- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
- Konu Sahibi niluferarda
istiyosan yoliyim annem
hAYIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istiyosan yoliyim annem
Öyle kuru kuru olmaz yavrim sende listeye gir sende okuyacaksın sırayla gir bakem listeye
benim koçişkom bana altın almıştı çeyrek altın hala gülerim ağlanacak halime bak ben haklıyım ucuza gittim demekle
eşim bazen hala çeyrek gelinim diye takılır bana
Baskın basanındır sen zati dayanamayacan birazdanvalla bende çok kikirdedim benide koçiş basacak birazdan
nilo hayrat kapusu kızım ben hatuna kendin pişir kendin ye didim sen ey ikram ettin hata sende ama olmazki böle her gelene bişey ikram edersek batar bizim müessese ona göre malum kriz ortamı niloooooo
orası öle tabi kız garibim el neyi münasip görüğrse onu verdi napsın allahtan zamanla sürümden kazandım telafi etti tombalağım...alışı ucuz olduda kullanışı masraflı olduOlsun canım demekki o zaman şartları onu getirmiş haa naladımmm olayı tamam
Bari yarım alaydıolsun gönüller bir olsun
Rabbim cep değil gönül zenginliği versin gülümm
benimki 10 kiloluk ona girde yıkayayım seni..narin programıda var ona görecanım çam. makinem 8 kiloluk ben sığmam içine bide çööyle okadar çok evirip çevirmeye başım döner gelemem ben ona boğulurum zati havasız neetçem makinadaa
ama kıyamamki akşama kadan tireksiyon başında ekmek parası abla naparsın...kaldırda GÖREK kızımmmm
he ya itanayla yolunurOhh 10 yıl ağda sorunu yok ne güzel
gülün tabii gülünnnnnnn daha çok güldürürdüm de sabahın köründe kalktım uykum geldi.
her sözümüz dudaklarda gülüş oldu, dönmek ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu... baş başş
heeh en ucuza ben gitmişim çünkü bana bişii takan olmadı geydekten öncee zaten gecenin 2sinde indiydik alanyaya o saatte onu düşüncek halimis bilem olmadı zaten uzun yol olduğu için gelinliğimide çıkaymıştım sadecene cici bi kombinezon giydim gelince okaday taa antepten düğünden sonra yola 5te çıkıpta o satte inince aklına bişey bilem gelmiyo insanın işimizi bian önce halledip uyumakla yetindik anca namazı bilem öncesinde zor kıldıydık halimiz yokduda
Hahhahahahha masraflı garu seniiorası öle tabi kız garibim el neyi münasip görüğrse onu verdi napsın allahtan zamanla sürümden kazandım telafi etti tombalağım...alışı ucuz olduda kullanışı masraflı oldu
benimki 10 kiloluk ona girde yıkayayım seni..narin programıda var ona göre
ama kıyamamki akşama kadan tireksiyon başında ekmek parası abla naparsın...
kızzzzz sen ne duruyon hala aklı sıra gaza getircek beni gidiyosan git yoksa seni haklicam kal olduğun yerde
he ya itanayla yolunur
gel sende
10 senede senin bingo kazandın
saa 2. 10 sene bedava
hadi git git soğutma yatağı biz senin yerinede yazaruz
kıs sen çıkmadımıydıınkaldırda GÖREK kızımmmm
oohaa yaa nası tuttun kız o kadaar benim kocişim düğün salonuna girmeden gelin damat odasında ikimiz bekleyken yaydım ettiydi valla klozete otuymama etekimi toplayıp veyipöyle çıktıydı sağolsunamanın karu ben hiç bişey almadım vah baa vahlar baaa
len zati nasıl çıkardım gelinliği duvağı bilem yolarcasına karu 40 tene toka takmış kafama
zor gitim tuvalete koyuvercedim salonun ortasına sabah 7de gelin süslemeye götürdüler
akşam 1de eve geldik hiç tuvalete girmedim çatladım resmen
Ay ben kuaförden annemgilin evine gelince çıkarıdm gelinliğin altını otrdum klozete ne yapam onu mu bekleyim
Ben nişanlıyken sıkı sıkı tembihledim yüz görümlüğü yoksa benim gibi açılmamış goncagülü koklayamazsın dedim
kafamda 250 tane iğne varmış ben uğraşıyom eşim yardım ediim diye ben olmaz diyom ama cebelleşiyom bi yandan eşarpla duvaklabende sabah kahvaltı yapmamıştım aç kaldım tüm günamanın karu ben hiç bişey almadım vah baa vahlar baaa
len zati nasıl çıkardım gelinliği duvağı bilem yolarcasına karu 40 tene toka takmış kafama
zor gitim tuvalete koyuvercedim salonun ortasına sabah 7de gelin süslemeye götürdüler
akşam 1de eve geldik hiç tuvalete girmedim çatladım resmen
kutu kutu portakal hadi sana hoşçakalgülün tabii gülünnnnnnn daha çok güldürürdüm de sabahın köründe kalktım uykum geldi.
