- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
-
- Konu Sahibi niluferarda
hadş yaa düğünden önce açıkmıydın kız annaam bi başı açık benmiyim kız aranızdaa hepücüünüzde türbanlıymışınıız
ee eski topiktekler ilk kez hepsi birden toplanırsa öyle olur özlemişik sohbeti demekki iyi oldu bencede ama yatsakmı artıkın naapsak kız garibim kocacım bi başına yatıyo yatakda kullanıma kapalı olsamda accık gidem sevip mıncıklayam herüfümü özledim yaa
nilo garantisi yok oğlanı 10.5 ayda anca doğurdum bunuda sakallı bıyıklı doğurup direk askere yollicam kız olursada hemen gelin ederim....bence kesin kasım ortasını bulabilir garantisi yooooooooooookkkk
hıh diyene bak ahh o kocayı bi bulsan aslan gibi üstüne atlayıp çatur çıtır yiyecende yok kigelince yendı senin zavallı koçişin
bence direk bele odaklanmış fettan garu eğrilik büğrülük varmı diye..yürüyüşede bakmıştır kesinlen bizi gören arkadaşlar ne dün evlendiniz bugün geziyonuzmu
dediler
kızlara dedim ne buldumcuk delisi gibi başındamı bekicem
hergün bizim gezcez tabi diye
bi salakta
dur şöyle bi bakayım evlendiğin anlaşılıyomu dedi hay allah
ne saf dicem ama az anasının gözü değildi uyuz
hadş yaa düğünden önce açıkmıydın kız annaam bi başı açık benmiyim kız aranızdaa hepücüünüzde türbanlıymışınıız
ee eski topiktekler ilk kez hepsi birden toplanırsa öyle olur özlemişik sohbeti demekki iyi oldu bencede ama yatsakmı artıkın naapsak kız garibim kocacım bi başına yatıyo yatakda kullanıma kapalı olsamda accık gidem sevip mıncıklayam herüfümü özledim yaa
Ama evlendiğin nereden anlaşılacakki
Yani onu sorma amacı ne olabilirki idrak edemedim:44:
sağol teyzesiiiiiiiiyerim ben o saru şekeri
maşallah
he git sanki bidaha böyle sohbeti bulcanda uyuz karu
zati son kullanma tarin gelmiş
git git ne yapcaksan
kızııııım ben oğluşa doğuma gidene kadaaaaan sahalardaydım bikerem açtırma ağzımı şimdi kapatamamo önceden doğmuşda yırtmış şimdiki karnında hepicüünü duymuştur herüfüde rahat bırakmıyon zati anlıyodur herbişeyi vah garibiim bu sana çekmese bari oğlan ne güzel babaya çekmiş yırtmış
hıh bana diyene bak seeeeeeeeeeeeeeennnnnnAZ ÖÖnce geldi zaten eve bir şey almaya tuttum kravatından çektim çektim adam zor kaçtı elimden zatii
bence direk bele odaklanmış fettan garu eğrilik büğrülük varmı diye..yürüyüşede bakmıştır kesin
bizde kimse anlamicaktı gelin olduğumuda namaz kılarken kaynanama yakalanınca anladı hemen elini öptürdü aslan gelinim diyesen dur dur bana misafir geleceğin tutsun
olsun sende açık ol maksat kafalar uyuşuyoya mesele o bence
ben yatağa yatarken çıt bile çıkarmicam bu ssate kadar pc başında olduğumu anlamamalı:18::18::18::18::18::18:
AZ ÖÖnce geldi zaten eve bir şey almaya tuttum kravatından çektim çektim adam zor kaçtı elimden zatii
bence direk bele odaklanmış fettan garu eğrilik büğrülük varmı diye..yürüyüşede bakmıştır kesin
bizde kimse anlamicaktı gelin olduğumuda namaz kılarken kaynanama yakalanınca anladı hemen elini öptürdü aslan gelinim diyesen dur dur bana misafir geleceğin tutsun
ben yatağa yatarken çıt bile çıkarmicam bu ssate kadar pc başında olduğumu anlamamalı:18::18::18::18::18::18:
ay ilahi yaa derler ya hani fena yimiş dötünün üstüne oturamıyo yiyince yürüyüşü değişmiş falan diye ondan dimişlerdir belkim saankim doğal bişii diilde tecavüze uğruyon değişiklik varmı diyolar bide yaa peehlen bizi gören arkadaşlar ne dün evlendiniz bugün geziyonuzmu
dediler
kızlara dedim ne buldumcuk delisi gibi başındamı bekicem
hergün bizim gezcez tabi diye
bi salakta
dur şöyle bi bakayım evlendiğin anlaşılıyomu dedi hay allah
ne saf dicem ama az anasının gözü değildi uyuz
oohaa 10 buçuk aymıı kaç kilo doğdu kız seninkii kocaman olmuştur o karnında nasıl çıkardın annem sen onu sezeryanlamıı? 4buçuk kilo neyim varmıştır heralde bebeşin doğduğundaanilo garantisi yok oğlanı 10.5 ayda anca doğurdum bunuda sakallı bıyıklı doğurup direk askere yollicam kız olursada hemen gelin ederim....bence kesin kasım ortasını bulabilir garantisi yooooooooooookkkk
hıh diyene bak ahh o kocayı bi bulsan aslan gibi üstüne atlayıp çatur çıtır yiyecende yok kigelince yendı senin zavallı koçişin
yerim ben o saru şekeri
maşallah
he git sanki bidaha böyle sohbeti bulcanda uyuz karu
zati son kullanma tarin gelmiş
git git ne yapcaksan
işte gelini oldum ya milli gelin aslan gelinAslan gelinim mi dedi?
Aslan oğlumu aslan damadımı duydumda gelin versiyonunu ilk kez duydum
e bacu kaynana karu varkenmi fafenk yaptınız
len karu duymuştur siz saat tutmuştur töbeeee
len işte laf olsun deye yapıyo
meraklı baklavacı anlatırımda belki bilgi lenir deye
ama avcunu yalarsın gir gör demi
sağol teyzesiiiiiiii
kızııııım ben oğluşa doğuma gidene kadaaaaan sahalardaydım bikerem açtırma ağzımı şimdi kapatamam
hıh bana diyene bak seeeeeeeeeeeeeeennnnnn
bizde dgunun ertesi gunu kaynanamlara gittik salak gibi,
rezil olduk kayinbabam sok yasadi,
ama nerden bilelim kimse bize 2 3 gun gelmeyin demedi ki
Ama ertesi gün el öpmeye gidiliyor zaten tiwim
Sen regl miydinki?
yok kız ne kışkırtcam iki mıncıklıycam sadece hep yapıyom zaten bazen dayanamayıp öpüp duruyom adam gözünü zor açıyo sonrada hemen geri sızıyoKız gel uslu dur annem yaa adamı kışkırtma akıllı ol
Dükkanda kapalıı
hee onu bende yapıyom bazen kapıdan bişii vermeye uğradımmı yapışıyom hemen gelsin eve diyede zor tutuyo kendini aşşada araç beklemese sorun diilde bekleyen var diye gidiyo mecburenAZ ÖÖnce geldi zaten eve bir şey almaya tuttum kravatından çektim çektim adam zor kaçtı elimden zatii
bengicik aç msni şenlik var huuuuuuuuuuuuuuuu
bizde ertesi gunu gidilmezmis 3 4 gun ortalarda gorunmemiz lazimmis biz ne bilek
Herkesin kendine ait adetleri varmış demekki