Eğlen Coş, Sende Burada Muhabbete Koş

len durdunuz durdunuz ogünümü buldunuz
benimde kız kına günü bittiydi kınayla düğün arasında 1 gün ara yaptıydık
iyide oldu
ya ziyaretçi var bidene ulaen kimsin necisin çık aradan cızırtı yapma

canim bu en son lafin banami kusura bakam sadece size ait oldunu bilyodum özurdilerim iyi eglenceler

iyi geceler kizlar bende yeni gordum burayi biraz stres atayim dedim ne oluyo bu topikte herkez ilk geyimi anlatiyo basindan okumadimda :KK17:ama guel bi topik :KK56:lezetli görunuyo
aramizda beyazit özturk var galiba cok sevin dim ayamizda olmasindan :KK52:
hoş geldin yenisin heralde ilk görüyom seni

allah aşkına çatlicaaaaaaaaaaaammmmmmmmm şimdi yawwwwwww:KK52::KK52::KK52::KK52:
kız bide adamı tersledim sanki bi ömür kimin yüzüne bakacaksam iş olsun işte elinde sonunda akıbetimiz belli işte:KK1::KK1::KK1::KK1:
ben tek tek saydım iğneleri hatta 2 yıl iğneye para vermedim yiğenlerede dağıttım hayrım olsun diye:KK1:
eşim dayanamadı asılıyo duvağa yeter artık diye ama herşeyden haberi vardı umutsuz vakaydı yan...medenice anlatmıştım sulanma diye zatıalilerine:KK53::KK56::KK45:

bende hala duruyo tokalar

yav kızlar banyo hiç durmayo
üstte bi faliyet var şakır şakır
valla sular açık kaldı sanıyom
çoştular
:KK52::KK51::KK52::KK51::KK52::KK51:

allah aşkına çatlicaaaaaaaaaaaammmmmmmmm şimdi yawwwwwww:KK52::KK52::KK52::KK52:
kız bide adamı tersledim sanki bi ömür kimin yüzüne bakacaksam iş olsun işte elinde sonunda akıbetimiz belli işte:KK1::KK1::KK1::KK1:
ben tek tek saydım iğneleri hatta 2 yıl iğneye para vermedim yiğenlerede dağıttım hayrım olsun diye:KK1:
eşim dayanamadı asılıyo duvağa yeter artık diye ama herşeyden haberi vardı umutsuz vakaydı yan...medenice anlatmıştım sulanma diye zatıalilerine:KK53::KK56::KK45:
Kız işte düğünün yorgunluğu felan insna baya stresli oluyo
Ayy kocam için zordu benim için zevkliydi o bir hafta garibim ikidebir kuşu uyanıyo vakitli vakitsiz
Tabi terini atamadı.en sonunda patlamayı yapmıştık çok şükür kendi evimizde oldu oda

iyide oldu

Ula bizim elimizdemi ne yapalım
Düğün tarihi önceden ayarlanmıştı:KK1:

le karular
şu gecelikler varya
takım kırık beyaz aldum
sabahlık felan
gece giycem hesapta
amanın bi giydim
resmen memişler dışarda okadar büyük yapmışlar
safım önceden denemedim kutuluya
neyse çıkardım başka mini biş saten gecelik giyidm eşim diyo kız napıyon defilemi yapıyon nerdesin adam bekleyo yatakta
karu gelsinde yatalım deye
heheh
dedim dur geliyom
ne var uyu deye he adam yeni evlenmiş ilk gece uyucak hehehe
kız bende piyer cardinin ekru dantelli çok güzel bi takımını almıştım kız aynısımı yoksam? :KK1: valla ben kıymızı sırf danteli fırfırlı falan bişii giymiştim yanlış hatırlamıyosam yoksam siyah kombinezomummu vaydı yaa hatırlamıyom bilem her neyse öyle işte :KK1: benimkiley hep oldu bedenime çok şüküy açıp iyicene baktıydım hepsine bi kısmınıda katalogdan falana sipayiş veydiydim biissüyü oldu valla çeşit çeşit giyiyoom haylaa :KK23::KK9:
Arkasını döndümü yaa vayyy sizii teybiyesizlerr vayy:KK53:
kız zaten nikahımız 1 ay önce kıyılmıştı karısıydım resmem imam nikahımızda kına günü kıyıldıydı baksa yeriydi karıcığına ama zaten o kaday etekten heeç biyerim görünmüyodu zaten toplayıp eteğimi bana veyip hemende çıktıydıı :KK60:
Kız bazım aynen bu kadar iğne taktığını hatırlamıyorum kuaförün ama
Çıkar çıkar bitmiyo kafam uyuşmuştu
Sende mi hastaydın bende hastaydım garibim ikide bir yatakta git bak bitmiştir belki diyodu:KK9:
ah yazık sizee :KK60:

