Eğlen Coş, Sende Burada Muhabbete Koş

Kızım sen yanlış anladın biz ziyaretçilerden bahsediyoruz
Sen üyesin bu siteye zaten aşağıda üüye adın yazıyor

aslan bengisu abla helal olsun sana helal olsun

baştan şart koştum zati kaynana evinde gerdeğe girmem deye düğün zaten gündüzdü düğünden sonra baş başa gelinlik ve damatlıkla yemeğe çıktık sonrada gelip üstümüzü değişip hemen yola çıktık babamlar getirdiler zaten bizi buraya evimize arabayla eşyalar falanda fazlaydı onların getirmesi iyi oldu takıldılar hatta kaynanamlara biz kız vermedik oğlan aldık götürüyoz deyi kendi evimiz olsun istedim canım yaa utanırım ben öyle başka yerdee

öhöm burda hamile var demi ya canım çekerse:26::26::26::26:
Ulan oynak karı kocan evde zaten bizimki dışarıda garibim nöbette biz ne yapalım

Seinde mi canın çekti yoksa ?

dhe ya ne öyle yaptık bak biz bide banyoya gidiyoz ne saçma olur
ya ben el öpmeye bile gitmedim kaynatamlara dedim nben utanırım diye
ama annemler daha
ertesi gün gittik
demişer acaba kim bunlar
camdan tanımamışlar
ben ilk defa örtündüm
düğün sonrası şok oldular

he hee tabi tabi yedik kalbi içinmiş ondan habire kuşunu canın çekiyo dimii hiç kocacığımı özledim gidem bi görem yok duşa atasın var herifi aksine kız sen amma fenaa olmuşun annem nooldu sana böyle bak içindeki çocuğunda sana çekeyse görürsün vallaa daha yürümeye başlar başlamaz bence çapkınlığa başlar oda ilk karşısına gelen veleti öper kesin

kız bi çıkasın olaydı anan gilden....püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben annemlere el öpmeye gidişimizi hatırlamak bile istemiyorum

nulen bitli garular gelmeye nazlanıyodunuz bak ne güzel döktük nkurtlarımızı bayada kurtlanmışık hani

len blue senin bebek bigün daha beklerse aynı tarihte doğmuş olacaz ben 31/10 doğumluyum
aman nın akrep olacak desene
kız olursa oh işve cilve
sinir ciddiyet her telden olcak

bikerem ben terbiyeli doğuruyom oğluşa diyom annem pipin nerde çiş yapıyonmu diye oğlan annne ayıp ayıp bakma diyo...ben doğurdum benim terbiyeli yavrum...

bikerem ben terbiyeli doğuruyom oğluşa diyom annem pipin nerde çiş yapıyonmu diye oğlan annne ayıp ayıp bakma diyo...ben doğurdum benim terbiyeli yavrum...

Bacım aferin sana tebriklerr
İnşallah hep öyle salih amelli güzel ahlaklı bi insan olur

Hiii çok ayıppp
Hahahhaha

kız bi çıkasın olaydı anan gilden....püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben annemlere el öpmeye gidişimizi hatırlamak bile istemiyorum

len bizi gören arkadaşlar ne dün evlendiniz bugün geziyonuzmu
dediler
kızlara dedim ne buldumcuk delisi gibi başındamı bekicem
hergün bizim gezcez tabi diye
bi salakta
dur şöyle bi bakayım evlendiğin anlaşılıyomu dedi hay allah
ne saf dicem ama az anasının gözü değildi uyuz

hadş yaa düğünden önce açıkmıydın kız annaam bi başı açık benmiyim kız aranızdaa hepücüünüzde türbanlıymışınıız

nulen bitli garular gelmeye nazlanıyodunuz bak ne güzel döktük nkurtlarımızı bayada kurtlanmışık hani

ee eski topiktekler ilk kez hepsi birden toplanırsa öyle olur özlemişik sohbeti demekki iyi oldu bencede ama yatsakmı artıkın naapsak kız garibim kocacım bi başına yatıyo yatakda kullanıma kapalı olsamda accık gidem sevip mıncıklayam herüfümü özledim yaa

len blue senin bebek bigün daha beklerse aynı tarihte doğmuş olacaz ben 31/10 doğumluyum
aman nın akrep olacak desene
kız olursa oh işve cilve
sinir ciddiyet her telden olcak
nilo garantisi yok oğlanı 10.5 ayda anca doğurdum bunuda sakallı bıyıklı doğurup direk askere yollicam kız olursada hemen gelin ederim....bence kesin kasım ortasını bulabilir garantisi yooooooooooookkkk

Haa ne bilem baksana blue ye tavan yapmış garibimin hormonlarıı azgın karıı
hıh diyene bak ahh o kocayı bi bulsan aslan gibi üstüne atlayıp çatur çıtır yiyecende yok ki gelince yendı senin zavallı koçişin

Ama evlendiğin nereden anlaşılacakki
Yani onu sorma amacı ne olabilirki idrak edemedim:44:

yerim ben o saru şekeri
maşallah

he git sanki bidaha böyle sohbeti bulcanda uyuz karu
zati son kullanma tarin gelmiş
git git ne yapcaksan

o önceden doğmuşda yırtmış şimdiki karnında hepicüünü duymuştur herüfüde rahat bırakmıyon zati anlıyodur herbişeyi vah garibiim bu sana çekmese bari oğlan ne güzel babaya çekmiş yırtmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…