Eğlen Coş, Sende Burada Muhabbete Koş

evet canım öle ilk 5 ay kilo almak yasak finalide en fazla 80 kiloyla yapaceğüm iznim öle:26:

hadi lee yerim ben onların kilo hesabını asla asla asla kabul etmiyorummm böyle bir şeyi
yemeyey devamm
ee sen şimdi 80 değilmisin zati 0 kilo alacan o zaman

çok büyük beddua oldu bada beeeeeee
bende buna karşılık bayrak ve flamalarımla koştum geldim öyleyse :92:

ohaa ne biçim beddua o nilü ablaa kocişim bana dönemes bikeyem okaday totosunu çimdiklerim vallaa dötünden hemen geyi döneey döndümmü öyle yapıyom valla hep zıplıyıveriyo yerinde birden

hadi lee yerim ben onların kilo hesabını asla asla asla kabul etmiyorummm böyle bir şeyi
yemeyey devamm
ee sen şimdi 80 değilmisin zati 0 kilo alacan o zaman
leyyyyn nettin len hüsmen aga yaptın beni 71 kiloyum ben totalde 10 kiloya kadar serbestim kredim 10 kilo.....

ohaa ne biçim beddua o nilü ablaa kocişim bana dönemes bikeyem okaday totosunu çimdiklerim vallaa dötünden hemen geyi döneey döndümmü öyle yapıyom valla hep zıplıyıveriyo yerinde birden
he he eşim soruyo canın bişey çekiyomu diye --sucuklu yumurta-- diyom önce anlamıyo sonra jeton düşünce baban senin adını boşuna koymamış diyobu gebelik sende yan etki yapıyo diye aklım fikrim aşna fişne hesabı

yok len cıbıl
tabiii değil
çık çık valla çoşturdunuz beni
Daha günüm yarın canım dur hele bir iki gün geçsinde ondan sonra evde test yapacğım
Sonrda inş hastaneye gidecm kanda baktırcam yapılacak bir şey varsa yapılır zati
hadi hayırlısı
hahahhahahahaahha ay ne güldüm bırak bu ayakları allahını seversen yaa
Görki ne dekolteler açtında çektin adamı kendine göster ama elletme hesabı
kızım bacım ne açcam hiç kapatmadım ki açayım heheheh

şit adamın popişinden ne isteyon çık çık
mazallah başka yerlerinide çimdirirsin sonra saalara veda

hahahhahahha 10 kiloymuş külahım bu sefer arkamda ona anlat dün öbür odadaydı artık yanımda taşıyorum
Yaa bırak yaa 15 kilo olsun barii

Daha günüm yarın canım dur hele bir iki gün geçsinde ondan sonra evde test yapacğım
Sonrda inş hastaneye gidecm kanda baktırcam yapılacak bir şey varsa yapılır zati

neey doğum gününmü kuzum yarın seniiin ah yerim senii kocişi yarın akşam yollada sana topikte parti verelim tamammıı? ee kocişin ne alcak kız sana doğum gününee bi planınız varmı pekii? eyiki doğdun mervişim nice yıllaraa :119:

Yok oraya dokunur mu hiç mazallah hazinee erkeklerin en kıymetli hazinesi

ayyyyy ne güldüm kız bengicik amanın aman eline koluna mukayet ol maazalah bak nilo ablan yapmış tespiti
nilo haydi coş coş coş coşşşşşşşşşşşş

Ne doğum günü kızz allah seni ne etmesinn
Geçti doğum günüm 10 marttı
kocişkom yemeğe götürdü beni bide çok şık bi alyans aldı

hahahhahahha 10 kiloymuş külahım bu sefer arkamda ona anlat dün öbür odadaydı artık yanımda taşıyorum
Yaa bırak yaa 15 kilo olsun barii
kız ben oğlandada sabah akşam çikolatataynan beslendiğim halde 13 kilo aldım dıya bak şimcik teessüf ettim bikerem.....

Yok oraya dokunur mu hiç mazallah hazinee erkeklerin en kıymetli hazinesi
bence koruma yaptırmak lazım ...dar pantolonlara karşıyım mesela hem tahrik ediyo eşim için konuşuyorum başkası ilgilendirmez sonra olan bize oluyor gelsin akşam olmasın sabahhhhh

kızzzz şaşkııııııııııın ayyyy sen beni öldürüyosun ya yirim seni pakize

sağar duymaz uydurur
len karular nerenizle okuyonuz
karu deyo günüm geçti siz deyonuz doğum günü heheheh
kiz dogum gunun kutlu olsun canimmmmm

al bidene daha lo karular
akşam vakti kocasızlıkmı
çarptı ne

Ne doğum günü kızz allah seni ne etmesinn
Geçti doğum günüm 10 marttı
kocişkom yemeğe götürdü beni bide çok şık bi alyans aldı
eziiiiiiiikkkkkkk bi alyansın bilem yokmuydu senin bilseydim alırdım bit pazarından ben san
doğum günün kutlu olsun bacım benimde kimlikte 10 marttıu

merveeeeeeeeeeeem INSALLAH hamilesindir
Hayırlısı gülüm hayırlısı hamile olduğuma sevinemiyorumki
Kaç günden beri neler çekiyorum bugün iyiyim çok şükür
Biraz kasık ağrım vardı ağlamaktan helak oldum çok dua ettim
sanada canıminanki tüm samimiyetimle tüm ihlasımla
Hayırlısı olsun hayalini kurmak bile çok güzel

kiz dogum gunun kutlu olsun canimmmmm

Ne varsa tiwimde var zaten sağol tiwimm yaşlanıyoruzz yaa

öhöm biz neciyük bostan korkuluğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…