- 10 Temmuz 2007
- 91
- 0
- Konu Sahibi uslanmaz2.9
bunu yazmayı düşündüm ama hep vazgeçtim insan yazarken bile acı hissediyo içinde sonunda yazmak istedim hiç bir şey için değmediğini anlatmak istedim bundan 2 sene önce temmuz ayında tanıştık tam manasıyla yoksa ben onu daha önceden yani ünv. dönemimden tanıyodum aynı okuldaydık ama ben bi alt dönemdim dolayısıyla okulda hiç tanışma fırsatımız olmadı sınav saatlerimiz bile farklıydı onu tesadüfen okul bahçesinde bankta otururken gördüm çok masum gelmişti bana(hiçte öle değilmiş) yüzü yürüyüşü her şeyi farklıydı öle allım ballım biri değildi ama ne bilim benim saplantım olmuştu ilk sınıf ciddiye almadık alamazdıkta zaten bi erkek arkadaşım vardı ama onu sevmiyordum onun ayrılmasını bekledim ölede oldu bunu ben yapmak istemedim kırılırdı onun bi gün benden ayrılacağı herhalinden belliydi okul yaz dönemindeyken ayrıldık ayrıldığı zaman aklıma koymuştum diğerini olursa o olmassa okul dönemimden kimse olmaz demiştim çünkü ayrıldığım benim için çok sorun oldu bütün arkadaşlarla aramı açtı nitekim ikinci sınıfta hepsiyle aramı düzelttim başlar başlamaz onu aradı gözlerim okulu takmıyodum çünkü derslerim iyiydi hocalarlada aram iyiydi nerdeyse bütün derdimiz onu bulmak oldu ben ve benim arkadaşlarımın 2 ay geçti okul baaşlayalı ama ben hiç görmedim onu kesin dedik ya askere gitti yada evlendi burdan gitti ben ailemden uzakta okuyodum okuduğum yerde küçük bi yerdi iş imkanı falan yok ondan bu düşüncelere kapıldık ümidimi kesmeye başladım bi akşam bankadan para çekmeye gittik akşam dokuz gibiydi tam bankamatiğe geçtim bide baktım ki arkamdan 3 kızla geçiyo şaşkınlıktan gözden kaybolana kadar onları izledik da takip ettik sanırım o gün sevinçten uçmuştum aynı şehirde olduğumuz yetiyodu yanındaki kızları hiç hesaba katmadım kimdiler mesela düşünmedim bile ondan sonra uzun süre yine karşılaşamadık bi kere okuldan dönerken bi baktım karşıdan geliyo hiç bişey diyemedim ölece yanımdan usulca geçti ben baka kaldım en yakın karşılaşmamız bu oldu söylemek istedim ama nebilim yapmadım okul bitmeye yaklaştı ne görebiliyom gerçi görsemde arabayla geçiyo artık bitti sayılır son bi kez görmeyi çok istedim göremedim artık aynı şehirde bile değiliz bi kaç gün geçti bende onu unutmak gibi bi çaba yok aksine artıyo gibime geldi bende pek kimsenin yapmica bişeyi yaptım mektup gönderdim ona içine numaramı yazdım zaten o zamanlar yanımda akıllımdan başka kimse yoktu onunda bi çok sorunu olduğu için ben hep yanlız kalıyordum böle bişey yaptım pişman olmadım 1 ay geçti ne arayan var ne soraan mektubu çalıştığı işyerine gönderdim aders bilmiyodum üstelik sedece semtini yazdım bide işyeri adını başka bişey yok ulaşmadı sandık artık umutlanmanın bi anlamı yoktu. o akşam abim benden telefon istedi normalde ben fazla kullanmazdım arkadaşlarıyla msjlaşcakmış bende verdim beni çağırdı seni yabancı bi numara arıyo dedi normalde öle yabancı numaralara cvp vermem vede beni yabancı numara aramaz açtım merhaba ben oyum diyince şok oldum kapattım telefonu yüzüne tabi lafta söledim çünkü arkadaşlarımın benimle dalga geçiyolar dedik ardından bi msj geldi çok incesin ben oyum ama konuşmak istemiyosan diyebilirdin yüzüme kapatmana gerek yoktu yazıyodu bendeki cevaba bakın sen hangi arkadaşımsın oda mektubun içinde ne olduğunu söledi ben yine inanmadım onun olduğuna olabilir mektup başkalarının elinede geçmiş olabilirdi bütün onun hakkında bildiklerimi bilmemezlikten gelerek sordum sanırım karşımdaki oydu msjlaşmaya başladık birbirimizi tanımaya başladık ben 19 yaşındaydım hemen hemen konuşmuyoduk çünkü ben cesaret edemedim konuşmaya onu bulduğuma inanamıyodum bile normal birbirimizi tanımaya çalışırken bi ara telefonu kapandı açılır dedim bekledim bi iki gün açılmadı