ah yazıık uğraştırmışsınız herüfleri gece gecee :KK1: sonunda bişiide yapabilselerdi baari elde var sıfır olmuş

Son düzenleme:
hoş geldin yenisin heralde ilk görüyom seni

bende hala duruyo tokalar

yav kızlar banyo hiç durmayo
üstte bi faliyet var şakır şakır
valla sular açık kaldı sanıyom
çoştular
:KK52::KK51::KK52::KK51::KK52::KK51:

Kızım sen ne yapacan milletin fantezisinden belkide suyun altında hopidik hopidik ohh ohh:KK53:

kız bende piyer cardinin ekru dantelli çok güzel bi takımını almıştım kız aynısımı yoksam? :KK1: valla ben kıymızı sırf danteli fırfırlı falan bişii giymiştim yanlış hatırlamıyosam yoksam siyah kombinezomummu vaydı yaa hatırlamıyom bilem her neyse öyle işte :KK1: benimkiley hep oldu bedenime çok şüküy açıp iyicene baktıydım hepsine bi kısmınıda katalogdan falana sipayiş veydiydim biissüyü oldu valla çeşit çeşit giyiyoom haylaa :KK23::KK9:

kız zaten nikahımız 1 ay önce kıyılmıştı karısıydım resmem imam nikahımızda kına günü kıyıldıydı baksa yeriydi karıcığına ama zaten o kaday etekten heeç biyerim görünmüyodu zaten toplayıp eteğimi bana veyip hemende çıktıydıı :KK60:

ah yazıık uğraştırmışsınız herüfleri gece gecee :KK1: sonunda bişiide yapabilselerdi baari elde var sıfır olmuş
Hahhahahhaha :KK60: :KK60:hiç sorma yaa 1 hafta sonra oldu canım olsunn:KK23:

ya kimsen gel yaz be kardeşim biri ziyaretçi diğeri
üye ama gizliden takılıyo
ne var
ne okuyon demek olmaz okuyosan gizliden ne bakıyon adam yemiyoz
sen de gel bakalım ne sin necisin

iyide oldu
yazık kız kovmuşun gitti oda tırıs tırıs ne kovdun bea :KK20:

Ayy kocam için zordu benim için zevkliydi o bir hafta garibim ikidebir kuşu uyanıyo vakitli vakitsiz
Tabi terini atamadı.en sonunda patlamayı yapmıştık çok şükür kendi evimizde oldu oda

nasıl yaani kuşu uyanıp duydu vakitli vakitsiz düğünden sonya sana dokunamadığındanmı olduu yoksa düğün telaşesindemii :26: :KK1: valla benimkide bana çankıyıdaki düğünden sonra öbür düğüne kaday beraber uyuduyduk bi sulandı bi sulandı anlatamam heykes yattıktan sonya odada baş başa kaldımı atlıyodu hemen üstüme avcunu yaladı ama didim evimise gitmeden olmas didim :KK60:

