eğer sevmek buysa sakın yaşamayın(yaşanmış)

sen tam bir manyak 'sın bu ne be buda hikayemi aptalca bişii boş yere zaman kaybettirme insanlaraaa ...
bende gercekten önemli bir hikaye sanmıştım saçma sapan........
yazzıkki buna bu kadar zaman ayırmışsın ve insanlarıda hikaye diyerek okutmaya çalışmışsınn..

sen tam bir manyak 'sın bu ne be buda hikayemi aptalca bişii boş yere zaman kaybettirme insanlaraaa ...
yazzıkki buna bu kadar zaman ayırmışsın ve insanlarıda hikaye diyerek okutmaya çalışmışsınn..

:1shok::Roflol::Roflol::Roflol:
konu basligina tikladim ilk bu msji gordum, sonra ilk msj baktim cok uzun soyle bi goz attim msjlara anladim zaten bu saatte okumadim bu kadar uzun konuyu valla.......lakin bu msj a koptum ya:Roflol:

bida bana yorum yapma yapcaksanda insan gibi yap ne o aptal falan zorlamı okuttuk sana silahmı dayadık başına okuyacaksın die hikayemi yazarken sana sorcak değilim nası bi hikaye yazsam die o kadar yaş farkı var aramızda bişey demek istemiyorum sana görüşmemek üzere

X