o zamanlar ben mecbur okula gitcektim çıktı almam gerekiyodu aynı şehirde olcaktık oraya gittiğimde oda çalışmak için başka yere gitmiş 1 hafta kaldım ve o yoktu döndüm geri geldim o zamandan uzun bir süre sonra bi akşam tam yatıcam msj geldi ondan nasılın die soruyo bende çok düşüncelisin dedim daha o gece bütün gün bakmadım telefona sorunlarım falan var yazmıştı. velhasıl başladık tekrar msjlaşmayabenden resim istedi uzun bir zamandan sonra gönderdim birbirimize daha çok alıştık artık arayıp konuşuyodukta o artık çalışmaya gittiği yerden geri dönmeye karar verdi döndüde çok sevinmiş çalıştığı yer hiç hoşuma gitmiyodu her neyse o döndükten sonra daha çok alıştık birbirimize benimde oraya gitme vaktim yaklaştı çok tuhaf olmuştum çünkü ben onu tanıyorum o beni tanımıyor sadece resimde gördü gitme vaktim geldi oraya indim otobüste vakit nasıl geçti anlamadık tek sebep aslında o değildi okul arkadaşlarımızıda görcektik kararlaştırıp aynı zamanda gittik oraya daha kimseyle buluşmadan onu aradım amacım süpriz yapmaktı telefonu bi bayan açtı bende istem dışı kapattım tekrar aradım onu sordum karşımdaki meğersem ablasıymış bi süre telefonun kendisinde kalıcağını söledi bende tamam dedim bütün süpriz gitmişti neyse arkadaşlarla buluşup okula gittik diğerlerinide gördük baya vakit geçirdik en son bi kaç büyükleri ziyarete çıktık kaldırımda ilerlerken bi baktım karşıdan geliyo arkadaş dedi hadi yanına gidelim diye ben onun beni tanımasını bekledim tanımadı ölece geçti gitti elimdeki fırsatı o an bıraktım telefonu ablasında olduğu için arayamıyorumda içim içimi yiyo ikinci gün oldu sabah kalktık işlerimizi halletmeye gittik erkenden hallettik ama benim bi işim uzun sürdü halledemedik bikaç gün sonraya kaldık bizde başladık arkadaşlarla gezmeye o çalışıyodu görme ihtimalim yoktu gündüz bizim arkadaş daha danamayıp ablasını aradı ((ablasıda kesin beni sanıyodur ne rezillik)) ona ulaşabileceğimiz bi numara istedi oda tuttu abisinin numarasını verdi ben ablasını arayamıyorum abisini nasıl aricam bizim arkadaş ben ararım dedi ben hiç karışmadım onunlada konuş dedim oda abisini arayıp onu istedi oda ilk tanımadı kimsin falan derken ben kız arkadaşının arkadaşıyım o burda demiş tabi o inanmamış ben sadece o kadarını söyleyeyim demiş kapatmış bi kaç dakika sonra diğer hattından beni aradı seni görmek istiyorum çıkabilirmisin dedi çıkamam dedim sadece bi kaç dakikalığına dedi bende tamam dedim bi baktım orda bekliyo yaklaştım ben oyum dedim beni tanımadı resimle çok farkınız var dedi normalde çok güzelsin demezmi ben tanıdığım için sorun olmadı tanıştık ben geri döndüm hemen o saatte orada dışarda olmak istemedim yarın gezelim mi dedi ona sinirli olduğum için bakarız dedim başka ne dicem sabah oldu bizim diğer arkadaş geldi hep beraber kahvaltı falan yaptık o sırada beni aradı buluşcakmıyız die bende tamam buluşulım dedim gittik arkadaşlarla dediği yere bizimkiler tek bıraktı sizin konuşcaklarınız vardır die neden haber vermediğimi sordu bende hemen cevabı yapıştırdım bana kalsa hiç haber vermeden çekip gidecektim diye kızdı ama haksız olduğu için sesi çıkmadı konuştuk diğer gün geri dönücektim vedalaştık o zaman insana yetmiyo hiç geçmesin istiyosunuz ama en hızlı geçen an o zaman oluyo. sabah gitcem için mutsuzdum kalktık bindik otobüse akıllı ben ve arkadaşım yarıya kadar gittik otobüs değiştircemiz yerde tuttuk geri döndük diğerleri gitti aslında benim dönmek gibi bi fikrim yoktu arkadaş çeldi aklımı gittik onu aradım dışarı gel görüşelim dedim dalga geçme dedi ne dalgası dedim orda olduğumu söledim inanmaadı bulunduğum yeri söledim gel görürsün dedim geldi nie gitmedin dedi gittim ama döndüm dedim onun için döndüğümü sölemedim bişey unutmuşum onu almaya döndüm dedim(( onunda morali