- 11 Aralık 2018
- 40.471
- 251.487
- 598
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
Tabi ki vip mercedes geliyordu almayaPeki sizi vize final için özel araçla alıyorlar mıydı yoksa kendi kendinize gidebiliyo muydunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki vip mercedes geliyordu almayaPeki sizi vize final için özel araçla alıyorlar mıydı yoksa kendi kendinize gidebiliyo muydunuz
Ailesiyle ortak iş yapan biriyle kesinlikle olmazVerecegi cevap belli, yok canim benim Bütcem ayri.ama asla ayri olmuyor. Uzun yillar evvel biri vardi alacagi Pede kadar kaynanasi karar veriyordu
Hayır biz üniversite mezunu olduğumuz için saat kavramımız var. Yüksekokul mezunları iki saat kaydırıyor. Lise ve altında hiç yok, onlar kafalarına göre deli dana gibi dolanıyor
Tabi ki vip mercedes geliyordu almaya
kızlar bi evlilikte eğitim düzeyi farkı sorun olur mu sorum bu
kız üniverste mezunu ama gercekcı olmak gerekırse de daha küçük ve muhafazakar bi ilde küçük bi üniversteden normal bi bölğmden mezun erkek ise lise mezunu memur ama bırakıp ticaretl ugraşmak istıyor
ynı blıyorum diyeceksiniz okumak değil kendını geliştirmek önemli diye ama ben genel olarak sorun olur mu onu merak edıyorum anlaşmaya gelincede bı ıkı saatlk gorusmelerde sıkıntı yok eglencelli ve anlaşılıyor gıbı ama ddaha cıddı ve evlılık ıcınde bu nasıl olur bılemıyorum fıkırerınızı merak edıyorum .
Benim eşim lise terk yani resmi olarak ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum. Bizim aramızda hiç sorun olmadı. Aynı aile ve kültür yapısından geliyoruz belki bunun etkisi vardır.kızlar bi evlilikte eğitim düzeyi farkı sorun olur mu sorum bu
kız üniverste mezunu ama gercekcı olmak gerekırse de daha küçük ve muhafazakar bi ilde küçük bi üniversteden normal bi bölğmden mezun erkek ise lise mezunu memur ama bırakıp ticaretl ugraşmak istıyor
ynı blıyorum diyeceksiniz okumak değil kendını geliştirmek önemli diye ama ben genel olarak sorun olur mu onu merak edıyorum anlaşmaya gelincede bı ıkı saatlk gorusmelerde sıkıntı yok eglencelli ve anlaşılıyor gıbı ama ddaha cıddı ve evlılık ıcınde bu nasıl olur bılemıyorum fıkırerınızı merak edıyorum .
O zaman benim sanayici, çok para kazanan ama ortaokulu zor bitirmiş akrabam bayağı kendini geliştirmiş demektir.Benim için kendini geliştirmek= kültürlenmek.
Kk’nın %90’ı için kendini geliştirmek= çok para kazanmak.
Bu tahmin edilebilir, avam espriyi yapacağını adım gibi bilmeme rağmen kafamdaki düşünceleri paylaşmak istemiştim zaten.fark etmiyor; şekil a:1
Evet deli dana gibi dolanıyorlar.espri yapmışsın ama gerçek.Hayır biz üniversite mezunu olduğumuz için saat kavramımız var. Yüksekokul mezunları iki saat kaydırıyor. Lise ve altında hiç yok, onlar kafalarına göre deli dana gibi dolanıyor
Eee ilk mesajlarda bunu yazmışsın sonra önemli değil demişsin.Hayır o okumak değil kendini geliştirmek önemli demiş. Ben okumanın yanında kendini geliştirmek önemli, okumamış bir insan kendini geliştirse de bir moka yaramaz diyorum
Evet o kadar düştü maalesef.Eğitim kalitesi bu kadar dustu mu yahu, sinav takip edebilmek basari sayiliyor?
İşte üniversite mezunu olsan okuduğunu anlardın. Şimdi hep iki saat rötarlıEee ilk mesajlarda bunu yazmışsın sonra önemli değil demişsin.
Taşra üniversitesi ve lise mezunu arasında eğitim farkı filan yok diyor, lincimi bekliyorum.
Bunu mu anladınız bravo gerçekten? O dediğin yerlere koskoca gün istediğin zaman gider gelirsin.her gün de açıktır.ihtiyacıni görmek için gidersin.üniversite ise bir tercihtir ve akademik takvim doğrultusunda belirli günlerde işlerini halledebilmen gerekir.neden eğitimin önemini anlayamadığınız her mesajınizda daha çok anlaşılıyor maalesef.cevap sorunun içinde derler ya sizinki de o hesapbelli saat araları en vurucu kısım :) çünkü günlük hayatta hepimiz akşam 5 ten sonra devlet dairesine gidiyoruz sabah 4 de esnafı döve döve iş yerini açtırıyoruz ya hayatında saat kavramıyla ilk defa kayıt zamanı tanıştı sanırım
işin gücün dalga yaİşte üniversite mezunu olsan okuduğunu anlardın. Şimdi hep iki saat rötarlı
Ferhans allah aşkına saçmalama git başkasına göz devir eğitimin önemini de üni hayatını da senden öğrenecek değilim normal hayattaki sorumluluklar akademik takvim takip etmekten daha zor çalışan çevresi olan kadınsın bunu sana burda biz mi öğretelim ? Kafana göre git nüfusa bakalım iş halledebiliyor musun hayatın her alanında düzen var belli saatlerde belli zaman aralıklarında bir şeyleri hallediyorsun zaten sen üniyi biraz fazla gözünde büyütmüşsün ya da o yaşa kadar kalkıp bi fatura bile ödemediğin için ilk hayatla orda karşılaşmışsın vize final takip etmek iki hocaya profa karşı kendini savunabilme becerisi için üniyi beklemene gerek yoktu yani bu laf kalabalığını git başka yerde yapBunu mu anladınız bravo gerçekten? O dediğin yerlere koskoca gün istediğin zaman gider gelirsin.her gün de açıktır.ihtiyacıni görmek için gidersin.üniversite ise bir tercihtir ve akademik takvim doğrultusunda belirli günlerde işlerini halledebilmen gerekir.neden eğitimin önemini anlayamadığınız her mesajınizda daha çok anlaşılıyor maalesef.cevap sorunun içinde derler ya sizinki de o hesap
Sence ben herhangi bir konuda seni ciddiye alır mıyım? Bak ciddi soruyorum, böyle bir ümidin var mı?işin gücün dalga ya
Siz ne cevap veriyorsunuz merak ettim?Bizde oluyor. Ben üniversite eşim lise mezunu her tartışmada benim üniversiteyi nasıl okuduğuma dair laflar ediyor. Bence aşağılık kompleksine gırıyo.
Lise terk biri resmi olarak ilkokul değil ortaokul mezunudur.Beni
Benim eşim lise terk yani resmi olarak ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum. Bizim aramızda hiç sorun olmadı. Aynı aile ve kültür yapısından geliyoruz belki bunun etkisi vardır.