eğitim farkı sorun olur mu

Normal bir üni normal bir bölüm = lise 5 başka bir şey değil

Normal bir üni normal bir bölüm = lise 5 başka bir şey değil
Hayır değil. Sırtında üniforma ile liseye gitmek ve öğretmenlerden ders dinlemekle; üniversiteye gidip ders dinlemek aynı şey değil. Farklı eğitim seviyelerinde dersi anlatan tarafların olaylara yaklaşımı ve anlatımı birbirinden farklı en başta.

Bir insan "ben üniversiteye gittim ancak bana hiçbir şey katmadı vb" diyorsa; gidende de bir sorun var demektir.

işte bak bu cevap aynı şey olduğunun kanıtı

Aynı şey dememiş mi, o da

tek çözümü blkı resmı olark hissedarlar ise herkesin kazancı ve harmacı ayrı olur ortak gıbı boyle oldugunu dusunmek ıstıyorum
Olmaz, neden olsun ? İşi kuran, bugüne getiren, müşteri bağlantıları kuran aile büyükleri. Belli bir maaş rakamında anlaşırlarsa ne âlâ.

Olmaz, neden olsun ? İşi kuran, bugüne getiren, müşteri bağlantıları kuran aile büyükleri. Belli bir maaş rakamında anlaşırlarsa ne âlâ.
aile buyuklerı derken dede yada amcalarla bu işin bi bağlantısı yok sdece zamanında onlarda bu işi yapıyomuş daha sonra babası yapmaya baslamıs sımdı oda emeklı olmus babasının bırıkım yaptıgı ısı o emeklı oldugu ıcın bu yurutuyor sadece baba faktoru var yanı gercı hıssesı yoksa doger kardeslerde aynı oranda
hısse meselesını sordum aslında boyle seyler konusmayı sevömıyorum deyıp acıklamadı var yada yok hıssem dıye

Böyle şeyler açıklamayı sevmeyen adam bana güven vermezdi.

bu maddı yonu rahatsız etmedenona nasl sorabılırım ailen gelire karışacak mı diyince de bi olmuyor sankı

Verecegi cevap belli, yok canim benim Bütcem ayri.ama asla ayri olmuyor. Uzun yillar evvel biri vardi alacagi Pede kadar kaynanasi karar veriyordu

E yok cünkü, belli bir geliri olmayacak cünkü. Harclik alacak, sonra sen kendine yeni kiyafet almak isteyince hele dur, is yerinde masraf var dicek

Hiçbir sorun olmaz,önemli olan anlaşabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…