bozuktu çünkü ben hemen hemen iki günü ondan habersiz geçirmiştim)) çok sevinmişti yarın akşam tamamen dönücem dedim olsun dedi bi gün bi gündür sabahtan akşama kadar beraber vakit geçirdik gitmeme yarım saat kala elimi tuttu heyecanlanmıştım farklı bi duygu. bindik geldik bu sefer içim rahattı biraz daha fazla tanıma şansımız olmuştu artık düzenli bi ilişkimiz vardı normal ilerlerken bi ara işten ayrıldı ve benim hiç istemediğim işe girdi o işe girdiğini söyleyince ilk aklıma gelen onu kaybetmekti hayatım boyunca oldum olası bu işten nefret ettim yapanlara saygım var ama onun yapmasını istemiyodum. sonuçta orası küçük elini sallasan her yer iş kaynamıyor başka bi iş bulunca ordan çıkıcam sözüyle başladı bu işe araba kullandığı için gündüz hiç musait olmuyordu bizde akşamları konuşuyorduk en son dayanamayıp buraya geldi akıllım benim gibi süpriz yapmak istemiş ama sonuçta çalıştığım için biraz sorun oldu haftasonu geldigi içinde izin sorunum oldu doğru dürüst görmedim bile sinirim bozuldu pazar günü gidecekti yol etmeye gittim ama araba kalkmasını beklemedim gidişleri seyretmek hoşuma gitmiyo nedense onu orda bıraktım döndüm akşam msj geldi ondandı gidemedim diye bi msj çok sevinmiştim sabah hemen kalktım işe gitmedim doğru onun yanına gittim bütün günü ele ele dolaşarak geçirdik uzun süredir o kadar güzel gün geçirmemiştim akşam geri dönücekti ayrıldık o döndü. hemen hemen her gün konuşarak msj laşarak vakit geçiriyoduk o hala benim istemediğim işte çalışıyor ısrar etmeme rağmen başka iş bul diye bulamıyordu buraya geldiğinde temmuz du 1 sene olmuştu tanışalı kasım ayı geldi biz yine hergün konuşuyoruz bi gün oldu onu arıyorum cevap veren yok içimden öle kötü düşünce geçmedi çünkü iş yüzünden telefonunu açmazdı gerçi açmadığı zaman meşgule alırdıki ben anlayayım musaitt olmadığını bu sefer hiç birini yapmadı aramalarıma ne cevap veriyo ne meşgule alıyo 1 gün öle geçti ikinci gün oldu yine aynısı içimi bi huzursuzluk kapladı bişey oldu sandım msj atıyorum yine cevap yok ne yapcağımı bilemez oldum uzaksınızda elinizden hiç bişey gelmiyo bir hafta böle sürdü tekrar aradım açtı açmasını beklemiyordum hemen sordum ne oldu neden açmadın msjlarıma cevap vermedin diye bana kafam çok karışık dedi hemen orda anladım bişeyler olduğunu ama yoktur yapmaz o dedim sonra konuşuruz dedi kapattı hiç bişey öğrenmedim tekrar aradım açmadı msj gönderdim neyin var die bana verdiği cevap"""seni hayatım boyunca unutmicam tanıdıklarım arasında bu kadar farklı bi tek sen varsın ama olmuyo artık""" bune dedim ayrılıktı herhalinden belliydi başkaları için ama ben anlamak istemedim sebep ne dedim"""uzaklık dedi ayrı şehirlerde olmak bitmesi için bi sebepmiş ama hala seviyormuş"""böle şaçmalık bişey sevmek heralde çabalamama rağmen aklına koymuştu ayrıldık buna alışmam aylarımı aldı. daha sonra haberlerini aldım şu an bi kız arkadaşı varmış. geçen gün msn sine girdim kendimi silmek için bende şifresi falan vardı açtım hemen ileti geldi aşkım bebeğim nasılsın die şok oldum ben o değilim dedim kız bana senkimsin dedi kim olduğumu sölemedim kızın msn adresine bi baktım bulunduğum ilin plaka kodu kıza sen ....... musun die sordum evet dedi şok oldum şu an burdamısın dedim adres istedi kız benim bulunduğum evin iki sokak yukarısında oda zavallım benim gibi onun olduğu okulda okuyomuş orda tanışmış hiç bişeyden habersiz insan dışı bişeyle arkadaşlık ettiğinin farkında değil bide savunuyor ben gidip konuşmak istedim ama sonra vazgeçtim sonunun benim gibi olmasını istemem uzaklık veya saçma sapan nedenler ayrılığın sebebi olamaaz ben bunu biliyodum başka biri olduğunuda biliyodum bi gün yüzüne tükürmeyi çok isterdim bu arada bu ağustos ta okula gitcem yani onun bulunduğu şehre umarım görmem.......:a015: