Eğlen Coş, Sende Burada Muhabbete Koş

hadş yaa düğünden önce açıkmıydın kız annaam bi başı açık benmiyim kız aranızdaa hepücüünüzde türbanlıymışınıız :KK1:

ee eski topiktekler ilk kez hepsi birden toplanırsa öyle olur özlemişik sohbeti demekki iyi oldu bencede ama yatsakmı artıkın naapsak kız garibim kocacım bi başına yatıyo yatakda kullanıma kapalı olsamda accık gidem sevip mıncıklayam herüfümü özledim yaa :KK60:

Kız gel uslu dur annem yaa adamı kışkırtma akıllı ol
Dükkanda kapalıı:KK23:

nilo garantisi yok oğlanı 10.5 ayda anca doğurdum bunuda sakallı bıyıklı doğurup direk askere yollicam kız olursada hemen gelin ederim....bence kesin kasım ortasını bulabilir garantisi yooooooooooookkkk:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hıh diyene bak ahh o kocayı bi bulsan aslan gibi üstüne atlayıp çatur çıtır yiyecende yok ki :KK53:gelince yendı senin zavallı koçişin:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

AZ ÖÖnce geldi zaten eve bir şey almaya tuttum kravatından çektim çektim adam zor kaçtı elimden zatii

len bizi gören arkadaşlar ne dün evlendiniz bugün geziyonuzmu
dediler
kızlara dedim ne buldumcuk delisi gibi başındamı bekicem
hergün bizim gezcez tabi diye
bi salakta
dur şöyle bi bakayım evlendiğin anlaşılıyomu dedi hay allah
ne saf dicem ama az anasının gözü değildi uyuz
bence direk bele odaklanmış fettan garu eğrilik büğrülük varmı diye..yürüyüşede bakmıştır kesin:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
bizde kimse anlamicaktı gelin olduğumuda namaz kılarken kaynanama yakalanınca anladı hemen elini öptürdü aslan gelinim diye:KK30::KK53:sen dur dur bana misafir geleceğin tutsun :KK5:

hadş yaa düğünden önce açıkmıydın kız annaam bi başı açık benmiyim kız aranızdaa hepücüünüzde türbanlıymışınıız :KK1:

ee eski topiktekler ilk kez hepsi birden toplanırsa öyle olur özlemişik sohbeti demekki iyi oldu bencede ama yatsakmı artıkın naapsak kız garibim kocacım bi başına yatıyo yatakda kullanıma kapalı olsamda accık gidem sevip mıncıklayam herüfümü özledim yaa :KK60:

olsun sende açık ol maksat kafalar uyuşuyoya mesele o bence:KK19:
ben yatağa yatarken çıt bile çıkarmicam bu ssate kadar pc başında olduğumu anlamamalı:18::18::18::18::18::18:

yerim ben o saru şekeri
maşallah

he git sanki bidaha böyle sohbeti bulcanda uyuz karu
zati son kullanma tarin gelmiş
git git ne yapcaksan
sağol teyzesiiiiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
o önceden doğmuşda yırtmış şimdiki karnında hepicüünü duymuştur herüfüde rahat bırakmıyon zati anlıyodur herbişeyi vah garibiim bu sana çekmese bari oğlan ne güzel babaya çekmiş yırtmış :KK60:
kızııııım ben oğluşa doğuma gidene kadaaaaan sahalardaydım bikerem açtırma ağzımı şimdi kapatamam:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

AZ ÖÖnce geldi zaten eve bir şey almaya tuttum kravatından çektim çektim adam zor kaçtı elimden zatii
hıh bana diyene bak seeeeeeeeeeeeeeennnnnn:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

bence direk bele odaklanmış fettan garu eğrilik büğrülük varmı diye..yürüyüşede bakmıştır kesin:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
bizde kimse anlamicaktı gelin olduğumuda namaz kılarken kaynanama yakalanınca anladı hemen elini öptürdü aslan gelinim diye:KK30::KK53:sen dur dur bana misafir geleceğin tutsun :KK5:

ben yatağa yatarken çıt bile çıkarmicam bu ssate kadar pc başında olduğumu anlamamalı:18::18::18::18::18::18:

Aslan gelinim mi dedi?
Aslan oğlumu aslan damadımı duydumda gelin versiyonunu ilk kez duydum:KK53:

e bacu kaynana karu varkenmi fafenk yaptınız
len karu duymuştur siz saat tutmuştur töbeeee

len bizi gören arkadaşlar ne dün evlendiniz bugün geziyonuzmu
dediler
kızlara dedim ne buldumcuk delisi gibi başındamı bekicem
hergün bizim gezcez tabi diye
bi salakta
dur şöyle bi bakayım evlendiğin anlaşılıyomu dedi hay allah
ne saf dicem ama az anasının gözü değildi uyuz
ay ilahi yaa derler ya hani fena yimiş dötünün üstüne oturamıyo yiyince yürüyüşü değişmiş falan diye ondan dimişlerdir belkim saankim doğal bişii diilde tecavüze uğruyon değişiklik varmı diyolar bide yaa peeh :KK20:
nilo garantisi yok oğlanı 10.5 ayda anca doğurdum bunuda sakallı bıyıklı doğurup direk askere yollicam kız olursada hemen gelin ederim....bence kesin kasım ortasını bulabilir garantisi yooooooooooookkkk:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hıh diyene bak ahh o kocayı bi bulsan aslan gibi üstüne atlayıp çatur çıtır yiyecende yok ki :KK53:gelince yendı senin zavallı koçişin:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
oohaa 10 buçuk aymıı kaç kilo doğdu kız seninkii kocaman olmuştur o karnında nasıl çıkardın annem sen onu sezeryanlamıı? 4buçuk kilo neyim varmıştır heralde bebeşin doğduğundaa :KK30::KK53:

yerim ben o saru şekeri
maşallah

he git sanki bidaha böyle sohbeti bulcanda uyuz karu
zati son kullanma tarin gelmiş
git git ne yapcaksan

yok kız sizsiz gittiğim yok hep beraber çıkalım diyodum annem yoksa aklım burda kalcak :KK1:kaçmıyoz ya yarın gene konuşuruz benim kociş nöbetçi nasılsa yarın :KK1:

Aslan gelinim mi dedi?
Aslan oğlumu aslan damadımı duydumda gelin versiyonunu ilk kez duydum:KK53:
işte gelini oldum ya milli gelin aslan gelin:KK53:

e bacu kaynana karu varkenmi fafenk yaptınız
len karu duymuştur siz saat tutmuştur töbeeee

yok be milli oldum cıbı cıbı faslı sonra namazıma başladım tam namaz kılarken misafirim oldu geldi:KK52:

len işte laf olsun deye yapıyo
meraklı baklavacı anlatırımda belki bilgi lenir deye
ama avcunu yalarsın gir gör demi

sağol teyzesiiiiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
kızııııım ben oğluşa doğuma gidene kadaaaaan sahalardaydım bikerem açtırma ağzımı şimdi kapatamam:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

hıh bana diyene bak seeeeeeeeeeeeeeennnnnn:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Tabi isteri,m ben kadın değilmiyem benim duygularım hormonlarım yok miii:KK53:

bizde dgunun ertesi gunu kaynanamlara gittik salak gibi,
rezil olduk kayinbabam sok yasadi,
ama nerden bilelim kimse bize 2 3 gun gelmeyin demedi ki :KK17:

Kız gel uslu dur annem yaa adamı kışkırtma akıllı ol
Dükkanda kapalıı:KK23:
yok kız ne kışkırtcam iki mıncıklıycam sadece hep yapıyom zaten bazen dayanamayıp öpüp duruyom adam gözünü zor açıyo sonrada hemen geri sızıyo :KK60::KK60:
hee onu bende yapıyom bazen kapıdan bişii vermeye uğradımmı yapışıyom hemen gelsin eve diyede zor tutuyo kendini aşşada araç beklemese sorun diilde bekleyen var diye gidiyo mecburen :KK1: bazende eve yemeğe geldimmi masuz doğru durmuyom hemen yemeği yiyip kaçamasın diyee :KK60: bikeresinde öyle bi yemeğe gelmenin sonu banyoda bittiydi elimizi ççabuk tuttuyduk iş üstünde olay çıkmadı neysekide gitmek zorunda kalmadıydı :KK60:

yooh bilsin bişii demez kocişim benim sadecene niye kendini uykusuz bıyakıyon okaday diyo sabaha kadar oyurdummu yoksa buraya takılmama bişii demezki yanında konuşmayım onla ilgileneyim yeter onaa :KK1::KK34:

X