Eğlen Coş, Sende Burada Muhabbete Koş

Öyle kuru kuru olmaz yavrim sende listeye gir sende okuyacaksın sırayla gir bakem listeye

benim koçişkom bana altın almıştı çeyrek altın hala gülerim ağlanacak halime bak ben haklıyım ucuza gittim demekle
eşim bazen hala çeyrek gelinim diye takılır bana

heeh en ucuza ben gitmişim çünkü bana bişii takan olmadı geydekten öncee zaten gecenin 2sinde indiydik alanyaya o saatte onu düşüncek halimis bilem olmadı zaten uzun yol olduğu için gelinliğimide çıkaymıştım sadecene cici bi kombinezon giydim gelince okaday taa antepten düğünden sonra yola 5te çıkıpta o satte inince aklına bişey bilem gelmiyo insanın işimizi bian önce halledip uyumakla yetindik anca namazı bilem öncesinde zor kıldıydık halimiz yokduda

Baskın basanındır sen zati dayanamayacan birazdan
Bu halinle herifin koynuna girecen

Olsun canım demekki o zaman şartları onu getirmiş haa naladımmm olayı tamam
Bari yarım alaydıolsun gönüller bir olsun
Rabbim cep değil gönül zenginliği versin gülümm
orası öle tabi kız garibim el neyi münasip görüğrse onu verdi napsın allahtan zamanla sürümden kazandım telafi etti tombalağım...alışı ucuz olduda kullanışı masraflı oldu

canım çam. makinem 8 kiloluk ben sığmam içine bide çööyle okadar çok evirip çevirmeye başım döner gelemem ben ona boğulurum zati havasız neetçem makinadaa
benimki 10 kiloluk ona girde yıkayayım seni..narin programıda var ona göre

kaldırda GÖREK kızımmmm
ama kıyamamki akşama kadan tireksiyon başında ekmek parası abla naparsın...
kızzzzz sen ne duruyon hala aklı sıra gaza getircek beni gidiyosan git yoksa seni haklicam kal olduğun yerde

Ohh 10 yıl ağda sorunu yok ne güzel
he ya itanayla yolunur
gel sende
10 senede senin bingo kazandın
saa 2. 10 sene bedava

hadi git git soğutma yatağı biz senin yerinede yazaruz

Kızımm zaten o an değil kocan onu önceden almış olacaktıı
vyyy beleşe gittin desenneee

Hahhahahahha masraflı garu senii

kaldırda GÖREK kızımmmm
kıs sen çıkmadımıydıın
oohaa yaa nası tuttun kız o kadaar benim kocişim düğün salonuna girmeden gelin damat odasında ikimiz bekleyken yaydım ettiydi valla klozete otuymama etekimi toplayıp veyipöyle çıktıydı sağolsun

vallaa bizim hiç aklımıza bilem gelmedi yüz görümlüğü herşey bi anda olduğu için onu atlamışız dimek

kafamda 250 tane iğne varmış ben uğraşıyom eşim yardım ediim diye ben olmaz diyom ama cebelleşiyom bi yandan eşarpla duvaklabende sabah kahvaltı yapmamıştım aç kaldım tüm gün

kutu kutu portakal hadi sana hoşçakal

he ben namaz kılamadım maalesef ...izinliydim zavallı koçişe iyi imtihan oldu yazık ona

ayyy bide ben ucuza gittim diye hayıfsınırdım ama koçiş de bilmese dermi senden ucuza gidenler de vardır diye adam bilmese dermi hiç

le karular
şu gecelikler varya
takım kırık beyaz aldum
sabahlık felan
gece giycem hesapta
amanın bi giydim
resmen memişler dışarda okadar büyük yapmışlar
safım önceden denemedim kutuluya
neyse çıkardım başka mini biş saten gecelik giyidm eşim diyo kız napıyon defilemi yapıyon nerdesin adam bekleyo yatakta
karu gelsinde yatalım deye
heheh
dedim dur geliyom
ne var uyu deye he adam yeni evlenmiş ilk gece uyucak hehehe

Arkasını döndümü yaa vayyy sizii teybiyesizlerr vayy

Ayyy çok güldüm yemin ederim komşular duyacak şimdikkk gece gece

Kız bazım aynen bu kadar iğne taktığını hatırlamıyorum kuaförün ama
Çıkar çıkar bitmiyo kafam uyuşmuştu
Sende mi hastaydın bende hastaydım garibim ikide bir yatakta git bak bitmiştir belki diyodu

yok kız ben 63 kilo oldum annem onada sığmam yaa evlendiğimden beri evde oturmaktan dğzensiz beslenmekten vee pko yüzünden ilaçlardan 5 kilo aldım yaa bende inanamadım kendimee

evet aynen öyle oldum valla kız onun o telaşeden aklına bilem gelmemiştirki pek bilmez adetleri baksanıza benimkine bilem gelmemiş zaten elimizde sıkışıktı ki haylada öyle yoksa kocacım benden hiiç bişiyi esirgemes

heheh adama deseydin bari heveslenmesin anavatan kan ağlıyo deye
yazık kız bak şimcik olmamış

hevesi gursanda kalmış

iyi geceler kizlar bende yeni gordum burayi biraz stres atayim dedim ne oluyo bu topikte herkez ilk geyimi anlatiyo basindan okumadimda ama guel bi topik lezetli görunuyo
aramizda beyazit özturk var galiba cok sevin dim ayamizda olmasindan

allah aşkına çatlicaaaaaaaaaaaammmmmmmmm şimdi yawwwwwww
kız bide adamı tersledim sanki bi ömür kimin yüzüne bakacaksam iş olsun işte elinde sonunda akıbetimiz belli işte
ben tek tek saydım iğneleri hatta 2 yıl iğneye para vermedim yiğenlerede dağıttım hayrım olsun diye
eşim dayanamadı asılıyo duvağa yeter artık diye ama herşeyden haberi vardı umutsuz vakaydı yan...medenice anlatmıştım sulanma diye zatıalilerine

len durdunuz durdunuz ogünümü buldunuz
benimde kız kına günü bittiydi kınayla düğün arasında 1 gün ara yaptıydık
iyide oldu
ya ziyaretçi var bidene ulaen kimsin necisin çık aradan cızırtı yapma

ben o tokaların birazınıda antepte çıkardıydım birazını yolda accık bişii kalmıştı zaten kafamda eve gelene kaday sorun olmadı oyüzden uydüğününde gerdeğinde adtelimiydin yaa kötü olmuştur kocacığın için yazık el süremedi demek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…