Bende oyle dusunuyorum hatta basligi bulamadimi felan diye geliyor aklima:)Bu konuda fake olmaz ya o kadar da değildir herhalde ama başka konularda dolaşıyor, yeni üye bilmiyor belki diye düşünmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle dusunuyorum hatta basligi bulamadimi felan diye geliyor aklima:)Bu konuda fake olmaz ya o kadar da değildir herhalde ama başka konularda dolaşıyor, yeni üye bilmiyor belki diye düşünmek istiyorum
Ama bildirim gidiyor canım, bildirimden bulur konuyu diye düşünüyorum, konu açtı resim yükledi, başka konulara da bakıyor ama henüz kendi konusuna bakmadı bize de bekleyin dedi valla çatladık :)Bende oyle dusunuyorum hatta basligi bulamadimi felan diye geliyor aklima:)
Bakalim cikar kokusu illaki:)Ama bildirim gidiyor canım, bildirimden bulur konuyu diye düşünüyorum, konu açtı resim yükledi, başka konulara da bakıyor ama henüz kendi konusuna bakmadı bize de bekleyin dedi valla çatladık :)
MasaAllah subhanAllah umutlandirmak istemem ama hamilesin galiba cnm hemen ama hemen kan vermelisin
gitmeyin biyere bekleyin beni emi kızlar sonuç için göstercem size