• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Bende oyle dusunuyorum hatta basligi bulamadimi felan diye geliyor aklima:)
Ama bildirim gidiyor canım, bildirimden bulur konuyu diye düşünüyorum, konu açtı resim yükledi, başka konulara da bakıyor ama henüz kendi konusuna bakmadı bize de bekleyin dedi valla çatladık :)

Soğan kürü ve kanama konusuna bakıyorsun ama buraya bişey yazmıyorsun merakta kaldık?

İnşallah hamilesin.Rabbim isteyen Herkese versin.Hamilesin gibi canım hayırlı olsun bende Şuan çok sevindim senin adına

Bayan bir daha yazmamış daha önce de böyle bir konu açmıştı diye hatırlıyorum merak ettim

Kaç sayfa okudum meraktan. Ama hanımefendi online olmasına rağmen kaç saattir bir şey yazmamış. Alay eder gibi.
Ayıp ya gerçekten ayıp. Soğan kürü ile ilgili sayfayı geziyor şimdi. :KK20: İnsan onca mesaja bir karşılık verir. Bunca kişiden dua alacağına beddua alacak şimdi :sinirli:

Mesaj atmadığı için bizle dalga mı geçiyor demeye başladım ama çok saçma bence anlamadim

Ben de merak ettim fake degildir umarim cunku gercekten tuylerim urpermisti testteki cift cizgiyi gorunce bu konuda da fake konular acilabiliyorsa cok yazik

Back