi ki çok sevinirimÇok haklısın olmuyor öyleAma etkileniyoruz bizde yapalım diye harekete geçiyoruz iyi oluyorBen de çok severimyaptım fırınladım da az bişi ama pişirmedim çünkü misafirler birgün gecikmeli gelcekler kaldı öylece...
pişirdiğimde durum müsait olursa çeker koyarım topikine fotosunu
veee keşke ikram edebilsem en gıcık olduğum şeylerden biri al işte ben bunu yaptım ama siz sadece bakın ben yerim demek sinir bozucu ben yedirmeyi çok seviyorummmm
teşekkür ediyorum adra cım
sıradaki kategoriye hazırlanıyorum
dermişim dedilerki bana bırak artık ara ver diğerlerinin önü açılsın iyi bişimi dediler kötü bişimi anlamadım
fırsat bulursam katılabilirim henüz bilmiyorum yani
teşekkür ediyorum adra cım
sıradaki kategoriye hazırlanıyorum
dermişim dedilerki bana bırak artık ara ver diğerlerinin önü açılsın iyi bişimi dediler kötü bişimi anlamadım
fırsat bulursam katılabilirim henüz bilmiyorum yani
Ellerine sağlık canımHazır olmuşTabi ki çok sevinirimÇok haklısın olmuyor öyleAma etkileniyoruz bizde yapalım diye harekete geçiyoruz iyi oluyorBen de çok severim
Okudum seni vazgeçirme çabalarını.Bence iyi birşey söylemişler:)Seni güçlü bir rakip görüyorlar.
Baklavalar, su börekleri ne kadar beceriklisiniz.. Ellerinize sağlık
Afiyet olsunTamam bekliyorumayyyy yaptık yedik ayol unuttum fotoyu ama yarısını pişirmedim o kadar çok yapmışım ki bir dahaki pişirimde çekcem fotosunu
dimi ama bencede iyi bişi dediler:13:
çoook teşekkür ediyorum güzel yorumlar almak cidden çok mutlu ediyor beni..
Ben senin bu sofrani görmemisim. (
Egunalcim, canimmm diyerek, sözlerime baslamak istiyorum.
Masallah gercekten masallahhhh
Türkiye`ye geldigimde misafir olarak sana gelsem?
Saka bir yana cidden yaptiklarinin hepsi birbirinden güzel, su aralar cok üsengecim ama istahimi kabarttin valla.
Ben de bu mesajını görmemişim
Bu çok ama çok güzel yorumuna nasıl teşekkür etsem bilemedim..
Çok sağol canım her zaman beklerim ciddiyim laf olsun diye demiyorum...