her sözümüz dudaklarda gülüş oldu, dönmek ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu... baş başş
he ben namaz kılamadım maalesef ...izinliydim zavallı koçişe iyi imtihan oldu yazık onaheeh en ucuza ben gitmişim çünkü bana bişii takan olmadı geydekten öncee zaten gecenin 2sinde indiydik alanyaya o saatte onu düşüncek halimis bilem olmadı zaten uzun yol olduğu için gelinliğimide çıkaymıştım sadecene cici bi kombinezon giydim gelince okaday taa antepten düğünden sonra yola 5te çıkıpta o satte inince aklına bişey bilem gelmiyo insanın işimizi bian önce halledip uyumakla yetindik anca namazı bilem öncesinde zor kıldıydık halimiz yokduda
Kızımm zaten o an değil kocan onu önceden almış olacaktıı
vyyy beleşe gittin desenneee
kıs sen çıkmadımıydıın
oohaa yaa nası tuttun kız o kadaar benim kocişim düğün salonuna girmeden gelin damat odasında ikimiz bekleyken yaydım ettiydi valla klozete otuymama etekimi toplayıp veyipöyle çıktıydı sağolsun
vallaa bizim hiç aklımıza bilem gelmedi yüz görümlüğü herşey bi anda olduğu için onu atlamışız dimek
le karular
şu gecelikler varya
takım kırık beyaz aldum
sabahlık felan
gece giycem hesapta
amanın bi giydim
resmen memişler dışarda okadar büyük yapmışlar
safım önceden denemedim kutuluya
neyse çıkardım başka mini biş saten gecelik giyidm eşim diyo kız napıyon defilemi yapıyon nerdesin adam bekleyo yatakta
karu gelsinde yatalım deye
heheh
dedim dur geliyom
ne var uyu deye he adam yeni evlenmiş ilk gece uyucak hehehe
kafamda 250 tane iğne varmış ben uğraşıyom eşim yardım ediim diye ben olmaz diyom ama cebelleşiyom bi yandan eşarpla duvaklabende sabah kahvaltı yapmamıştım aç kaldım tüm gün
kutu kutu portakal hadi sana hoşçakal
he ben namaz kılamadım maalesef ...izinliydim zavallı koçişe iyi imtihan oldu yazık ona
ayyy bide ben ucuza gittim diye hayıfsınırdım ama koçiş de bilmese dermi senden ucuza gidenler de vardır diye adam bilmese dermi hiç
yok kız ben 63 kilo oldum annem onada sığmam yaa evlendiğimden beri evde oturmaktan dğzensiz beslenmekten vee pko yüzünden ilaçlardan 5 kilo aldım yaa bende inanamadım kendimeeorası öle tabi kız garibim el neyi münasip görüğrse onu verdi napsın allahtan zamanla sürümden kazandım telafi etti tombalağım...alışı ucuz olduda kullanışı masraflı oldu
benimki 10 kiloluk ona girde yıkayayım seni..narin programıda var ona göre
ama kıyamamki akşama kadan tireksiyon başında ekmek parası abla naparsın...
kızzzzz sen ne duruyon hala aklı sıra gaza getircek beni gidiyosan git yoksa seni haklicam kal olduğun yerde
Kızımm zaten o an değil kocan onu önceden almış olacaktıı
vyyy beleşe gittin desenneee
kafamda 250 tane iğne varmış ben uğraşıyom eşim yardım ediim diye ben olmaz diyom ama cebelleşiyom bi yandan eşarpla duvaklabende sabah kahvaltı yapmamıştım aç kaldım tüm gün
he ben namaz kılamadım maalesef ...izinliydim zavallı koçişe iyi imtihan oldu yazık ona
ayyy bide ben ucuza gittim diye hayıfsınırdım ama koçiş de bilmese dermi senden ucuza gidenler de vardır diye adam bilmese dermi hiç
allah aşkına çatlicaaaaaaaaaaaammmmmmmmm şimdi yawwwwwwwKız bazım aynen bu kadar iğne taktığını hatırlamıyorum kuaförün ama
Çıkar çıkar bitmiyo kafam uyuşmuştu
Sende mi hastaydın bende hastaydım garibim ikide bir yatakta git bak bitmiştir belki diyodu
Kız bazım aynen bu kadar iğne taktığını hatırlamıyorum kuaförün ama
Çıkar çıkar bitmiyo kafam uyuşmuştu
Sende mi hastaydın bende hastaydım garibim ikide bir yatakta git bak bitmiştir belki diyodu