bende bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum.mezun oldktan sonra sekreterlik yaptım ne alaka hemde hiç sewmeyerek yaptım ve sonunda bıraktım.şimdi iş arıyorum aynı zmandada açıköğretimden iktisat okuyorum.umarım mezun olduktan sonra kendi mesleğimi yapabilirim.
bende bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum.mezun oldktan sonra sekreterlik yaptım ne alaka hemde hiç sewmeyerek yaptım ve sonunda bıraktım.şimdi iş arıyorum aynı zmandada açıköğretimden iktisat okuyorum.umarım mezun olduktan sonra kendi mesleğimi yapabilirim.
muhasebe eğitimi aldım ama tercümanlık mesleğini yaptım fakat muhasebe bilgilerimde işe yaradı
şu an ise sigortacılıkla uğraşıyorum yeni yüzyılda kimse mesleğini ölünceye dek yapacak diye hiç bir ülke o garantiyi veremiyor
ticaret meslek lisesi muhasebe ardından ithalat ihracat yüksekokul ve işletme açıköğretimden mezun oldum 1 yıl iş aradım ithalat ihracatla ilgili bulamayınca sekreter olarak bir firmaya girdim 3,5 yılı geçti hala burdayım ve her işi yapıyorum severek değil mecbur olduğum için nasıl bir işte mutlu olabilirim onuda bilmiyorum artık iş deil insanların alvera dalavera içinde olması herşeyden soğutuyor insanı işini yap çek git ama öyle diil malesef
ben ekonomi mezunuyum eşimde işletme mezunu ikimizde finans sektöründeyiz, şanslı azınlıktanız galiba kaydirigubbakcemile2 ama iş arkadaşlarımın mezun oldukları bölümleri sıralarsam şöyle bir tablo çıkıyor;
çevre müh.
kimyager
gıda müh.
güzel sanatlar
vs.. vs... parasızlığın gözü kör olsun işte.
Selam
Ben de kimya mühendisiyim. Bir ilaç şirketine üretim mühendisi olarak girdim. Yani başlangıçta işimle mesleğim çok ilgiliydi. Şimdi üretimle ilgili bir yazılımın projesini yürütüyorum. ışim mesleğimle hem ilgili hem ilgisiz yani:)
gıda teknikeriyim,,yerel yönetimler bölümünü bitirmek üzereyim. işletmeye devam edeceğim.
anketörlük yaptım, sayım memurluğu yaptım. önmuhasebede çalıştım. şu an gıda üzerine çalışıyorum.
daha kaç parçaya bölüneceğim bilmiyorum.
fransızca öğrt. 2.sınıftayım,kurslarda ve özel olarak mesleğimi icra ediyorum:)çevirmenlik yapıyorum,işletme okuorm aynı zamanda şirketlerde dönem dönem çalışıorm dil ile ilgili olan bölümlerde:)
Bende üni.öğrencisiyim. Lise de mezun oldğumu alanda 1.buçuk sene çalıştım hem üni okudum hemde çalıştım. okulum 2.öğretmdi.
iş ve okul bir arada hayat daha dolu dolu olyr ark.lar. tavisye ederim.
Konaklama İşletmeciliği mezunuyum.Konaklama işletmesinde santral görevlisiyim.Kendi işimi yapıyorum,evet çok eğleniyorum bazen çok sınır oluyorum.Ah bi de şu vardiya olayı olmasa :S Kendime alanım dışı iş ARIYORUMM.bANKACILIK OLABİLİR,OTELCİLİK DIŞI RESEPSİYONİSTLİK OLABİLİR AMA ARIYORUMM
meslek yüksek okulu muhasebe ve işletme fakultesi mezunuyum
3 senedir ev kızı olarak
mesleğimi işsizlik nedeni ile sürdürmekteyim
mesleğimi seviyormuyum muamma :çok üzgünüm: