-
- Konu Sahibi niluferarda
le karu bende eşimin alyansını takayodum
hamile kalınca ellerim çok şişti
olmaz deyo yüzük tak
safmısın ne bu karınla beni bekar sanmazlar korkma deyom yok yok sen tak deyo
neyse doğurdum eller indi
verdim alyansı hadi tak deye
adam işe gitti geldi
alışmadık dötte dondururmu düşürmüş yüzüğü suilaçlı suyun içine
yemekte farketmiş
gidince alırım demiş ama gittiğinde yeller esiyo müdürleri dökmüş kazandaki suyu kanalizasyona
anlıcan benim kocişin alyansı nı moklar takayo hehehe
ne kız bebek
enfazla 4 olur 5te kanlı su olsun ne o bebe 12 kilo doğmaz
kuzum simdi kimse icin okunmuyor ki zaten,
ne olacak sanki gel gidelim yazalim hadi
Tamam o zaman şöyle yapalım ben hamile olduğumu öğreneyim
Eğer hamileysem öyle yapalım hemde senin reglin bitmiş olur o vakte kadar
Sence nasıl fikrim?
Ayy bu yüzük hadisesine çok güldümmmle karu bende eşimin alyansını takayodum
olmaz deyo yüzük tak
adam işe gitti geldi
yemekte farketmiş
gidince alırım demiş ama gittiğinde yeller esiyo müdürleri dökmüş kazandaki suyu kanalizasyona
ne kız bebek
kız benim her halim böylede ben içime atıyom mülayim görünüyom...
içimde bastırılmış duygularım var benim
cidden gebelik ters tepki yaptı bana yawwwww azgındım hepten kudurdum
hiçte bilem 3 senede 1 velet 6 senede 2.......
allahtanda öle yoksa sonum pamık prensesle 7 cücelere benzeyecekti..allah korusun....
canım bizde karınca kararınca eşimin gönlünden o düşmüş bizde öle kimmiş karısına doğum hediyesi alan erkek..benim paşam tekdir o konuda almasada o zaten gönlümün sultanıdır yani
düğünde zaten fazlasıyla yapmıştı herşeyimi ama maalesef hayat şartları eritip bitirdi canı sağolsun napiiimm
yüz görümlüğü konusunu hiç açmayalım istersen çok ucuza gittim çoooooooooookkkkk
ben yazdim bile ama eger oyle istiyorsan oyle olsun canim
hıh şana nooluyo benim meyvişim o bikeyee bıyakmam onu kimseleyeekiskanma kiskanma
allahtanda öle yoksa sonum pamık prensesle 7 cücelere benzeyecekti..allah korusun....
canım bizde karınca kararınca eşimin gönlünden o düşmüş bizde öle kimmiş karısına doğum hediyesi alan erkek..benim paşam tekdir o konuda almasada o zaten gönlümün sultanıdır yani
düğünde zaten fazlasıyla yapmıştı herşeyimi ama maalesef hayat şartları eritip bitirdi canı sağolsun napiiimm
yüz görümlüğü konusunu hiç açmayalım istersen çok ucuza gittim çoooooooooookkkkk
hıh benim meyvişim o bikeyee bıyakmam onu kimseleyeekiskanma kiskanma
benimkinin alyansıda duruyo yawwww benimki inceldi iyice onunki pırıl pırıl hemde kalın gözüm düşmüyor değil hanide parmaktan kaybediyom dolma parmaklımınle karu bende eşimin alyansını takayodum
olmaz deyo yüzük tak
adam işe gitti geldi
yemekte farketmiş
ne kız bebek
yav zati herangi biri diyorum yaaaaaabende ayu değilimki hepsini içemem
Tamam cnaım o zaman hayırlısı bakalım:)
çok sağol allah razı olsun cnaım
heheışığı gören çıkıyo heheh
benim kaynana
1 yaş 2 yaş arayla 7 dene doğurmuş
aman bide görsen kuş kadar
eşim kuş annem benim deyo
bende iyiki kuş
bide aslan olsa aman türkiye olcakmışınız deyom heheh
allahtan türbanlıyım yoksa bu kokoşlukla halim ne olardı:44:hıh şana nooluyo benim meyvişim o bikeyee bıyakmam onu kimseleyee
he zaten öyleydim diyon yaani kız bıcı ve abdest sorunu olmasa neley neley yapcem habire bende ama bıcı yapmaya üşeniyom valla kış vaktii saçlayımı şekillendirmesi zor geleyoo
b
kız buldun bunama ne verirse al:18:
Ben hamile olduğumu öğreneyim haber vereyim sanasimdi ne yapiyoruz canim hamile kaldiktan sonrami okuyoruz :26:
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN
aman sende be ne karusun al dükkan senin iç
Seninde yerin ayrı SULTANIMM
one kızz zıkkım iç der gibi koymuşun önüme bayat çayıı bide dil çıkarmışşşşşş dilini eşşek arısı sokaaaaa
tamambe bende seni yanlış anlamışımkız zaten gebelikte 12 kilo normalmiş beben 12 kilo doğsun demiyok heraldeebide velet doğrdunuz ikinizde haa bunun daha bebeğin kilosunun yanında suyuydu plasentasıydı cartıydı curtuydu biissürü şeyi var tabi normal olur öylee içinden onlar çıktıktan sonra geriye kaç kilo kaldığı önemli çokta almasın tabi
kız fazla gülme bak çişin gelir salıverirsin aman zati sidikli karununsunAyy bu yüzük hadisesine çok güldümmm
hıh şana nooluyo benim meyvişim o bikeyee bıyakmam onu kimseleyee
he zaten öyleydim diyon yaani kız bıcı ve abdest sorunu olmasa neley neley yapcem habire bende ama bıcı yapmaya üşeniyom valla kış vaktii saçlayımı şekillendirmesi zor geleyoo
kız de bakem yüz görümlüğün neydi senin bende benimkini dicem kim haklı çıksın ortaya...maalesef kesin ben haklıyımdırTabi cnaım önemli olan mutluluk sevgi saygı
BU işin gırgırı(desemde inanma)şaka şaka
Ama kadınız işte istiyor gönlümüz
Ay dahada birine rastlamadım ha evli bi bayanın
Ucuza gittim dememesine.kimi gördüysem hep böyle diyo bende dahil
niye kız yoksam beni çöpe mi atar