• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitim farkı sorun olur mu

kızlar bi evlilikte eğitim düzeyi farkı sorun olur mu sorum bu
kız üniverste mezunu ama gercekcı olmak gerekırse de daha küçük ve muhafazakar bi ilde küçük bi üniversteden normal bi bölğmden mezun erkek ise lise mezunu memur ama bırakıp ticaretl ugraşmak istıyor
ynı blıyorum diyeceksiniz okumak değil kendını geliştirmek önemli diye ama ben genel olarak sorun olur mu onu merak edıyorum anlaşmaya gelincede bı ıkı saatlk gorusmelerde sıkıntı yok eglencelli ve anlaşılıyor gıbı ama ddaha cıddı ve evlılık ıcınde bu nasıl olur bılemıyorum fıkırerınızı merak edıyorum .
Normal bir üni normal bir bölüm = lise 5 başka bir şey değil

Normal bir üni normal bir bölüm = lise 5 başka bir şey değil
Hayır değil. Sırtında üniforma ile liseye gitmek ve öğretmenlerden ders dinlemekle; üniversiteye gidip ders dinlemek aynı şey değil. Farklı eğitim seviyelerinde dersi anlatan tarafların olaylara yaklaşımı ve anlatımı birbirinden farklı en başta.

Bir insan "ben üniversiteye gittim ancak bana hiçbir şey katmadı vb" diyorsa; gidende de bir sorun var demektir.

Hayır değil. Sırtında üniforma ile liseye gitmek ve öğretmenlerden ders dinlemekle; üniversiteye gidip ders dinlemek aynı şey değil. Farklı eğitim seviyelerinde dersi anlatan tarafların olaylara yaklaşımı ve anlatımı birbirinden farklı en başta.

Bir insan "ben üniversiteye gittim ancak bana hiçbir şey katmadı vb" diyorsa; gidende de bir sorun var demektir.
işte bak bu cevap aynı şey olduğunun kanıtı

Yooo öyle bir şey demeyeceğiz. Tam tersini diyeceğiz.

Ülkede eğitim seviyesi zaten yerlerde. Bırakın lise mezununu üniversite mezunları bile kendini geliştiremiyor. Yerinde sayan bir üniversite mezunu ile bir lise mezunu anlaşabilir de tabi. Ama kendini geliştirmiş, okurken ve sonrasında aktif bir hayat yaşamış birine lise mezunu isterse dünyanın en gelişmiş insanı olsun, yetmez, yetemez.
Aynı şey dememiş mi, o da

Olmaz, neden olsun ? İşi kuran, bugüne getiren, müşteri bağlantıları kuran aile büyükleri. Belli bir maaş rakamında anlaşırlarsa ne âlâ.
aile buyuklerı derken dede yada amcalarla bu işin bi bağlantısı yok sdece zamanında onlarda bu işi yapıyomuş daha sonra babası yapmaya baslamıs sımdı oda emeklı olmus babasının bırıkım yaptıgı ısı o emeklı oldugu ıcın bu yurutuyor sadece baba faktoru var yanı gercı hıssesı yoksa doger kardeslerde aynı oranda
hısse meselesını sordum aslında boyle seyler konusmayı sevömıyorum deyıp acıklamadı var yada yok hıssem dıye

aile buyuklerı derken dede yada amcalarla bu işin bi bağlantısı yok sdece zamanında onlarda bu işi yapıyomuş daha sonra babası yapmaya baslamıs sımdı oda emeklı olmus babasının bırıkım yaptıgı ısı o emeklı oldugu ıcın bu yurutuyor sadece baba faktoru var yanı gercı hıssesı yoksa doger kardeslerde aynı oranda
hısse meselesını sordum aslında boyle seyler konusmayı sevömıyorum deyıp acıklamadı var yada yok hıssem dıye

Böyle şeyler açıklamayı sevmeyen adam bana güven vermezdi.

bu maddı yonu rahatsız etmedenona nasl sorabılırım ailen gelire karışacak mı diyince de bi olmuyor sankı

Verecegi cevap belli, yok canim benim Bütcem ayri.ama asla ayri olmuyor. Uzun yillar evvel biri vardi alacagi Pede kadar kaynanasi karar veriyordu

E yok cünkü, belli bir geliri olmayacak cünkü. Harclik alacak, sonra sen kendine yeni kiyafet almak isteyince hele dur, is yerinde masraf var dicek

kızlar bi evlilikte eğitim düzeyi farkı sorun olur mu sorum bu
kız üniverste mezunu ama gercekcı olmak gerekırse de daha küçük ve muhafazakar bi ilde küçük bi üniversteden normal bi bölğmden mezun erkek ise lise mezunu memur ama bırakıp ticaretl ugraşmak istıyor
ynı blıyorum diyeceksiniz okumak değil kendını geliştirmek önemli diye ama ben genel olarak sorun olur mu onu merak edıyorum anlaşmaya gelincede bı ıkı saatlk gorusmelerde sıkıntı yok eglencelli ve anlaşılıyor gıbı ama ddaha cıddı ve evlılık ıcınde bu nasıl olur bılemıyorum fıkırerınızı merak edıyorum .
Hiçbir sorun olmaz,önemli olan anlaşabilmek.

Back