• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herkese.Ben 20 yıllık eliyim çocugum olmadı eşimde bende hep temiz çıktık muayenelerden hep istedim hep sabrettim ve bu kadınlar kulubunu uzunca bir süredir takip ediyorum.Yanlız değilmişim burda birini hamile oldığunu okuyunca nasıl seviniyordum anlatamam eşimde bana gülüyordu sanane elin çocuğundan hamilesinden.Size inanın çok dua ediyordum kardeşin kardeşine duası rabbim katında makbul oluyor.Şimdi asıl mesele size sormak göstermek istediğim testim var nolur banada dua edin ve yorum yapın bu nedir.Ben geçen ay adet gördüm 3 gün yeni adetime 2 gün var test yaptım öylesine ovulasyon testi almıstım onların içinde hamilelik testi vardı olcağı yokya iki cizgi cıktı ama belirgin deyil nedir allahım ne yapayım kan tahlilimi hemen gideyim yoksa birazdaha bekliyeyimmi yardım edin kızlar öpüyorum hepinizi.E biraz karışık oldu kusura bakmayın.
İnşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşursun .. benim testlerim de söylediğin gibiydi .bir çizgi net diğeri belli belirsiz. 3 kere bu şekilde oldu . Boşuna umutlanmanı istemem ama hemen bir kan testi yaptirmalisin.

yok ondan takıldımya geçen adetin 3 günoldum kesildi kısa sürdü dahada 2 gün var adetime kafam karıştı bide üstüne görme deniyor ya öyle bir seymi
Yaaa icim cizz etti .seni umutlandirmak istemiyorum ,değilsen büyük yikim olur ama aynı şeyi bende yaşadım ve hamileydim.

Aynen ya acaba sonuc kotude o yuzden mi yazmiyo allah korusun :KK17:_
Hic sanmam, dikkat et daha idrar damlatilan yerdeki idrarin tamami cekilmemis bile cift cizgi cikmis kabak gibi, muhtemelen epeyce buyuk bir bebek bu. Zaten kn testi degil yine eczaneden idrar testi alacakti. Yeni uye acaba bakmayi felan mi bilmiyor nedir...

Ayyy nerde kaldı bu abla bende gördüm pozitifffff :)))
İnşallah ablacım kandada doğru şekilde çıkarda bebiş gelir :KK68:

[QUOTE="kirmizigitar, post: 50655650, member: 2750sanmam, dikkat et daha idrar damlatilan yerdeki idrarin tamami cekilmemis bile cift cizgi cikmis kabak gibi, muhtemelen epeyce buyuk bir bebek bu. Zaten kn testi degil yine eczaneden idrar testi alacakti. Yeni uye acaba bakmayi felan mi bilmiyor nedir...[/QUOTE]
Nasil ulascaz ki ozelden mesaj atalim bi sansimizi deneyelim olmazsa

Hikayeni okuduktan sonra inşallahh hamilesindir diye yürekten geçirdim :) ümit vermek gibi olmasın ama benimde testim tam bu şekildeydi ve şuan evladım karşımda uyuyor :) Allahım inşallah yüzüne güler de sende sağlıkla sağsalim yavrunu kucağına alırsın :)

[QUOTE="kirmizigitar, post: 50655650, member: 2750sanmam, dikkat et daha idrar damlatilan yerdeki idrarin tamami cekilmemis bile cift cizgi cikmis kabak gibi, muhtemelen epeyce buyuk bir bebek bu. Zaten kn testi degil yine eczaneden idrar testi alacakti. Yeni uye acaba bakmayi felan mi bilmiyor nedir...
Nasil ulascaz ki ozelden mesaj atalim bi sansimizi deneyelim olmazsa[/QUOTE]
Attim ama donmuyo:)

Hikayeni okudumm adete içim eridiii 20 yıl dilekolayy sabır demek özlem hasret demek. Allah yardımcın olsunnn testin pozitif kan testiyle kesinleştir. Dualarım seninleeee inşallaaahhhhhhhh inşallahhhh hamilesindirrr

Allahim herkes burda merakla bekliyor:KK46::anneadayı:bnde takipteyim ins guzel haberlerle gelir:anne:

Resmen tuylerim urperdi testi gorunce umarim bi hata yoktur ve umarim hamilesindir:)

Back