- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
-
- Konu Sahibi niluferarda
yap kız artık sende şu testi
evet canım öle ilk 5 ay kilo almak yasak finalide en fazla 80 kiloyla yapaceğüm iznim öle:26:
çok büyük beddua oldu bada beeeeeee
bende buna karşılık bayrak ve flamalarımla koştum geldim öyleyse:92:
hayırlısı olsun kuzucumDaha günüm yarın canım dur hele bir iki gün geçsinde ondan sonra evde test yapacğım
Sonrda inş hastaneye gidecm kanda baktırcam yapılacak bir şey varsa yapılır zati
leyyyyn nettin len hüsmen aga yaptın beni 71 kiloyum benhadi lee yerim ben onların kilo hesabını asla asla asla kabul etmiyorummm böyle bir şeyi
yemeyey devamm
ee sen şimdi 80 değilmisin zati 0 kilo alacan o zaman
he he eşim soruyo canın bişey çekiyomu diye --sucuklu yumurta-- diyom önce anlamıyo sonra jeton düşünce baban senin adını boşuna koymamış diyoohaa ne biçim beddua o nilü ablaakocişim bana dönemes bikeyem okaday totosunu çimdiklerim vallaa dötünden hemen geyi döneey döndümmü öyle yapıyom valla hep zıplıyıveriyo yerinde birden
yok len cıbılhadi hadi yeme şimdi bizi kimbilir ne cilveler yaptın beni alsın diye zıvanadan çıksın diyede adam tınmamıştır seni
allah bilir gömleğin içinede şöyle alengirlü bişeyler giymişindirseni gidi çakaaaaaaaaaalll
hadi hayırlısıDaha günüm yarın canım dur hele bir iki gün geçsinde ondan sonra evde test yapacğım
Sonrda inş hastaneye gidecm kanda baktırcam yapılacak bir şey varsa yapılır zati
kızım bacım ne açcam hiç kapatmadım ki açayım hehehehhahahhahahahaahhaay ne güldüm bırak bu ayakları allahını seversen yaa
Görki ne dekolteler açtında çektin adamı kendine göster ama elletme hesabı
ohaa ne biçim beddua o nilü ablaakocişim bana dönemes bikeyem okaday totosunu çimdiklerim vallaa dötünden hemen geyi döneey döndümmü öyle yapıyom valla hep zıplıyıveriyo yerinde birden
inşallah canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnAmin canım inş yine düşmezz
leyyyyn nettin len hüsmen aga yaptın beni 71 kiloyum bentotalde 10 kiloya kadar serbestim kredim 10 kilo.....
he he eşim soruyo canın bişey çekiyomu diye --sucuklu yumurta-- diyom önce anlamıyo sonra jeton düşünce baban senin adını boşuna koymamış diyobu gebelik sende yan etki yapıyo diye aklım fikrim aşna fişne hesabı
Daha günüm yarın canım dur hele bir iki gün geçsinde ondan sonra evde test yapacğım
yok len cıbıl
tabiii değil
çık çık valla çoşturdunuz beni
hadi hayırlısı
kızım bacım ne açcam hiç kapatmadım ki açayım heheheh
şit adamın popişinden ne isteyon çık çık
mazallah başka yerlerinide çimdirirsin sonra saalara veda
yok len cıbıl
tabiii değil
çık çık valla çoşturdunuz beni
hadi hayırlısı
kızım bacım ne açcam hiç kapatmadım ki açayım heheheh
şit adamın popişinden ne isteyon çık çık
mazallah başka yerlerinide çimdirirsin sonra saalara veda
Ne doğum günü kızz allah seni ne etmesinnneey doğum gününmü kuzum yarın seniiin ah yerim senii kocişi yarın akşam yollada sana topikte parti verelim tamammıı? ee kocişin ne alcak kız sana doğum gününee bi planınız varmı pekii? eyiki doğdun mervişim nice yıllaraa :119:
Ne doğum günü kızz allah seni ne etmesinn
Geçti doğum günüm 10 marttı
kocişkom yemeğe götürdü beni bide çok şık bi alyans aldı
kız ben oğlandada sabah akşam çikolatataynan beslendiğim halde 13 kilo aldım dıya bak şimcik teessüf ettim bikerem.....hahahhahahha 10 kiloymuş külahım bu sefer arkamda ona anlat dün öbür odadaydı artık yanımda taşıyorum
Yaa bırak yaa 15 kilo olsun barii
bence koruma yaptırmak lazım ...dar pantolonlara karşıyım mesela hem tahrik ediyo eşim için konuşuyorum başkası ilgilendirmezYok oraya dokunur mu hiç mazallah hazinee erkeklerin en kıymetli hazinesi
neey doğum gününmü kuzum yarın seniiin ah yerim senii kocişi yarın akşam yollada sana topikte parti verelim tamammıı? ee kocişin ne alcak kız sana doğum gününee bi planınız varmı pekii? eyiki doğdun mervişim nice yıllaraa :119:
sağar duymaz uydururneey doğum gününmü kuzum yarın seniiin ah yerim senii kocişi yarın akşam yollada sana topikte parti verelim tamammıı? ee kocişin ne alcak kız sana doğum gününee bi planınız varmı pekii? eyiki doğdun mervişim nice yıllaraa :119:
kiz dogum gunun kutlu olsun canimmmmm
eziiiiiiiikkkkkkk bi alyansın bilem yokmuydu senin bilseydim alırdım bit pazarından ben sanNe doğum günü kızz allah seni ne etmesinn
Geçti doğum günüm 10 marttı
kocişkom yemeğe götürdü beni bide çok şık bi alyans aldı
Hayırlısı gülüm hayırlısı hamile olduğuma sevinemiyorumkimerveeeeeeeeeeeem INSALLAH hamilesindir
kiz dogum gunun kutlu olsun canimmmmm
Hayırlısı gülüm hayırlısı hamile olduğuma sevinemiyorumki
Kaç günden beri neler çekiyorum bugün iyiyim çok şükür
Biraz kasık ağrım vardı ağlamaktan helak oldum çok dua ettim
sanada canıminanki tüm samimiyetimle tüm ihlasımla
Hayırlısı olsun hayalini kurmak bile çok güzel
Ne varsa tiwimde var zaten sağol tiwimm yaşlanıyoruzz yaa