- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
-
- Konu Sahibi niluferarda
Yok vardı hayatım ama değiştirmek istiyordumeziiiiiiiikkkkkkk bi alyansın bilem yokmuydu senin bilseydim alırdım bit pazarından ben san
doğum günün kutlu olsun bacım benimde kimlikte 10 marttıu
kız ben oğlandada sabah akşam çikolatataynan beslendiğim halde 13 kilo aldım dıya bak şimcik teessüf ettim bikerem.....
bence koruma yaptırmak lazım ...dar pantolonlara karşıyım mesela hem tahrik ediyo eşim için konuşuyorum başkası ilgilendirmezsonra olan bize oluyor gelsin akşam olmasın sabahhhhh
kızzzz şaşkııııııııııın ayyyy sen beni öldürüyosun ya yirim seni pakize
Kız sen kudurmuşsunn iyice vay azgın karıı garnındaki bebeyi düşün leekız ben oğlandada sabah akşam çikolatataynan beslendiğim halde 13 kilo aldım dıya bak şimcik teessüf ettim bikerem.....
bence koruma yaptırmak lazım ...dar pantolonlara karşıyım mesela hem tahrik ediyo eşim için konuşuyorum başkası ilgilendirmezsonra olan bize oluyor gelsin akşam olmasın sabahhhhh
kızzzz şaşkııııııııııın ayyyy sen beni öldürüyosun ya yirim seni pakize
he var arkası yarın
yazıp gitme gel sohbete
olmamııııı oooşş gelmişen looooooooo
hüüü gözlerim yaşardı lenYok vardı hayatım ama değiştirmek istiyordum
Bizim oranın altınları koyu renk kırmızı altın derler
Bende Altınbaşta bir alyans beğenmiştim çok hoştu
Biraz tuzluydu ama eşim dayamadı aldı sağolsun
vaay herüfü cezbettim diyon yane bak seen gözüne kestirdin bilerek açtın dimi oranı buranııısen hamile kal bak ne avatarlar çıkarırız saa
işallah hayırlısıyla
he ya ben
eşimide öyle baştan çıkarmışım o saf köylü çocuğuymuş
birgün kasadayım
südümenimi görmüş düme arasından
bigün reyondan tencere indiriyom düşük bel pantolon popişimi görmüş o zaman vuruldum iyice deyo salak ya
bencede kız gebeyken bu ne azgınlık böylee ben yeni evli olduğum halde okaday deyilimleyyyyn nettin len hüsmen aga yaptın beni 71 kiloyum bentotalde 10 kiloya kadar serbestim kredim 10 kilo.....
he he eşim soruyo canın bişey çekiyomu diye --sucuklu yumurta-- diyom önce anlamıyo sonra jeton düşünce baban senin adını boşuna koymamış diyobu gebelik sende yan etki yapıyo diye aklım fikrim aşna fişne hesabı
sağar duymaz uydurur
len karular nerenizle okuyonuz
karu deyo günüm geçti siz deyonuz doğum günü heheheh
al bidene daha lo karular
akşam vakti kocasızlıkmı
çarptı ne
yok yok sen olsa olsa yatak korkuluğuöhöm biz neciyük bostan korkuluğumu
güle güle kullan canımYok vardı hayatım ama değiştirmek istiyordum
Bizim oranın altınları koyu renk kırmızı altın derler
Bende Altınbaşta bir alyans beğenmiştim çok hoştu
Biraz tuzluydu ama eşim dayamadı aldı sağolsun
oşşşşşş buldukk hasoooooooo
ama kurukuru da "oş gelmişsen loooo" olmuyo yanii
ne bi çay ne bi kahve ne bi ayran ne bi meyve suyu ne bi soda ne bi nescafe ne bi espresso
hüüü gözlerim yaşardı len
bende benimkine diyomki senin alyansı benimkine ekleyip adam akıllı bi alyans yaptırayım tek taşımda inceldi iyice şöyle havalı havalı takınayım diyom tınlamıyo bile onların manevi hatırası varmış mışşşşşşama hakkı var oğluşun doğumunda beğendiğim bi küpe vardı onu almış gelmişti hastaneye
yok yok sen olsa olsa yatak korkuluğu
çup yatak zırt bebe
güle güle kullan canım
oha çüş le karu sen ocamıza incir ağacımı diktircen hepsini bikerede veremeyüz bidene seç
çin takvimi hikaye bence ama yeme içme olayı olabilir oğlanda et görmeye dayanamıyordum bunda etobur bişey oldum...artık allahım neyi münasip görürse....ama yap artık kızz takıl peşime haydeeeeeele senin kociş te balet gibin mi giyiniyo
çık çık sen ondan aldın desene 2.sıpayı heheh
kız bacı kız olursa ne güzel bi kız bi oğlan
ne güzel bak bende yapacam
hemide çin takviminden ne yersen kız olur onlara bakacam
heheh
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi
doktor 9. aya kadar herşey serbest didiKız sen kudurmuşsunn iyice vay azgın karıı garnındaki bebeyi düşün lee
oşşşşşş buldukk hasoooooooo
ama kurukuru da "oş gelmişsen loooo" olmuyo yanii
ne bi çay ne bi kahve ne bi ayran ne bi meyve suyu ne bi soda ne bi nescafe ne bi espresso
Hayırlısı gülüm hayırlısı hamile olduğuma sevinemiyorumki
Kaç günden beri neler çekiyorum bugün iyiyim çok şükür
Biraz kasık ağrım vardı ağlamaktan helak oldum çok dua ettim
sanada canıminanki tüm samimiyetimle tüm ihlasımla
Hayırlısı olsun hayalini kurmak bile çok güzel
Ne varsa tiwimde var zaten sağol tiwimm yaşlanıyoruzz yaa
le karu bende eşimin alyansını takayodumhüüü gözlerim yaşardı len
bende benimkine diyomki senin alyansı benimkine ekleyip adam akıllı bi alyans yaptırayım tek taşımda inceldi iyice şöyle havalı havalı takınayım diyom tınlamıyo bile onların manevi hatırası varmış mışşşşşşama hakkı var oğluşun doğumunda beğendiğim bi küpe vardı onu almış gelmişti hastaneye
vaay herüfü cezbettim diyon yane bak seen gözüne kestirdin bilerek açtın dimi oranı buranııı
bencede kız gebeyken bu ne azgınlık böylee ben yeni evli olduğum halde okaday deyilimkız bebişin normali zaten 12 kilo daha az alıpda bebeğe zararmı verceeen cıks cıks cııks yakıştıramadım sanaa heçmi düşünmüyon bebeni
arkidiş bu saatte öyle şeylerin olması çok normal gecenin bi yarısı yanlış okumuşum noolmuş yaani ne üstüme geliyonuuz
yok yok sen olsa olsa yatak korkuluğu
çup yatak zırt bebe
güle güle kullan canım
oha çüş le karu sen ocamıza incir ağacımı diktircen hepsini bikerede veremeyüz bidene seç
Hayırlısı gülüm hayırlısı hamile olduğuma sevinemiyorumki
Kaç günden beri neler çekiyorum bugün iyiyim çok şükür
Biraz kasık ağrım vardı ağlamaktan helak oldum çok dua ettim
sanada canıminanki tüm samimiyetimle tüm ihlasımla
Hayırlısı olsun hayalini kurmak bile çok güzel
Ne varsa tiwimde var zaten sağol tiwimm yaşlanıyoruzz yaa
sağol cnaım
Bırak şimdikk sen zengin karısındırr vardır sende kirli çıkın
bengisuyum ne istiyosa onu içsin hesaplar benden
üstteki yazıda öyle demiyodun amaa tivitim başka diyoduunhıh ısmayla bakem ben bi papatya çayı istiyom gece gece güsel uyutur benii
kız benim her halim böylede ben içime atıyom mülayim görünüyom...vaay herüfü cezbettim diyon yane bak seen gözüne kestirdin bilerek açtın dimi oranı buranııı
bencede kız gebeyken bu ne azgınlık böylee ben yeni evli olduğum halde okaday deyilimkız bebişin normali zaten 12 kilo daha az alıpda bebeğe zararmı verceeen cıks cıks cııks yakıştıramadım sanaa heçmi düşünmüyon bebeni
arkidiş bu saatte öyle şeylerin olması çok normal gecenin bi yarısı yanlış okumuşum noolmuş yaani ne üstüme geliyonuuz
hiçte bilem 3 senede 1 velet 6 senede 2.......yok yok sen olsa olsa yatak korkuluğu
çup yatak zırt bebe
güle güle kullan canım
Aman bırak yaa ne manevi hatırası
ben hem eşiminkini verdim o takmıyo altın diye gümüş takıyor
Hem benimkini verdim dahada yetmedi üstünede koyduk
altın fiyatları fırlamış.küpemi az bile balım
Bizim orada en kalınından bileklik bozdurulur kem eşi hemde kayınbabası takar
yüz görümlüğüne ne takmıştı kocan kızz
canimmm INSALLAH bu sefer tutunur bebegin sana,
hele bi olsun ben ona ne ciciler alirim yavrim ,
ALLAHIN IZNIYLE SAGLIKLA DOGAR INSALLAH(AMIN)
istersen dua topiginde senin icin liste yapalim,
ama ben adetim salati tefriciye okuruz ne dersin
yav zati herangi biri diyorum yaaaaaabende ayu değilimki hepsini içemem
üstteki yazıda öyle demiyodun amaa tivitim başka diyoduunhıh ısmayla bakem ben bi papatya çayı istiyom gece gece güsel uyutur benii
Ay canım ya Allah razı olsun senden sağolasın canım benim
Yok canım ben sıramı savdım orada 2 hafta önce okunmuştu zaten benim için
41 Tane Yasin-i şerif.bidaha olmazz hem ayıp olur hemde kimsenin hakkına girmek istemem