nasıl yaani kuşu uyanıp duydu vakitli vakitsiz düğünden sonya sana dokunamadığındanmı olduu yoksa düğün telaşesindemii :26: :KK1: valla benimkide bana çankıyıdaki düğünden sonra öbür düğüne kaday beraber uyuduyduk bi sulandı bi sulandı anlatamam heykes yattıktan sonya odada baş başa kaldımı atlıyodu hemen üstüme avcunu yaladı ama didim evimise gitmeden olmas didim :KK60:
aslan bengisu abla helal olsun sana helal olsun:KK9::KK9::KK9::KK9::KK23:

la sende konu açsaydın
allanıp morlancam düyüne denk geliyo yardım bacılar deye bak ne tarifler gelirdi sanada heheh

he ya yazık olmuş bu tazeler
len benim hkocişte dedi gel ben eteklerini tutarım deye
olmaz dedim utanıyosan anneni çarayım dedi
len dedim ne utanması
gelinlik kemikli memikli zati zor duruyom bi eğilsem bidaha kalkamıcam diye
ama zor yaptım akşamı
Kızım sen ne yapacan milletin fantezisinden belkide suyun altında hopidik hopidik ohh ohh:KK53:

he baa ne de tepemde sanki şelale var
gece sessiz olduğu gibin ses içerde

öhöm burda hamile var demi ya canım çekerse:26::26::26::26:
ay yuh yaani sana çok canın çektiyse uyandır kocişini at duşa hamilesin annem sen aş eriyon dimektir illa olcak demekkii :KK60:
Ohhaaaa hemde 6 taneee:KK53:

kuzum bizden 2 kişi ziyaretçi olarak görünüyo sanırım 2 üye vay diyo çünküm dimekkii bizim dışımızda 4 kişi daha vay okuyan kimsiniz leeyn gizliden okumayın susarız bak sonra konuşmayız sizde bizi dinlemezsiniz :KK19::63:

Ohhaaaa hemde 6 taneee:KK53:

yav canlar ben gizliden bakmeyyom sadece 3 4 sayfalara bakeyyom tam cikiyodum gizliden bakioyo oha hemde alti tane yaziyodu geri döndum
siz hep gecelrimi takilirsiniz tanismak yarina kaldi ama guzel karsilaminiz icin teskkurler abboo satte baygi gec olmus
kustan mustan bahsediyodunuz bizim kus ucmadan bende ucayim insallah yarin yine gelerim

uctu kus pirprpr piiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrr:KK52:

Yok bacım evlendikten sonraaa bizde öyle şeyler olmazz kafasını kırardım hele yeltensin öyle bir şeye
Aferin canım tebrik ettim seni:KK16::KK76:

ay yuh yaani sana çok canın çektiyse uyandır kocişini at duşa hamilesin annem sen aş eriyon dimektir illa olcak demekkii :KK60:

kuzum bizden 2 kişi ziyaretçi olarak görünüyo sanırım 2 üye vay diyo çünküm dimekkii bizim dışımızda 4 kişi daha vay okuyan kimsiniz leeyn gizliden okumayın susarız bak sonra konuşmayız sizde bizi dinlemezsiniz :KK19::63:
aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh ah ben şimcik panter gibi atlardım da ona kıyamıyom yarın tüm gün trafikte olacak kendimden ödün veriyom napiiim ağzım sulanıyo canım çekiyo ama tutuyom kendimi:KK50:
uykusunu alamazsa tüm gün aklım onda kalır...ben onu kuşu için değil kalbi için çocuklarımın babası olduğu için seviyorum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yav canlar ben gizliden bakmeyyom sadece 3 4 sayfalara bakeyyom tam cikiyodum gizliden bakioyo oha hemde alti tane yaziyodu geri döndum
siz hep gecelrimi takilirsiniz tanismak yarina kaldi ama guzel karsilaminiz icin teskkurler abboo satte baygi gec olmus
kustan mustan bahsediyodunuz bizim kus ucmadan bende ucayim insallah yarin yine gelerim

uctu kus pirprpr piiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrr:KK52:

baş başş
biz her saat takılıyoz

X