- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
-
- Konu Sahibi niluferarda
yav canlar ben gizliden bakmeyyom sadece 3 4 sayfalara bakeyyom tam cikiyodum gizliden bakioyo oha hemde alti tane yaziyodu geri döndum
siz hep gecelrimi takilirsiniz tanismak yarina kaldi ama guzel karsilaminiz icin teskkurler abboo satte baygi gec olmus
kustan mustan bahsediyodunuz bizim kus ucmadan bende ucayim insallah yarin yine gelerim
uctu kus pirprpr piiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrr
aslan bengisu abla helal olsun sana helal olsun
Ulan oynak karı kocan evde zaten bizimki dışarıda garibim nöbette biz ne yapalımöhöm burda hamile var demi ya canım çekerse:26::26::26::26:
la sende konu açsaydın
allanıp morlancam düyüne denk geliyo yardım bacılar deye bak ne tarifler gelirdi sanada heheh
he ya yazık olmuş bu tazeler
len benim hkocişte dedi gel ben eteklerini tutarım deye
olmaz dedim utanıyosan anneni çarayım dedi
len dedim ne utanması
gelinlik kemikli memikli zati zor duruyom bi eğilsem bidaha kalkamıcam diye
ama zor yaptım akşamı
he baa ne de tepemde sanki şelale var
gece sessiz olduğu gibin ses içerde
baştan şart koştum zati kaynana evinde gerdeğe girmem deye düğün zaten gündüzdü düğünden sonra baş başa gelinlik ve damatlıkla yemeğe çıktık sonrada gelip üstümüzü değişip hemen yola çıktık babamlar getirdiler zaten bizi buraya evimize arabayla eşyalar falanda fazlaydı onların getirmesi iyi oldu takıldılar hatta kaynanamlara biz kız vermedik oğlan aldık götürüyoz deyikendi evimiz olsun istedim canım yaa utanırım ben öyle başka yerdee
yav bişey yazcaktım unuttum
Ulan oynak karı kocan evde zaten bizimki dışarıda garibim nöbette biz ne yapalım
Seinde mi canın çekti yoksa ?
aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh ah ben şimcik panter gibi atlardım da ona kıyamıyom yarın tüm gün trafikte olacak kendimden ödün veriyom napiiim ağzım sulanıyo canım çekiyo ama tutuyom kendimi
uykusunu alamazsa tüm gün aklım onda kalır...ben onu kuşu için değil kalbi için çocuklarımın babası olduğu için seviyorum
kız bi çıkasın olaydı anan gilden....püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüdhe ya ne öyle yaptık bak biz bide banyoya gidiyoz ne saçma olur
ya ben el öpmeye bile gitmedim kaynatamlara dedim nben utanırım diye
ama annemler daha
ertesi gün gittik
demişer acaba kim bunlar
camdan tanımamışlar
ben ilk defa örtündüm
düğün sonrası şok oldular
nulen bitli garular gelmeye nazlanıyodunuz bak ne güzel döktük nkurtlarımızı bayada kurtlanmışık hani
yok len
ne canım çekecek
bikerem ben terbiyeli doğuruyom oğluşa diyom annem pipin nerde çiş yapıyonmu diye oğlan annne ayıp ayıp bakma diyo...ben doğurdum benim terbiyeli yavrum...he hee tabi tabi yedik kalbi içinmiş ondan habire kuşunu canın çekiyo dimiihiç kocacığımı özledim gidem bi görem yok duşa atasın var herifi aksine kız sen amma fenaa olmuşun annem nooldu sana böyle bak içindeki çocuğunda sana çekeyse görürsün vallaa daha yürümeye başlar başlamaz bence çapkınlığa başlar oda ilk karşısına gelen veleti öper kesin
bikerem ben terbiyeli doğuruyom oğluşa diyom annem pipin nerde çiş yapıyonmu diye oğlan annne ayıp ayıp bakma diyo...ben doğurdum benim terbiyeli yavrum...
he hee tabi tabi yedik kalbi içinmiş ondan habire kuşunu canın çekiyo dimiihiç kocacığımı özledim gidem bi görem yok duşa atasın var herifi aksine kız sen amma fenaa olmuşun annem nooldu sana böyle bak içindeki çocuğunda sana çekeyse görürsün vallaa daha yürümeye başlar başlamaz bence çapkınlığa başlar oda ilk karşısına gelen veleti öper kesin
kız bi çıkasın olaydı anan gilden....püüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben annemlere el öpmeye gidişimizi hatırlamak bile istemiyorum
hadş yaa düğünden önce açıkmıydın kız annaam bi başı açık benmiyim kız aranızdaa hepücüünüzde türbanlıymışınıızdhe ya ne öyle yaptık bak biz bide banyoya gidiyoz ne saçma olur
ya ben el öpmeye bile gitmedim kaynatamlara dedim nben utanırım diye
ama annemler daha
ertesi gün gittik
demişer acaba kim bunlar
camdan tanımamışlar
ben ilk defa örtündüm
düğün sonrası şok oldular
nulen bitli garular gelmeye nazlanıyodunuz bak ne güzel döktük nkurtlarımızı bayada kurtlanmışık hani
nilo garantisi yok oğlanı 10.5 ayda anca doğurdum bunuda sakallı bıyıklı doğurup direk askere yollicam kız olursada hemen gelin ederim....bence kesin kasım ortasını bulabilir garantisi yooooooooooookkkklen blue senin bebek bigün daha beklerse aynı tarihte doğmuş olacaz ben 31/10 doğumluyum
aman nın akrep olacak desene
kız olursa oh işve cilve
sinir ciddiyet her telden olcak
hıh diyene bak ahh o kocayı bi bulsan aslan gibi üstüne atlayıp çatur çıtır yiyecende yok kiHaa ne bilem baksana blue ye tavan yapmış garibimin hormonlarıı azgın karıı
len bizi gören arkadaşlar ne dün evlendiniz bugün geziyonuzmu
dediler
kızlara dedim ne buldumcuk delisi gibi başındamı bekicem
hergün bizim gezcez tabi diye
bi salakta
dur şöyle bi bakayım evlendiğin anlaşılıyomu dedi hay allah
ne saf dicem ama az anasının gözü değildi uyuz
yerim ben o saru şekeribikerem ben terbiyeli doğuruyom oğluşa diyom annem pipin nerde çiş yapıyonmu diye oğlan annne ayıp ayıp bakma diyo...ben doğurdum benim terbiyeli yavrum...
hadş yaa düğünden önce açıkmıydın kız annaam bi başı açık benmiyim kız aranızdaa hepücüünüzde türbanlıymışınıız
ee eski topiktekler ilk kez hepsi birden toplanırsa öyle olur özlemişik sohbeti demekki iyi oldu bencede ama yatsakmı artıkın naapsak kız garibim kocacım bi başına yatıyo yatakda kullanıma kapalı olsamda accık gidem sevip mıncıklayam herüfümü özledim yaa
bikerem ben terbiyeli doğuruyom oğluşa diyom annem pipin nerde çiş yapıyonmu diye oğlan annne ayıp ayıp bakma diyo...ben doğurdum benim terbiyeli yavrum...