• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Hamile kalmak için ınofolic kullanan var mı ??? Doktora gittim kontrol için hamile kalmak istiyorum dedim bna ınofolic verdi Şimdiden teşekkürler. Kullanıp hamile olan var mı

Kizlar 1sene once kurtaj oldum hala bebegim olmuyor nedendir acaba bi oglum var 5yasinda hemen hamile kalmistim ama simdi ugrasiyorum ugrasiyorum olmuyor ne yaomaliyim cok kotu hssedyrm psklojim cok bozuldu
Doktorlr dusuklerin yuzde 50 si prolaktin yukseklignden oluyo dyo baktirdinmi hormonlrina cnm hamilelerde de yukselir

Hamile kalmak için ınofolic kullanan var mı ??? Doktora gittim kontrol için hamile kalmak istiyorum dedim bna ınofolic verdi Şimdiden teşekkürler. Kullanıp hamile olan var mı

Evet ben 3 ay Inofolic kullandiktan donra hamile kaldim. Yumurta catlamasina cok yardimci oldu.
Toz olandan kullandim ben.

Kucuk kistler dedigi muhtemelen pko'dur ve onun bir ilaci yok.
Inofolic de pko'lularda yumurtlamayi destekleyen bir ilac. Ben ciddi anlamda faydasini gormustum. Duzenli kullanmaya calisin.
Sabah akşam aç karnına 2 kez kullanıyorum aynı saatlerde alıyorum 1inci kutu bitmek üzere hatta adet olursan üçüncü günü gel dedi olmazsan 1 hafta sonra gel dedi

Kucuk kistler dedigi muhtemelen pko'dur ve onun bir ilaci yok.
Inofolic de pko'lularda yumurtlamayi destekleyen bir ilac. Ben ciddi anlamda faydasini gormustum. Duzenli kullanmaya calisin.
ben supradyn allday kullandığım için inofoliği bıraktım maalesef.böyle de bişey olduğu yok ama kontrole gideceğim ne zamandan beri ilaç kullanıyorum.

Kızlar konu sahibi hamile mi değilmi valla bütün mesajları okuyamadım sonuç nedir ??

Back