- 8 Kasım 2013
- 1.009
- 1
- 1.007
- 358
Sanırım size yazmamış. Konu sahibine cevap yazmış arkadaş. Sizin için kimse hamilesiniz diyemez. Adet gününüzü bekleyin bencePeki ne kadar eminsiniz hamile olduğuma dair test yapsam hemen belli olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım size yazmamış. Konu sahibine cevap yazmış arkadaş. Sizin için kimse hamilesiniz diyemez. Adet gününüzü bekleyin bencePeki ne kadar eminsiniz hamile olduğuma dair test yapsam hemen belli olur mu?
Teşekkür ederimSanırım size yazmamış. Konu sahibine cevap yazmış arkadaş. Sizin için kimse hamilesiniz diyemez. Adet gününüzü bekleyin bence
Forumda bununla ilgili baslik bulabilirsin inofolic in cok faydasini gormus bazilariHamile kalmak için ınofolic kullanan var mı ??? Doktora gittim kontrol için hamile kalmak istiyorum dedim bna ınofolic verdi Şimdiden teşekkürler. Kullanıp hamile olan var mı
Yeni katıldım teşekkürlerForumda bununla ilgili baslik bulabilirsin inofolic in cok faydasini gormus bazilari
Doktorlr dusuklerin yuzde 50 si prolaktin yukseklignden oluyo dyo baktirdinmi hormonlrina cnm hamilelerde de yukselirKizlar 1sene once kurtaj oldum hala bebegim olmuyor nedendir acaba bi oglum var 5yasinda hemen hamile kalmistim ama simdi ugrasiyorum ugrasiyorum olmuyor ne yaomaliyim cok kotu hssedyrm psklojim cok bozuldu
evet hemen belli olur önce evde sonra sağlık kuruluşunda tahl,l yaptırınız.Peki ne kadar eminsiniz hamile olduğuma dair test yapsam hemen belli olur mu?
Hamile kalmak için ınofolic kullanan var mı ??? Doktora gittim kontrol için hamile kalmak istiyorum dedim bna ınofolic verdi Şimdiden teşekkürler. Kullanıp hamile olan var mı
İlginiz için teşekkür ederim adet günümü bekleyim daha sonra test yaparımevet hemen belli olur önce evde sonra sağlık kuruluşunda tahl,l yaptırınız.
bnde toz olandan kullanıyorum doktor kontrolde ufak kistler var dedi ama onun için bse yazmadıEvet ben 3 ay Inofolic kullandiktan donra hamile kaldim. Yumurta catlamasina cok yardimci oldu.
Toz olandan kullandim ben.
Evet
bnde toz olandan kullanıyorum doktor kontrolde ufak kistler var dedi ama onun için bse yazmadı
Sabah akşam aç karnına 2 kez kullanıyorum aynı saatlerde alıyorum 1inci kutu bitmek üzere hatta adet olursan üçüncü günü gel dedi olmazsan 1 hafta sonra gel dediKucuk kistler dedigi muhtemelen pko'dur ve onun bir ilaci yok.
Inofolic de pko'lularda yumurtlamayi destekleyen bir ilac. Ben ciddi anlamda faydasini gormustum. Duzenli kullanmaya calisin.
ben supradyn allday kullandığım için inofoliği bıraktım maalesef.böyle de bişey olduğu yok ama kontrole gideceğim ne zamandan beri ilaç kullanıyorum.Kucuk kistler dedigi muhtemelen pko'dur ve onun bir ilaci yok.
Inofolic de pko'lularda yumurtlamayi destekleyen bir ilac. Ben ciddi anlamda faydasini gormustum. Duzenli kullanmaya calisin.
Sabah akşam aç karnına 2 kez kullanıyorum aynı saatlerde alıyorum 1inci kutu bitmek üzere hatta adet olursan üçüncü günü gel dedi olmazsan 1 hafta sonra gel dedi
ben supradyn allday kullandığım için inofoliği bıraktım maalesef.böyle de bişey olduğu yok ama kontrole gideceğim ne zamandan beri ilaç kullanıyorum.
i günde 2 kezBen sabah aksam 1er tane kullaniyordum 2ser kullanmadim. Insallah faydasini gorursun sen de.
yani sabah 1 akşam bi demek istedim inşllhBen sabah aksam 1er tane kullaniyordum 2ser kullanmadim. Insallah faydasini gorursun sen de.
Evet sekerim hamileymis oyle dyoKızlar konu sahibi hamile mi değilmi valla bütün mesajları okuyamadım sonuç nedir ??
yani sabah 1 akşam bi demek istedim inşllh