- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
-
- Konu Sahibi niluferarda
one kızz zıkkım iç der gibi koymuşun önüme bayat çayıı bide dil çıkarmışşşşşş dilini eşşek arısı sokaaaaa
ay ilahi başoş yaa çok güldüm vallaaaone kızz zıkkım iç der gibi koymuşun önüme bayat çayıı bide dil çıkarmışşşşşş dilini eşşek arısı sokaaaaa
Ben hamile olduğumu öğreneyim haber vereyim sana
inş hamileysem tabi
Olmayadabiliirim yani:)
O zaman başlarız okumaya böyle yapalımmı
kız de bakem yüz görümlüğün neydi senin bende benimkini dicem kim haklı çıksın ortaya...maalesef kesin ben haklıyımdır
olabilirrrrrrr
onu ısmarlamaktanda vaz geçebilir diye şeyettiydim
gebe olanların başı keeelllllllmikıslar ben bu sabah çok erken saat 1de kalktığım için uykucum geldi
başka bi gece saçınızı başınızı yolup elinize veririm
şimdilik gidiyom hayırlı gcelergebe olmayanlara bol çalşmalar diliyorum
tamambe bende seni yanlış anlamışım
dikkat et bende 4 kilo çocuk 5 kilo ıvır zıvır dedim total 10 bilemedin 15 oluyo zati yazdık ya hıh körüm gözzz
kız fazla gülme bak çişin gelir salıverirsin aman zati sidikli karununsun
hım buldum sen mçamaşır makinasını kısa programa al seni iki çevirsin hembanyo hem saç kurulama çıkar aradan ehehe
kıslar ben bu sabah çok erken saat 1de kalktığım için uykucum geldi
Kız ne haklısı ya anlamadım ben bu olayı:44:
Kocacım bana kolye almıştı canım
ay ilahi başoş yaa çok güldüm vallaaa
yav siz nereye ne duası yazıyonuz leeyn ben bişiicik anlamadım bizede edilsin bebişimiz olsun diye dua yaa :84:
hıh buldunda bunamaone kızz zıkkım iç der gibi koymuşun önüme bayat çayıı bide dil çıkarmışşşşşş dilini eşşek arısı sokaaaaa
hıh ayrı tabi söyle söyle bebeğim çatlasın millet
hıh denme kız sohbet edeyok daha ne şerbetti suydu çaydıkız de bakem yüz görümlüğün neydi senin bende benimkini dicem kim haklı çıksın ortaya...maalesef kesin ben haklıyımdır
olabilirrrrrrr
onu ısmarlamaktanda vaz geçebilir diye şeyettiydim
kıslar ben bu sabah çok erken saat 1de kalktığım için uykucum geldi
benim koçişkom bana altın almıştı çeyrek altın hala gülerim ağlanacak halimebak ben haklıyım ucuza gittim demekle
eşim bazen hala çeyrek gelinim diye takılır bana
tamambe bende seni yanlış anlamışım
dikkat et bende 4 kilo çocuk 5 kilo ıvır zıvır dedim total 10 bilemedin 15 oluyo zati yazdık ya hıh körüm gözzz
kız fazla gülme bak çişin gelir salıverirsin aman zati sidikli karununsun
hım buldum sen mçamaşır makinasını kısa programa al seni iki çevirsin hembanyo hem saç kurulama çıkar aradan ehehe
Hadi güle güle bengisuyla benimde saçımı yolacan kızzzkıslar ben bu sabah çok erken saat 1de kalktığım için uykucum geldi
valla bende çok kikirdedim benide koçiş basacak birazdanKız zaten kikirdemekten geldi bastırıyor valla
hadi ben wcye gidiyom
nilo hayrat kapusu kızım ben hatuna kendin pişir kendin ye didim sen ey ikram ettin hata sende ama olmazki böle her gelene bişey ikram edersek batar bizim müessese ona göre malum kriz ortamı niloooooohıh buldunda bunama
sizin topikte ne veriyonuz da burda gelmiş isteyon karu karu burasu hayrat kapusu değil
hıh denme kız sohbet edeyok daha ne şerbetti suydu çaydı
yok bide masaja gelseydik
valla ben bi yolarım seni aşağıdan yukarı yukardan aşağı önümüzdeki 10 sene kılsız tüysüz gezersin
gebe olanların başı keeelllllllmibak şimcik attırma tepemin tasını şöfer kocamı uykusundan etmeyeyim sonra
Hadi güle güle bengisuyla benimde saçımı yolacan kızzz
benim koçişkom bana altın almıştı çeyrek altın hala gülerim ağlanacak halimebak ben haklıyım ucuza gittim demekle
eşim bazen hala çeyrek gelinim diye takılır bana
Ohh 10 yıl ağda sorunu yok ne güzelhıh buldunda bunama
sizin topikte ne veriyonuz da burda gelmiş isteyon karu karu burasu hayrat kapusu değil
hıh denme kız sohbet edeyok daha ne şerbetti suydu çaydı
yok bide masaja gelseydik
valla ben bi yolarım seni aşağıdan yukarı yukardan aşağı önümüzdeki 10 sene kılsız tüysüz gezersin
Hhahahahha
ayyyyyyyyyyy karnıma kramp girdi sessiz gülücem diye nedense çok komiğime gitti kız allahta seni güldürsün nerdende buldun gece gece bu lfı
ay ilahi başoş yaa çok güldüm vallaaa
amanın karu ben hiç bişey almadım vah baa vahlar baaa
len zati nasıl çıkardım gelinliği duvağı bilem yolarcasına karu 40 tene toka takmış kafama
zor gitim tuvalete koyuvercedim salonun ortasına sabah 7de gelin süslemeye götürdüler
akşam 1de eve geldik hiç tuvalete girmedim çatladım resmen