• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Hiiiiim olabilir canim benim de yengem cektircekti de doktor adetliyken cagirmisti o zaman demek ki adetliyken muayene edip sonra mi gun veriyolar acaba
Olabilir canım... kan tahlili veya ultrason için cagirabilir. Genelde adet olunca gel diyorlar ona göre devamına bakılıyor.

Slm arkadaslar ben ayin 19 da adet oldum bu durumda yumurtlama gunum ne zaman oluyo bn hesapliyorum ama bi turlu anlayamadim hesaplamamdan

Slm arkadaslar ben ayin 19 da adet oldum bu durumda yumurtlama gunum ne zaman oluyo bn hesapliyorum ama bi turlu anlayamadim hesaplamamdan

2 adetinin ortasına gelir 28 günde bir regl oluyosan 14. Günün yumurtlama günündür muhtemelen..

Yumurta akı görmen lazım yumurtan çatladığında zaten takip et akıntılarını lavaboda ;)

Ovülasyon testi de kullanabilirsin arkadaşım..

2 adetinin ortasına gelir 28 günde bir regl oluyosan 14. Günün yumurtlama günündür muhtemelen..

Yumurta akı görmen lazım yumurtan çatladığında zaten takip et akıntılarını lavaboda :KK66:

Gunaydin ben 25 gunde bi adet oluyorm akinti nasil oluyo iki gundr baya akintim var

Yumurta akı görmen lazım yumurtan çatladığında zaten takip et akıntılarını lavaboda :KK66:

Bide ovulasyin testi ne ne zaman yapilir nasil yapilir bilmiyorm :KK43:

Supradyn'in hamilelik uzerinde etkisi mi var ki? Ilk defa duydum da.
daha doğrusu bünyemi kuvvetlendiriyor.sanırsam hep d vitaminim düşük benimde gizli şeker var. içindeki vitaminlerle biraz olsun solunum yolları hastalıklarına karşı korunuyorum.d vitamini devit ampul kullandım baştanda iyi geldi gibi fakat fazla tutunamayıp adetle gittiğini düşünüyorum kanımız yenileniyor her adette ve ben bitkin düşüyorum.d yi geçtim vitamin mi kalır?

daha doğrusu bünyemi kuvvetlendiriyor.sanırsam hep d vitaminim düşük benimde gizli şeker var. içindeki vitaminlerle biraz olsun solunum yolları hastalıklarına karşı korunuyorum.d vitamini devit ampul kullandım baştanda iyi geldi gibi fakat fazla tutunamayıp adetle gittiğini düşünüyorum kanımız yenileniyor her adette ve ben bitkin düşüyorum.d yi geçtim vitamin mi kalır?

Anladim cok gecmis olsun.
Hamilelikte bu tarz vitaminler kullaniliyor mu diye merak ediyorum ben de. Hamile kaldigimdan beri enerjim epey dusuk.

Anladim cok gecmis olsun.
Hamilelikte bu tarz vitaminler kullaniliyor mu diye merak ediyorum ben de. Hamile kaldigimdan beri enerjim epey dusuk.
bizim arkadaşta öyle görsen çok bitkin sanırsın hiç vitamin hapı içmiyor birde çok iştahsız.hep uykusu geliyor.

Merhabalar ben 6 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor bir kez düşük yaşadım o bile 3 sene önce.. geçen yaz bi doktora gideyim dedim çikolata kistim varmış bir daha da gitmedim.. şimdi soğan suyu ve hayıt tohumuna başladım 4 gün oluyor ve günüme 1 hafta olduğu halde adet oldum ama kesmiyeceğim ikisine de devam adetim bitince de hacamat yaptıracağım kısmetse bir de 41 gün Meryem süresi okuyacağım inşallah şimdilik bunlar var aklımda olacak Allah'ımın izniyle ben inanıyorum

Merhabalar ben 6 yıllık evliyim ve bebeğim olmuyor bir kez düşük yaşadım o bile 3 sene önce.. geçen yaz bi doktora gideyim dedim çikolata kistim varmış bir daha da gitmedim.. şimdi soğan suyu ve hayıt tohumuna başladım 4 gün oluyor ve günüme 1 hafta olduğu halde adet oldum ama kesmiyeceğim ikisine de devam adetim bitince de hacamat yaptıracağım kısmetse bir de 41 gün Meryem süresi okuyacağım inşallah şimdilik bunlar var aklımda olacak Allah'ımın izniyle ben inanıyorum
Insallh beklentilerimiz bosa cikmaz umurim hepimiz anne oluruz :anneadayı:

Ya ben biseyi cok merak ediyorum alllah askina bu 9 ayda bir doguran kadinlar nasil tutturuyo anlamiyorum madem kadin ayda bi defa yumurtlar bu kadinlar hicmi iskalamaz hicmi kacirmaz yada o gune denk gelmez vallahi 12 15 cocuk dogurani taniyorum ustelikte en agir isleri yapiyor hayati son derece zor bu nasil bisey ya bn artik bu yumurtlama meselesine inanmiyorum

Back